Nieuw

Soros: Obama was de “grootste teleurstelling”

De miljardair en globalist George Soros beklaagt zich over de regering-Obama. Hij schonk zoveel geld, maar heeft amper invloed gekregen. Nu is hij bang, dat hij zal verliezen.

Door: Marco Maier – Vertaling: ‘Rommel’

De Amerikaanse miljardair, beursspeculant en globalist George Soros huilt in de New York Times uit over de regering-Obama. De krant kopt zijn artikel met “George Soros vertrouwde sterk op de liberale democratie. Nu is hij bang dat hij zal verliezen”. Zijn vijanden zouden hem “almachtig” noemen, maar zelf vreest hij dat zijn politieke nalatenschap nog nooit zo groot gevaar heeft gelopen.

De toenmalige president van de VS was zijn “grootste teleurstelling”, vooral omdat hij geen toegang kreeg tot zijn regering, hoewel hij grote financiële steun verleende. Hij hoopte over economische en financiële kwesties te worden geraadpleegd. Maar Obama was bekend om “zijn aanhangers als vanzelfsprekend te nemen en zijn concurrenten te verleiden”.

Soros prees daarentegen senator John McCain en zei dat de hoogste prioriteit van zijn politieke activisme het bevorderen van partij-overschrijdend optreden was. Maar de extreem-rechtse Republikeinen hadden hem er als het ware toe aangezet om een van de belangrijkste financiers van de Democratische Partij te worden. Echter, gezien het presidentschap van Trump en de komende Midterm-verkiezingen in november, zal hij waarschijnlijk Democratische kandidaten blijven ondersteunen met giften van enkele miljoenen dollars, om de Amerikaanse president een aantal obstakels te kunnen opleggen.

En gezien het feit dat Soros en zijn “Open Society Foundations” een aantal links-extremistische groeperingen steunen, benadrukt de miljardair dat hij tegen extreemlinks is. Maar hij ziet deze groepen blijkbaar als “nuttige idioten” die zijn agenda’s voor een paar zilverlingen vooruit helpen. Maar wie weet dat, behalve hijzelf.

Bron:

https://www.contra-magazin.com/2018/07/soros-obama-war-die-groesste-enttaeuschung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Soros: Obama was de “grootste teleurstelling”

 1. Haksteeg Anton // juli 20, 2018 om 00:58 //

  Oh Soros only 300 million? you should have spend double en would still have lost.

  Like

 2. Jack vanderVeen // juli 20, 2018 om 08:06 //

  “wie weet dat?”
  Alle lezende en schrijvende mensen op deze aardkloot die niet door dat alles vernietigende virus ‘leftist’ aangevreten is.
  Want dat virus maakt stom en verachtelijk en de grootste vijanden tot vrienden om daarna in oorlog ten onder te gaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s