Nieuw

US Rushes to Withdraw White Helmets as Syrian Army Advances in South – Reports

The self-described volunteer rescue group has been repeatedly accused by Damascus of being the “media arm” for Syrian jihadist groups, and been charged with staging false flag chemical attacks in a bid to prompt a Western military intervention in Syria.

The US and its allies have ramped up plans to evacuate hundreds of members of the White Helmets and their families from southern Syria’s Quneitra governorate as Syrian forces continue to clear the area from anti-government forces, US officials have told the AP.

Two anonymous US officials said to be familiar with the evacuation plans noted that the US and its British and Canadian allies were leading the operation to evacuate members of the NGO out of Syria to neighboring countries, and then on to Western European countries including the UK, Germany, the Netherlands and possibly Canada.

Sputnik >>

Zie ook:

The White Helmets’ Leugenfabriek

Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s