Nieuw

Jeugdjournaal indoctrineert kindertjes over slavernij

Kinderen herdenken afschaffen van de slavernij met toneelstuk

Mooi, maar er werd niet bij verteld dat het christelijke blanken waren die de slavernij afschaften, en dat het grote moeite kostte en heul veul geld, om Arabirische en Afrikaanse staten te laten gehoorzamen, omdat die heel niet van plan waren om slavernij af te schaffen.

Blacks started the African slave trade, Muslims expanded it and carried it to new heights of brutality, white people stopped it.

Then Europeans gave blacks and muslims independence and blacks and Muslims restarted the African slave trade all over.

Ik ken geen uitvoeriger stukje over islam en slavernij dan mijn verzameling. Het staat een ieder vrij om dat te betwisten. Ik zie het wel komen, of niet.

Vandaag wordt de afschaffing van de slavernij herdacht, Keti Koti heet dat. Het is precies 155 jaar geleden dat de slavernij werd afgeschaft. Nederland was één van de laatste landen waar dat gebeurde.

Ik dacht dat Keti Koto stond voor corruptie en geldtekort, maar whatevah, het Bijlmeriaanse gat wordt kennelijk nog steeds gevuld met wit-geld, want negers zijn niet van plan zelf te betalen voor hun ongefundeerde blankenhaat:

Het is niet netjes van het Jeugdjournaal om te liegen en kindertjes leugens wijs te maken. In Mauretanië, een islamitisch land, is 25% van de bevolking slaaf. Dat zijn voornamelijk negers die slaaf zijn van Arabiriërs. Pas in 2007 werd slavernij er strafbaar gesteld, maar dat is zinloos want wordt niet gehandhaafd.

In Touaregistan bij de buren zijn er stammen die genetisch overgeleverd slaaf zijn, tot de dag van vandaag.

Voor Arabieren is neger synoniem met slaaf:

Meer dan 200 jaar handelde Nederland in mensen die zij tot slaaf maakten.

Nee, ze waren al slaaf toen we ze kochten.

Nederlanders kochten mensen in Afrikaanse landen en verkochten ze met winst aan andere landen. Ook lieten ze hen hard werken op plantages, zonder dat de slaven daar betaald voor kregen.

Het verdient aanbeveling te kijken wie exact die plantage-eigenaren waren, en wie de eigenaren waren van die ‘slavenschepen’, als je je daarin verdiept zal blijken dat ‘Nederlander’ de lading niet dekt.

In 1863 werd de slavernij afgeschaft. Wel moesten veel van de tot slaaf gemaakte mensen nog tien jaar verplicht doorwerken.

Daar wordt ieder jaar bij stil gestaan. In steeds meer steden is een speciale herdenking. Dit jaar bijvoorbeeld voor het eerst in Almere, Utrecht en Tilburg. Staats-jeugd-indoctrinatie-instituut-dat-Jeugdjournaal-heet

Het is een anti-blanke hetze. De Trans-Atlantische slavenhandel valt in het niet bij de Afrikaanse en mohammedaanse slavenhandel, maar alleen de christelijke blanken die de slavernij nota bene afgeschaft hebben schijnen verantwoordelijk gehouden te moeten worden.

Het is tijd dat het Jeugdjournaal de waarheid gaat vertellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Jeugdjournaal indoctrineert kindertjes over slavernij

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2018 om 01:14 //

  Haalde opgelucht adem, eindelijk weer eens een artikel van Fubar waar niet de joden de schuld kregen van alles dat er in de wereld verkeerd gaat. Totdat ik op de link “wie” klikte, en warempel het waren de Joods-Antwerpse handelaren die profiteerden !
  Waarom niet eens toegelicht dat de gemiddelde Nederlander het destijds nou niet bepaald veel beter had dan de slaven. Dat zeelieden aanmonsterden op schepen zonder te weten hoelang de reis zou gaan duren, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar ? Met scheurbuik wegens het afwezig zijn van vitaminen in hun voer dat gelijkenis vertoonde met varkensvoer.
  Met ambachtslieden die vandaag niet wisten of ze morgen te eten hadden.
  De bijna onmenselijke straffen als je iets verkeerds deed (of daarvan beschuldigd werd).
  Breng een bezoek aan de Gevangen Poort en ontdek hoe onze voorvaderen (geen joden) recht dachten te doen zegevieren, radbraken, vierendelen en nog meer van dat soort vriendelijkheden.Landlopen (daklozen ?) een paar jaar op water en brood (letterlijk) of jarenlange dwangarbeid.
  Waarom toch niet eens ingezien dat in verschillende periodes dat iets niet lekker liep de joden als zondebok werden misbruikt ? Loopt de economie niet zoals je graag wilt ? Dat is de schuld van joodse geldschieters. Hoe je ze demoniseert maakt niet uit. Beweer desnoods gewoon dat ze babybloed in hun matses stoppen of wat andere idioterie.
  Waarom niet eens uitgelegd dat joden weinig andere keus had dan hun geld met handel te verdienen omdat ze van alle gilden uitgesloten waren. Kun je het ze dan kwalijk nemen dat ze daar bijzonder goed in werden ?
  Waarom nooit eens verteld dat joden in elke tak van wetenschap uitblinkers hebben gegeven.
  Of zijn de Nobelprijzen voor wetenschap ook gekaapt door joden ?
  Zijn alle joden lieverdjes ? Nee natuurlijk niet. Er zitten hele akelige figuren tussen. Maar er zitten onder Nederlanders ook hele onaangename types, denk aan Pechtold, Kees Verhoeven, Kasja Ollongren, de Antifa’s en ga zo maar door. Zijn wij dan een rotvolk ? Nee hoor dat valt best mee maar we hebben aardig wat rotte appels in de mand zitten.

  Like

 2. @Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2018 om 01:14 //

  Doe gewoon zelf eens wat onderzoek naar waar die ‘kuch’ Nederlandse slavenhandel nou uit bestond.

  Je geeft liever Nederlanders de schuld dan de sekte der genitale mutileerders ?

  Haat je Nederlanders ofzo ?

  “Waarom niet eens toegelicht dat de gemiddelde Nederlander het destijds nou niet bepaald veel beter had dan de slaven.”

  Die werden ook gewoon verkocht, staat ook in die linkjes …

  En blanke Ieren, Fransen, Duitsers, Engelsen …

  Maar je verdedigt liever de slavenhandelaren ? omdat ze een bepaalde afkomst hadden en daardoor van kritiek vrijgesteld horen te zijn ?

  Like

 3. Kijk eens naar de serie , naar een boek van lieve ervaringsdeskundige, Hoe duur was de suiker?
  De slavendrijver was hier een jood

  Like

 4. Laatst hadden we hier iemand die zichzelf “christen zionist’ noemde en “ja daar ben ik trots op”. Waar is de trots voor het eigen land gebleven en waarom daar niet voor op de bres staan? Een “christen nederlander en daar ben ik trots op”? Me dunkt dat Nederland genoeg eigen problemen heeft om over te bekommeren.

  Like

 5. Duchesne // juli 21, 2018 om 12:40 //

  Ik wil dingen maken, opbouwen, creeren, genieten, opeten, onderzoeken, veroveren, delen, etc, etc….ik produceer heden ten dage niets meer wat enig nut heeft, enkel meer boosheid en woede over vuile streken en andere laagten der mensen.
  Ik was in Chania en de bergen, het was zo totaal anders, kleurig, fijn, relaxed, aardige mensen die hun winkel soms erven lieten vor wat het is om je twee straten verder een ambachtshuisje in te leiden waar gewoon iemand echt iets aan het maken was dat verderop als souvenier werd verkocht. Ik heb gewoon puur eten op, vers van het land en voor een habgekrats geserveerd, met een raki gratis en eennverrassings desert na, ook gratis…..
  De zon scheen, de lucht was blauw, geen klote moslims of ander tuig, slechts mensen die hard voor hun geld werkten en gewoon zichzelf waren.
  Het enige kotsmoment waren twee “heren” op en terras die de serverster een beetje liepen te fucken en haar ook nog met al hun arrogantie uitnodigden om een keer bij hun in Brussel op bezoek te komen…..geef me een geladen pistool en er waren twee zetels of andere EU functies vacant…

  Nee, constructief ben ik niet meer, de drijfveer van mijn leven en mijn geest onderzoekt de verkeerde dingen. In mijn optiek moeten we gewoon opstaan en ons land terug nemen, liever vandaag dan morgen, of elders onze heil zoeken.
  Wat ik weet is dat al de ellende van deze wereld en vooral hier tot onze deur gebracht niet word opgelost met woorden.

  Het is beter te stoppen met het dansen op de muziek van een ander en zelf je eigen melodie te kiezen, en of dit het gezang is van vogels in de ochtend of het hameren van en AK is eender, maar KIES en onderneem actie.

  Mij, ik ga gedichten schrijven en dingen onderzoeken. Wie te lang in dezelfde kroeg zit word meubilair en ruikt wel naar verschraald bier maar proeft het niet meer.

  Liked by 1 persoon

 6. Afrikaanse slaven in Amerikaans maakten weer zwarte baby-slaven.
  In Arabische islam-landen waren geen zwarte baby’s.
  In die landen kan ze dat nog zien. Ze leest niet waarom?

  Like

 7. Omdat Arabieren hun slaven castreerden.

  Mind you, dat deden ze niet zelf, ietwat warrig want komt van een kladblok van me (de meeste linkjes komen hier niet mee):

  Ah, the eunuchs.

  We’ve titled our post with the most titillating of this date’s targets of Janissary wrath. Ottoman Eunuchs** came in the “Black” and “White” varieties, as in black and white races; because Islam prohibited castration, they were obtained by slavers in Africa or in the Balkans, where Christians and Jews did the dirty work.

  European “White Eunuchs” from the Balkans had their testicles removed; these were sought by the hundreds as palace bureaucrats in Istanbul. African “Black Eunuchs” from Egypt or Ethiopia typically had their entire genitalia cut off, and had the more powerful position of serving the royal persons. (They had usurped that role in the late 16th century from the formerly preeminent white eunuchs.)

  http://www.executedtoday.com/2013/03/04/1656-ottoman-black-and-white-eunuchs-topkapi-palace/

  because Islam prohibited castration, they were obtained by slavers in Africa or in the Balkans, where Christians and Jews did the dirty work.
  http://www.executedtoday.com/2013/03/04/1656-ottoman-black-and-white-eunuchs-topkapi-palace/

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // juli 22, 2018 om 10:42 //

  “Je geeft liever Nederlanders de schuld dan de sekte der genitale mutileerders ?

  “Haat je Nederlanders ofzo ? ”

  1) Waar zeg ik dat dan ? Ik geef niemand ‘de schuld’ maar het zie als fenomeen dat nu eenmaal destijds voorkwam. Het vervoeren en verhandelen van slaven was in die tijd net zo normaal als tegenwoordig de handel in runderen. Sterker nog, grote kans dat de mensen die zich hiermee inlieten, en dan bedoel ik niet alleen de handelaren maar bijvoorbeeld ook de bemanning van de schepen de negers niet als mens maar als een diersoort zagen die veel op mensen leken.

  2) Haat je Nederlanders of zo? Iets meer dan 500 artikeltjes hier geschreven en dan stel je zo’n vraag ? Ik heb een pleurishekel aan nieuwkomers die hier zijn en die geen enkele moeite doen te integreren of mee te doen in de samenleving maar wel allerlei rechten denken te kunnen claimen. Maar haat ? Nee hoor, ik denk dat die gemoedstoestand bij mij niet in mijn systeem zit.
  Misschien is dat wel de reden dat ik zo tegen antisemitisme ben en de daarmee samenhangende complottheorieën.
  Daarmee zeg ik niet dat alle joden toffe peren zijn, er zitten ongetwijfeld ellendelingen bij.

  Like

 9. Volgens mij waren dat geen slaven maar arbeidsmigranten om in de termen van de linkse elite en de good Mensch te praten die hebben het toch ook over immigranten en niet over Illegalen die nu naar Europa komen

  Like

 10. sorry ik bedoel arbeidsimmigranten

  Like

 11. En de vervoerders waren een soort van Gend & Loos onder rembours in die tijd

  Like

 12. zal niet veel vrienden maken met mijn respons but who give a fuck

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s