Nieuw

Suriname spreekt over ’agenda van herkolonisatie’ na uitspraken Blok

PARAMARIBO – De Surinaamse regering heeft de Nederlandse zaakgelastigde Jaap Frederiks ontboden en hem een protestbrief aangeboden. Aanleiding hiervoor zijn de ’destabiliserende en denigrerende uitspraken’ die minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok vorige week heeft gedaan over Suriname. Dit heeft het overheidsorgaan Nationaal Informatie Instituut (NII) bekendgemaakt.

Volgens het NII zijn de uitspraken van Blok bedoeld om ’Suriname en haar bevolking internationaal negatief af te schilderen’ zodat Suriname internationaal geïsoleerd raakt. Zijn uitspraken zouden kunnen horen bij een ’mogelijke agenda van herkolonisatie’, aldus het NII.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2326052/suriname-spreekt-over-agenda-van-herkolonisatie-na-uitspraken-blok

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Suriname spreekt over ’agenda van herkolonisatie’ na uitspraken Blok

 1. Republikein // juli 20, 2018 om 09:55 //

  Ze kennen daar geen boter, alles in de olijfolie, glijdt makkelijk.

  Like

 2. herkolonisatie
  Is goed alle bruine mensen weer terug naar Afrika , we hebben nog wel een paar oude 3 masters hier in Nederland (2 master is ook goed ) , op wind en mankracht .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 20, 2018 om 11:39 //

  Bij toeval ? was van de week de film “Alleen maar nette mensen” nog op tv, misschien moeten we dat maar verplichte kost maken voor al die ‘racisme roepers’.
  Surinamers discrimineren er binnen eigen gelederen flink op los. Een neger is een Surinamer, een (te) donkere neger is een bosjesman, Javanen zijn handelaren die woeker winsten maken, Hindoestanen daar mankeert weer wat anders aan en ga zo maar door. Voor álle Surinamers geld dat de geschiedenis van slavernij een open zenuw is, een buitenstaander mag daar zeker nooit over beginnen maar zelf voeren ze nagenoeg alles erop terug. En bovenaan hun verlanglijstje staat ‘herstelbetalingen’ door Nederland.

  Like

 4. Wanneer je als land in dit geval Suriname, een president hebt die aan het hoofd stond van bijv. de decembermoorden, verantwoordelijk is voor massamoord in Moiwana, wereldwijd bekend staat als coke baron,etc……. dan heb je mijns inziens als politiek zijnde andere prioriteiten dan ene ‘Blok’ uit de ontwikkelde wereld te beschuldigen van het feit ’Suriname internationaal negatief af te schilderen’ ……..

  Zoals algemeen bekend hebben de meeste zwarten evenals islamieten, niet veel -externe- ‘hulp’ nodig bij de pogingen zichzelf als ‘negatief af te schilderen’……

  Liked by 2 people

 5. skeeter // juli 20, 2018 om 15:45 //

  Suriname kan zichzelf prima negatief afschilderen, hebben ze geen hulp bij nodig

  Like

 6. wat een drama over uitspraken. Is tegenwoordig ziekelijk kinderachtig. iemand zegt wat , en de hele beurzen storten in elkaar. Dit is “gezond-verstand-mensen” eigenlijk het beangstigende van onze dagelijkse werkelijkheid

  Like

 7. Suriname is verleden tijd maar die Coke baron ruikt weer geld en aangezien Rutte vrijgevig is met een ander zijn geld zal hij wel weer die moordenaar een paar miljoen sturen om er van af te zijn anders loopt ZIJN toekomstige baantje in Brussel in gevaar je weet maar nooit.
  Maar Rutte Brussel houdt binnenkort op te bestaan daar gaan WIJ VOOR ZORGEN.

  Like

 8. Waar iedereen aan voorbij gaat is het feit dat we hier een vvd-er hebben die een keer NIET liegt. Dus hey,…..ze bestaan wel. ThumbsUp!!

  Oke,…’t is weliswaar een ‘windvaan’,…..maar toch.

  De intentie is er wel degelijk zullen we maar denken.

  Like

 9. In het land van Suriname,
  zat een wandluis voor de ramen.
  Waar zat die wandluis naar te kijken?
  Naar een olifant die stond te zeiken.
  Waar is die wandluis nou gebleven,
  die is met de zeikstroom meegedreven.

  Een versje uit de jaren zeventig.
  Hoe actueel is het nu.
  Alleen moet het wat ander geïnterpreteerd worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s