Nieuw

Obama valt rijken aan voor hun grote huizen – alvorens naar zijn 7 miljoen euro villa terug te keren

Tijdens een recente toespraak in Zuid-Afrika bekritiseerde oud-president Barack Obama de ongelijkheid in rijkdom en zei dat degenen die meer geld hebben hun inkomsten moeten delen met de minder fortuinlijken.

– Op dit moment ben ik eigenlijk verbaasd over hoeveel geld ik heb, zei Obama over de meer dan 20 miljoen dollar die hij verdiende tussen 2005 en 2016.

Obama berispte vervolgens rijke mensen voor hun overdaad en zei:

– Je kan niet meer eten dan je opkan. Er is alleen maar zo’n groot huis dat je kunt hebben. Er zijn maar zoveel leuke uitstapjes die je kunt maken. Ik bedoel, het is genoeg.

– We zullen ons zorgen moeten maken over de economie als we de democratie weer op de rails willen krijgen, We zullen nieuwe manieren van denken over deze problemen moeten overwegen, zoals een universeel inkomen, herziening van onze werkweek, hoe we onze jongeren omscholen, hoe we iedereen op een bepaald niveau ondernemer maken, vervolgde Obama

Obama ging door met inkomensongelijkheid en zei:

– De geschiedenis leert ons dat samenlevingen die grote verschillen in rijkdom tolereren, wrevel voeden, solidariteit verminderen en zelfs trager groeien. En wanneer de economische macht geconcentreerd is in de handen van enkelen, leert de geschiedenis ook dat de politieke macht zeker zal volgen en dat dynamiek de democratie verslindt.

Na zijn oproep aan rijke mensen om in kleinere huizen te wonen, reisde Obama terug naar Amerika en naar zijn $8.1 miljoen acht-slaapkamer, negen-badkamers villa in een van de rijkste buurten in de wereld.

De Obama’s zijn ook in het midden van een verbouwing voor het aanleggen van een zwembad en een ander terras aan het huis. Het landhuis is het tweede huis van Obama.

Bron:

http://dailycaller.com/2018/07/19/obama-house-rich/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6951 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Obama valt rijken aan voor hun grote huizen – alvorens naar zijn 7 miljoen euro villa terug te keren

 1. skeeter // juli 20, 2018 om 16:01 //

  Een hypocrite kaffer is nog net effe erger dan een normale kaffer.

  Like

 2. Yvonne // juli 20, 2018 om 20:54 //

  Stop die arrogante kwast in een klein k.. Huisje met een klein k.. Keukentje waar amper een koelkast in past en een plastic zwembadje in de tuin,niet zoals de familie Froger voor 1 maand maar voor jaren,ik heb een klein rothuis en zou graag in een vrijstaande villa willen wonen,maar ik heb weer de Staatsloterij van 21,5 miljoen niet gewonnen

  Like

 3. Typisch links,altijd zo begaan met de minderbedeelden,als ze zelf maar niet hoeven meedoen.
  Scheinheiligtuig………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s