Nieuw

Utrechtse basisschool verzet zich tegen komst islamitische school in pand

Basisschool De Klimroos. Google Streetview

Basisschool De Klimroos in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn verzet zich tegen de komst van een islamitische basisschool in hetzelfde gebouw. De gemeente wil dat de twee scholen het gebouw gaan delen, maar De Klimroos ziet dat niet zitten.

De nieuwe islamitische basisschool Al Arqam wil in het nieuwe schooljaar beginnen in het Utrechtse stadsdeel. Zowel het rijk als de gemeente hebben daar toestemming voor gegeven, maar het dreigt nu spaak te lopen op de huisvesting. De gemeente is verantwoordelijk voor het vinden van onderdak en stelt dat het pand van De Klimroos de enige geschikte optie is.

Maar De Klimroos is het daar dus niet mee eens. Volgens het schoolbestuur leent het gebouw zich niet voor twee scholen omdat er maar één ingang is en één trappenhuis. Ook vrezen ouders dat de islamitische leerlingen van De Klimroos zullen overstappen naar de nieuwe school.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2241987-utrechtse-basisschool-verzet-zich-tegen-komst-islamitische-school-in-pand.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Utrechtse basisschool verzet zich tegen komst islamitische school in pand

 1. Jack vanderVeen // juli 20, 2018 om 09:34 //

  Waar zijn onze openbare scholen?
  Vrijheid van geloof?
  Die kleuters tot 13jaar, worden toch niet vrijgelaten in het geloof.
  Straks krijgen we reeds islamitische krijger Thea op de lagere scholen.

  Like

 2. De Joden hebben het nu ook officieel, een door de Staat opgelegde Leitreligion met alle andere brandende braamstruikdingen gewoon zoals ’t hoort achter de voordeur met sociale controle, kliklijnen en zware straffen op het in het openbaar beweren dat die van hullie een grotere heeft.

  Dat moet hier ook kunnen en dan stel ik voor om de Katholieken het voortouw te laten nemen en de rest te verbieden op straffe van de brandstapel. En om het wat leuker voor Opoe (vzmh) te maken dat de Heilige Maagd dan de CEO is en niet die vent met die baard op die wolk. Daar had Opoe het niet op, op kerels met baarden die aan de kinderen zaten.

  Mocht dat op onoverkomelijke bezwaren stuiten en ze willen tóch wat godsdienstachtig dan moet er maar gekozen worden tussen de Hondehollers (zie Google) en die lui met dat vergiet op de kop. Overigens vind ik dat scholen er voor zijn om kinderen voor te bereiden op het herkennen van fakenieuws en bullshit zodat ze al vroeg zelf leren denken. Dat kan het beste door ze de hele dag sprookjes te vertellen en vervolgens naar de NOS te laten kijken en daar vragen over te stellen in de vorm van Zoek de Verschillen.

  Like

 3. Als ze dan juf Ank dan voor de klas zetten komt het allemaal goed

  Liked by 1 persoon

 4. Juf Ank maakt korte metten met invasoren. /gewoon bij het armpje pakken en een liedje voor de Bühne xingen en Klaar is Kees. Of Kees is Klaar, dat mag tegenwoordig natuurlijk ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s