Nieuw

Hond van Duits meisje valt “bruinachtige” asielzoeker aan – hond bijt aanvaller

Foto ter illustratie.

De hond van een meisje uit Marler heeft gistermiddag tijdens een wandeling een aanvaller weggejaagd. Het meisje was met haar hond aan het wandelen in het Haard. Toen hij kortstondig in de struiken verdween, naderde een mountainbiker die de vrouw op de grond duwde. Hij bedreigde haar met een mes. De hond keerde terug en beet de man. Daarna vluchtte hij op de fiets richting Hülsberg.

Beschrijving van de man: Midden 20, donkere (bruinachtige) huidskleur, ongeveer 1,80 tot 1,85 m hoog, normale gestalte, beige Bermuda shorts, polo shirt, rijdt een zwarte mountainbike, sprak gebroken Engels.
Getuigen die weten wie of waar de man is, worden verzocht zich bij de Vak Commissie te melden op het nummer 0800 2361 111.

Bron:

https://www.radiovest.de/vest/lokalnachrichten/lokalnachrichten/archive/2018/07/18/article/-2efd7bd5a8.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hond van Duits meisje valt “bruinachtige” asielzoeker aan – hond bijt aanvaller

 1. Republikein // juli 20, 2018 om 11:07 //

  Had ie een rood rugnummer?
  Parijs is nog ver!

  Like

 2. Iedere vrouw moet een van Rijkswege verstrekte en onderhouden Bouvier of Rothweiler krijgen. De beste zijn die met een rooie gloed in de ogen en over de vacht. Kenners weten dat die beestjes knettergek zijn en alles wat er een beetje raar uitziet opvreten. Ze zijn lief voor het baasje en kinderen maar levensgevaarlijk voor bijvoorbeeld nonnen en priesters met zwarte wapperende jurken en hoofddingen, hardlopende kerels met iets zwarts aan of zwart- of donkerhuidigen. Daar kan die hond ook niks aan doen want dat is cultuur bij die honden. En als het vrouwtje ook maar een centimeter lager in positie komt dan iemand die haar vastpakt of zelfs maar op haar afkomt is ie dood. En als je de lieverd dan z’n gang laat gaan vinden ze er niks meer van terug. ’t Is wel traditie om ‘m dan een kluif te geven.

  Liked by 2 people

 3. Geef dat beestje een medaille , hij heeft meer lef getoond dan vele venten

  Liked by 1 persoon

 4. Peetje // juli 20, 2018 om 17:17 //

  Ik heb al mijn hele leven honden, op het moment een x Rottweiler en een Mechelse Herder die in opleiding voor politiehond is, maar elke hond al is het een teckel hebben een hekel aan allochtonen!
  En alleen daarom alleen al zou je een hond aanschaffen en het is ook wel zo prettig dat als de nood aan de man/vrouw is dat ze nog bijten ook

  Like

 5. Heeft de hond wel op de juiste plek gebeten zodat die randdebiel het verder wel kan vergeten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s