Nieuw

Zweedse roodgroene regering gaat miljoenen kronen investeren – om asielzoekers te leren hoe ze seks moeten bedrijven 

Enkele illustraties op de pagina's van de seksuele voorlichtingssite van de overheid voor immigranten. Screenshot © youmo.se.

De Zweedse regering smijt nu 5 miljoen kronen (500.000 euro) over de balk richting het ministerie van Jeugd en Burgerzaken (MUCF). Het geld moet onder andere besteed worden aan verdere ontwikkeling van youmo.se, regering’s seksuele voorlichtingssite in het Dari, Arabisch en Somalisch.

In april 2017 lanceerde MUCF youmo.se, gefinancierd door de overheid.

Het is een digitaal platform met informatie over ‘gezondheid, seksualiteit en gendergelijkheid’ gericht op immigranten.

De website wordt gepresenteerd in verschillende talen: Dari (gesproken in Afghanistan), Tagrijns (gesproken in Noord-Ethiopië en Eritrea), Arabisch, Somalisch en versimpeld Zweeds en Engels.

Het doel is om immigranten op een simpele manier te informeren over wat in Zweden de normen zijn.

“Om iets seksueels te doen met iemand die het niet wil is een seksueel misdrijf”, staat op de site.

Verder informatie over wat een geslachtsgemeenschap is:

“Geslachtsgemeenschap is wanneer een penis de vagina ingaat. Je hebt bescherming nodig tegen zwangerschap als je niet wilt dat de gemeenschap tot een zwangerschap leidt. Mogelijk heb je misschien ook bescherming nodig tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.”

Op de website wordt de seksinformatie onder andere geïllustreerd met verschillende afbeeldingen van buitenlandse mannen en blonde Zweedse vrouwen.

Onder de titel “verliefd zijn”, geïllustreerd door een afbeelding van een jonge blonde vrouw die een donkergetinte man kust, kan men onder andere lezen dat “verliefd zijn meestal een heerlijk gevoel is. Sommigen zijn al vele malen verliefd geweest, anderen zijn nooit verliefd geweest.”

MUCF krijgt nu de opdracht om in samenwerking met het online netwerk voor jeugdzorg (UMO) het werk van deze informatie-inspanningen verder te ontwikkelen.

“De opdracht omvat het uitbreiden van de informatie op youmo.se, het uitbreiden van kennis voor professionals die jonge nieuwkomers ontmoeten, evenals het verstrekken van vaardigheden op lange termijn en aanbod voor professionals door middel van de ontwikkeling van web-gebaseerd onderwijs,” schrijft de regering op zijn website.

De ontwikkeling van youmo.se zal voornamelijk plaatsvinden op het gebied van prostitutie en mensenhandel, eergerelateerd geweld en onderdrukking, waaronder genitale verminking, seksueel geweld en seksuele intimidatie.

– Veel volwassenen die in hun beroep jonge immigranten ontmoeten, hebben geen onderwijs in gezondheid, seksualiteit en gendervraagstukken. Met deze inspanningen kunnen we vaardigheden voor de lange termijn creëren en het voor professionals gemakkelijker maken om over deze belangrijke kwesties te bespeken met jongeren”, zegt minister voor Kinderen en Gelijke Kansen, Lena Hallengren (Sociaal Democraten).

Het geld zal ook worden gebruikt voor de verdere verspreiding van informatie om de bekendheid van het digitale platform bij de zogenaamde jonge nieuwkomers en professionals die deze mensen ontmoeten, te vergroten.

Voor de uitvoering van de missie zal MUCF in 2018 5.000.000 kronen (500.000 euro) besteden. De toewijzing wordt uiterlijk op 31 maart 2021 aan de regering gemeld.

Bron:

http://www.friatider.se/regeringen-satsar-miljoner-p-att-l-ra-invandrare-om-sex-0

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweedse roodgroene regering gaat miljoenen kronen investeren – om asielzoekers te leren hoe ze seks moeten bedrijven 

 1. Lars024 // juli 20, 2018 om 19:55 //

  Zweden is het orkest op de Titanic dat blijft spelen als het schip kopje onder gaat. Laat o-n-s Nederland g-e-e-n Titanic worden!

  #pakjelandterug #idverzet #StopIslamisering #StopAfrikanisering

  @Identitair

  Like

 2. belastinggeld weggooien aan een campagne om die apen te proberen te leren om zich niet te gedragen als apen, dit is echt parels voor de zwijnen gooien.Het is daar een beestenboeltje geworden en dat vekwiste geld gaat daar gee verandering in brengen ,ook al staat de tekst in de taal van die lui,merendeel is volledig analfabeet dus ze gaan het nooit lezen laat staan er iets van leren .
  Dit ervan uitgaand dat ze bereid zouden zijn om te leren ,wat het merendeel al lang heeft aangegeven dit niet te willen.

  Belastinggeld weggooien aan dergelijke nutteloze projecten is enkel een toonbeeld van wanhopigheid en ter zelfde tijd van de koppigheid van de regerende klasse ,wanhopig om het tij te keren ,te koppig om toe te geven dat hettij niet te keren is

  Like

 3. antiislamnu // juli 21, 2018 om 00:11 //

  Beter besteden ze die 5 ton aan het steriliseren van de als konijnen fuckende moslims en het Afrikaanse gajes

  Like

 4. Staan er ook tekeningen van witte mannen met zwarte vrouwen in die brochure? Een leuke meid met burka die zich uitkleedt om eens lekker door een witte man verwend te worden?

  Like

 5. Quercetanus // juli 21, 2018 om 11:13 //

  Iets neuken en na gebruik weggooien als cultureel erfgoed kun je niet veranderen met folders. Al die campagnes en andere acties zijn een soort rekken van tijd, men stelt immers problemen aan te “pakken” zonder het veroorzakende probleem te noemen, namelijk een andere cultuur die sex ziet als het recht van de een en de plicht van de ander waarbij het genot (in meerdere betekenissen toepasbaar ) zo goed als altijd bij een partij ligt.

  De term sex is dan ook incorrect, het betreft ofwel verkrachting ofwel cultureel goedgekeurde verkrachting van üntermenschen, bij ons bekend onder de benaming “vrouw”.

  Verder is het importeren van vooral jonge mannen in een land het uit balans gooien van het natuurlijk evenwicht tussen mannen en vrouwen en het uitlokken van geweld en geforceerde geslachtsgemeenschap. Iedere verkrachting en aanranding tegen ene autochtone vrowu door ene allochtone man is dan ook op het conto van politici die dit beleid bedenken en uitvoeren of er zelfs maar hun medewerking aan verlenen.

  En die bewuste politici behoren voor massa verkrachtingen dan ook beoordeeld, gevonnist en gestraft te worden, net als hen die deze politici al dan niet tegen betaling faciliteren.

  Voor iedere moord, verkrachting of vormen van aanranding door allachtonen zijn er dan ook altijd meerdere mede daders bekend, namelijk de verantwoordelijke politici.

  En daar is de plaats waar deze teringzooi gestopt en omgedraaid moet worden.

  One piece at the time.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s