Nieuw

The best of GOYIM should be killed, so far for Judaism

by Zeepertje:

Als blijkt dat het zionisme in onze tijd het beste middel is om de joodse suprematie te bevorderen, zullen de meeste gedolei (rabbijnse elite) van het orthodox jodendom ermee blijven samenwerken.

Modern judaïsme zou zoiets als ‘rabbijns farizeïsme’ moet worden genoemd, aangezien alle moderne judaïsche denominaties afstammelingen zijn van de sekte van de farizeeën.

Opvallend? Noem het gerust schokkend!

(09:20) De Torah leert dat het leven van een Jood kostbaarder is dan het leven van een niet-Jood.

(10:00) God (HaShem) geeft de voorkeur aan Joden boven niet-Joden en geeft hen een speciale status.

(11:00) Het idee dat Joden en niet-Joden even waardevol zijn voor God, is in tegenspraak met de geest van de Thora van begin tot einde.

(16:40) Volgens Shimon bar Yochia (ook bekend als Rashbi) “zou de beste van niet-Joden gedood moeten worden in oorlogsvoering” omdat net zoals Joden simpelweg niet kunnen weten of een slang die je nadert giftig is of niet, Joden ook niet kunnen weten welke niet-Jood dan een gevaar is.

(25:16) Joden moeten aannemen dat het waarschijnlijk is dat een niet-Jood die ze ontmoeten, niet leeft volgens de Noahide-wetten.

(25:33) Degenen die de Zeven Noahidewetten niet houden zijn daarom allemaal schuldig aan voorname vergrijpen

(25:49) “Avodah Zarah”, d.w.z. afgoderij hetgeen christendom voorstaat, was de meest voorkomende overtreding.

(26:15) omdat je een wegkwijnende niet-Jood niet naar de rechtbank kunt brengen om zijn schuld te bewijzen, neem je een neutrale positie in door hem noch te helpen noch te doden.

(1:22:00) als het niet redden van een niet-Jood de Joden een slecht imago geeft, dan zou de Jood moeten liegen over zijn motieven

(1:00:30) Er is geen noodzaak om een ​​gevonden voorwerp terug te geven aan een niet-Jood

(1:17:40) Joden kunnen de sabbat onderbreken om een ​​jood te redden, maar niet een niet-jood omdat joden niet alle levens als gelijk beschouwen

Tot zover een klein inkijkje in het Judaïsm, oh ja, u bent een Goy in de grote groep van Goyim… ongelovige niet-joden.

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1535 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

9 Comments on The best of GOYIM should be killed, so far for Judaism

 1. Kan nog leuk worden in die buurt met elkaar tot op het bot concurerende staatsgodsdiensten. Opmars naar de volgende puinhoop, de laatste denk ik want de Verlosser komt nu echt.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 20, 2018 om 16:12 //

  Ga je Ben Kok beetje uitdagen Zeepert?

  Like

 3. Ze gaan er vaart achter zetten. Vergroting van Lebensraum, versterking van de Leitkultur en Ein Volk als Führer. De rest zijn dan slaven om te knippen en te scheren. Straks zie je geen verschil meer tussen de buren aldaar. Nou ja er zijn erbij die pijpekrullen hebben en die komen niet met een bootje. Best opvallend deze acties de laatste tijd.

  Liked by 1 persoon

 4. @ Skeeter
  Ik ben overtuigd dat Ben Kok ook niets moet hebben van deze waanzinnige Joden.

  Liked by 1 persoon

 5. Rabbi: Germans Are The Biggest Threat

  Like

 6. Nou skeeter, Ben Kok valt voor zover ik het inschat ook onder de Goyim, bepaald geen talmudic zionist. Dus van uitdaging geen sprake lijkt me.

  Like

 7. Wat een mafkees in die clip @Rommel

  Like

 8. Tjah extremisten en facisten heb je overal even een inzicht waarom Europa+ Christendom kapot moet volgens deze zionistische rabijn .

  Liked by 2 people

 9. Feniks // juli 20, 2018 om 23:01 //

  Hoog tijd dat de wereld kennis neemt van de racistische ideeën van de zionisten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s