Nieuw

Partijcoryfee Van Aartsen wil andere koers: ‘VVD moet moslims juist beschermen’

Foto: Jozias van Aartsen. Bron: 200 jaar Koninkrijk / YouTube.

Door: Niels Klaassen

De landelijk VVD kiest wat partijprominent Jozias Aartsen betreft een te negatieve koers als het gaat om Nederlandse moslims. De partij moet (strenggelovige) moslims juist beschermen, zegt hij in een interview met deze krant.

,,Als je alleen maar het verhaal houdt wat de VVD tot dusver doet, zo van ‘het is een gevaar’, dan leidt dat tot afstand’’, zegt Van Aartsen. Als waarnemend burgemeester van Amsterdam herhaalde Van Aartsen eind februari zijn oproep dat je strenggelovige moslims (salafisten) de hand moet reiken. VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff reageerde toen met de opmerking dat hen dan meteen duidelijk gemaakt moet worden dat ‘integratie beter is dan je van ons af te keren’. Eerder pleitte de VVD-fractie voor een verbod op salafistische organisaties.

Lees verder:

https://www.ad.nl/politiek/partijcoryfee-van-aartsen-wil-andere-koers-vvd-moet-moslims-juist-beschermen~a1b3e01d/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Partijcoryfee Van Aartsen wil andere koers: ‘VVD moet moslims juist beschermen’

 1. Claudia M. // juli 20, 2018 om 09:59 //

  Dan stel ik toch echt voor dat hij de hand reikt – met een beetje mazzel is ie ‘m gelijk kwijt – want dit geloof is gewoonweg niet compatibel met onze vrije westerse waarden. Gewoon niet! Lees dat ‘fijne’ boekje van ze eens, er staat niets anders in dan haat tegen allen die niet in hun god gelooft, die dit barbaarse geloof niet aanhangen. Ik reik niets, sterker nog ik wil dat ze een heel eind uit mijn buurt blijven!

  Like

 2. Die van Aartsen is helemaal de weg kwijt. Die streng gelovige moslims moeten we juist met prioriteit het land uit kieperen. Niemand heeft om ze gevraagd hier te komen. Het zijn onwelkome binnendringers en parasieten in ons land. Weg ermee.
  Hoe kijkt van Aartsen trouwens tegen ISiS –aanhangers aan ? Dat zijn de meest vrome en strenggelovige moslims die er zijn, want ze zijn het meest rechtlijnig in hun leer en ideologie.
  Moet de regering hen soms ook de hand gaan reiken ?
  Wat houdt zo´n handreiking trouwens in ? Moeten ze nog meer gepamperd worden dan de afgelopen jaren gebeurde ?
  Hopelijk houdt onze regering het hoofd koel en luistert ze niet naar de flagrante onzin, die door van Aartsen uitgekraamd wordt..

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 20, 2018 om 11:28 //

  Tja als dementie eenmaal toeslaat kan het snel gaan blijkt maar weer. Nog een geluk dat hij niet langer ergens zeggenschap over heeft. Ben wel benieuwd in welke verpleeginrichting hij terecht gaat komen.

  Like

 4. Welkom in de club van Van Acht, Boekestijn en andere demente landverraders.
  Van Aartsen is een welkome aanvulling voor dit griezelige clubje.
  En zulke idioten hebben onder andere ons land bestuurd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s