Nieuw

Liefde voor het leven of liefde voor de dood?

by Zeepertje from @IMAMOFPEACE

šŸ‘‡
Eigenlijk is het verschil zeer gemakkelijk uit te leggen.

De jihadi aan de rechterkant wil degene links met haar overtuiging doden, en degene aan de linkerkant is niet van plan om de jihadi rechts toe te staan om haar te doden.

Het is geen hogere wiskunde.

thanks to Imam Tawhidi

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

šŸ—£ Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

šŸ—žThe world at your feet through this DAILY newswirešŸ‘Œ within ONE key strokešŸ‘‡


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via >Ā deze link <Ā !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiƫren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Liefde voor het leven of liefde voor de dood?

 1. templars2017 // juli 20, 2018 om 22:17 //

  Moet het nog duidelijker? ,
  Wanneer komt er een ontwaking van de burger? een moeilijke om op te antwoorden ,velen hebben er de mond vol van maar ,er is een grote maar , zolang er geen grote tekorten zijn zal bitter weinig veranderen . Zolang ze geld hebben, vinden ze de teloorgang van hun land prima. Het is GĆ©Ć©n toeval dat de materiele welstand en de teloorgang samengaan ook het feit dat Orwelliaanse wetgeving en dergelijke wetgeving zo makkelijk wordt geaccepteerd. De materiele welstand zorgt er namelijk voor dat ze niet in opstand komen.

  Wanneer echter een financiƫle crisis het geld en daardoor de koopkracht in casu de welstand maatstaf zou vernietigen en iedereen alles kwijtspeelt dan zou er in ƩƩn klap vƩƩl veranderen.

  Als het opgebouwde vermogen in gevaar komt of zelfs op Ć©Ć©n slag verdwijnt dan is iedereen aangewezen op wat hij nog heeft en op wat hij kan .
  Door de digitalisering van het geld en betaalsysteem is een grote zekerheid verdwenen of bezig te verdwijnen , je hebt je vermogen op zak via een bankkaart ,als morgen de knop wordt omgedraaid is er geen geld meer want de kaart werkt niet meer ,en dan?
  Het verminderen van de volumes cash geld heeft een reden ,Ć©Ć©ntje die niet iedereen ziet of wilt zien ,het werken van de banken als vanzelf sprekend vinden is in deze tijden een gevaarlijk gedachtengoed.

  Zolang ze geld hebben vinden de meesten al de rest prima….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s