Nieuw

Trump nodigt Poetin uit: “Fake news-media zijn de echte vijand van het volk!”

Bron/Auteur Kremlin.ru

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Russische leider Vladimir Poetin uitgenodigd om naar de Verenigde Staten te komen. De bijeenkomst wordt dit najaar verwacht.

Ondanks de harde kritiek op Tromp na de top van maandag met Poetin in Helsinki, wordt de Russische president nu uitgenodigd in de Verenigde Staten.

Dit informeert de perssecretaris Sarah Sanders van het Witte Huis op Twitter.

Na de ontmoeting van maandag in Finland is Trump bijvoorbeeld “verrader” genoemd, omdat hij, volgens zijn critici, Poetin niet heeft aangevallen vanwege vermeende politieke beïnvloeding bij de verkiezingen in de VS in 2016.

Trump lijkt zich echter niet al te veel zorgen te maken. Nu heeft hij zijn nationale veiligheidsadviseur John Bolton gevraagd om Vladimir Poetin uit te nodigen voor de Verenigde Staten. De bespreking zal ergens dit najaar plaatsvinden.

Volgens Sarah Sanders zijn de discussies over zo’n bijeenkomst al aan de gang.

Donald Trump memoreert ook de laatste ontmoeting tussen de twee leiders.

“De top met Rusland was een groot succes, met uitzondering voor de echte vijand van het volk, de nepnieuws media”, schrijft hij op Twitter en gaat verder:

“Ik kijk uit naar onze tweede bijeenkomst, zodat we kunnen beginnen met de uitvoering van een aantal van de vele kwesties die we hebben besproken, waaronder de strijd tegen terrorisme, de veiligheid van Israël, nucleaire proliferatie, cyberaanvallen, handel, Oekraïne, het Midden-Oosten, Noord-Korea en nog veel meer. Er zijn veel eenvoudige en moeilijke antwoorden voor deze problemen… maar ze kunnen ALLEMAAL worden opgelost! ”

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Trump nodigt Poetin uit: “Fake news-media zijn de echte vijand van het volk!”

 1. Daar zijn een paar media joden niet blij mee lol dat hebben we al gemerkt alle zijlen worden bijgezet om Trump zwart te maken onophoudbaar bashen van Trump maakt ze alleen maar ongeloofwaardiger hahahahahahaa
  Weet je wat lachu is kijk eens naar de tweets van Bette Midler dat wijf raakt elke dag kompleet in een fittie van Trump hahahahahahahahaha echt ik lig dubbel .
  Links is zooooo ziellugh rofl

  Like

 2. Persoonlijk kan ik dit alleen maar toejuichen hun bepalen Vrede of Oorlog en ze zijn tegen de Elite van georganiseerde misdaad zoals Soros en de vorige Presidenten van de USA en de bekende klaplopers van vele regeringen en de Paus die alle Katholieken verraad ten voordele van de Islam en Turkije en de Europese bevolking gegijzeld houdt en opzadelt met ongenode immigranten en miljarden verspild aan andere doelen dan voor de bewoners die dit betaald hebben in de vorm van belasting dus gelegaliseerde diefstal.
  Het ergste is dat zij onze bevolking zien als stemvee maar er niets mee doen als het hun niet uitkomt.
  Hoop dat Trump en Poetin een einde
  maken aan deze ongekozen en zich zelf benoemde figuren in Brussel en dat deze ondemocratische profiteurs veroordeeld worden tot lange gevangenisstraffen hoewel er op landverraad de DOODSTRAF staat.

  Like

 3. paulzwueste // juli 20, 2018 om 16:48 //

  Dat is nu Trump ten voeten uit.
  Er zijn vele eenvoudige en moeilijke antwoorden op deze problemen maar ze kunnen allemaal worden opgelost!
  Trump hanteert ’n beleid dat gebaseerd is en uit gaat van het oplossen van problemen.
  Daar waar alle andere presidenten uitgingen van de problemen om problemen op te lossen of (Obama) nog erger, de problemen zelf veroorzaakte, gaat Trump uit van het altijd oplossen van elk probleem dat op zijn weg komt.

  Dat is dus Trump!
  Een wezenlijk andere manier om President van de VS te zijn.

  Like

 4. Frauke // juli 20, 2018 om 18:03 //

  https://stripinfo.be/reeks/strip/29348_Racistisch_Ik_1_Racistisch_Ik
  Deze propaganda uit 1998 kwam vandaag in mijn bezit. De brochure was destijds voor onderwijsgevenden en jongeren bedoeld .

  Like

 5. Frauke // juli 20, 2018 om 18:07 //

  Uitgegeven door de Europese gemeenschap ! Wie herkent dit blad ?

  Like

 6. jaja, juich maar niet te hard allemaal met trump. Ik vertrouw dit nog steeds niet. Het is een groot poppenkast met volwassenen als vermaakt publiek

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s