Nieuw

Ambtenaren vragen minister Blok om meer urgentie voor diversiteit

Meer Arabieren op ambassades om ons te onderwerpen aan islam in Saoedi-Barbarije. En gender-queers-LGBTAt/mXYZ-ers op de buitenpost in Iran om ze veelkleurige hijskranen te verkopen voor ons bedrijfsleven. Staatsomroep >>

Ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag willen een gesprek met minister Blok over de samenstelling van het ambtenarenapparaat op het ministerie, dat in hun ogen niet divers genoeg is. Op het ministerie gaat een brief rond die door tientallen medewerkers is ondertekend. (ben benieuwd naar de namen, rugnummers en herkomstlanden, maar dat krijgen we niet te horen)

De minister gaat in gesprek met de medewerkers, zo heeft hij laten weten.

De briefschrijvers stellen dat het ministerie achterloopt met het aannemen van mensen met een biculturele achtergrond. Ze vragen steun van de hoogste leiding in het uitdragen van de ambitie om dat te verbeteren.

We moeten meer Surinamers aannemen om de cokesmokkel te vergemakkelijken, meer Chinezen om keiharde afspraken te maken met Peking. En andere onzin.

De ambtenaren schrijven dat ze willen dat Buitenlandse Zaken de gedachte achter de diplomatie weerspiegelt. “Ons vak is gebaseerd op het gegeven dat verschillende naties en culturen vreedzaam kunnen samenwerken en samenleven (…) als we maar goed naar elkaar luisteren en met elkaar in gesprek blijven.”

Dat is links multicultureel gelul, antropologische bullshit die ingestoken is door Frank Boas de grondlegger van de ‘moderne’ antropologie. Oorlogen worden niet voorkomen door je als een kwispelend hondje te gedragen maar door te laten zien dat een oorlog tegen jou kansloos is.

De arrogantie van die ambtenaren die al in de eerste zin hun baas terechtwijzen:

De afgelopen maanden heeft u als bewindspersoon kennis gemaakt met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ons diverse werkpakket

Ik had je na deze zin op non-actief gesteld. Wie ben jij om mij zo aan te spreken ? Ik ben de minister, ik ben de baas, jij gaat het beleid uitvoeren wat ‘democratisch’ tot stand gekomen is.

‘Diverse werkpakket’

We zitten hier niet op het ministerie van homo-LGBTABCt/mXYZ zaken, maar op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wat begrijp je daar niet aan ? Dit is niet de Amsterdamse gemeenteraad.

Diplomatie, ons vak is gebaseerd op het gegeven dat verschillende naties en culturen vreedzaam kunnen samenwerken en kunnen samenleven als we maar goed naar elkaar luisteren en en met elkaar in gesprek blijven.

De sneeuwvlokjes die daar door iemand aangenomen zijn met hun eetbare gebroken geweertjes in hun vega-lunchbox zijn helemaal van God en realiteit los.

De wereld is niet een grote speeltuin vol madeliefjes waar iedereen vriendelijk tegen elkaar is als je maar cake eet in de nadagen van je beschaving. De meeste landen in deze wereld staan ons naar het leven.

Het is niet anders. Deal with it. Outsmart the fuckers, bomb them if we have to.

De wereld draait om machtspolitiek, niet om veelkleurige zebra-oversteekpaden.

Hier de schrikwekkende brief van de medewerkers van BZ:

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Ambtenaren vragen minister Blok om meer urgentie voor diversiteit

 1. Alphons Mantel // juli 21, 2018 om 11:50 //

  dus nog meer mensen die mogen liegen tegen 16 miljoen niet-moslims

  Like

 2. Ook op het ministerie van buitenlandse zaken heeft de waanzin dus toegeslagen.
  Op non actief stellen dat ambtenaren zooitje.
  Laten zien wie de baas is.

  Like

 3. Zet de dolhuizen los, Hadjememaar als Minister, Gekke Eddie kan Rutte vervangen, iedereen die niks kan of zich niet in z’n lichaam, z’n hoofd of z’n land herkent ook ambtenaar laten worden. Dan is het gekkenhuis compleet. En owij mar oewerke.

  Like

 4. polderboy // juli 21, 2018 om 13:06 //

  Trouwens, hier lees je wat diplomatie is:
  http://bestdelegate.com/what-is-diplomacy/
  Daar staat echt niet dat je op het diplomaten departement een multiculti utopie MOET kweken.

  Maar goed, ze gaan met 500 ambtenaren een mutliculti utopie stichten op dat departement, omdat die boze wereld met 7 miljard mensen daarmee ideaal lijkt te zijn geworden?

  Lijkt me eerder dat de diplomaten die boze wereld niet meer aankunnen. Die bestaat immers ook uit failed states en wrede etnische conflicten.
  En daarom gaan die diplomaten met hun labiele en tedere zieltjes zich maar veilig verschuilen in hun eigen multiculti utopie.

  Like

 5. vreeswyk.wte@ziggo.nl // juli 21, 2018 om 15:09 //

  Niks diversiteit, maar gewoon grenzen dicht, dan houden we ook die (kostbare) diversiteit buiten de deur.

  WIM

  Liked by 1 persoon

 6. `De briefschrijvers stellen dat het ministerie achterloopt met het aannemen van mensen met een biculturele achtergrond`.

  Laat ik nou net een gruwelijke hekel hebben aan bi ambtenaren. Ik moet kotsen van die lui.
  Op een Nederlands ministerie wil ik gewoon Nederlandse mensen hebben.

  Het is niet duidelijk wie of wat die briefschrijvers zijn, maar ze zijn behoorlijk geflipt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s