Nieuw

Homo is helemaal klaar met travestieten – “De straten moeten schoongeveegd worden. Travestieten moeten uitgeroeid worden.”

Queers cafe streetview

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Homo is helemaal klaar met travestieten – “De straten moeten schoongeveegd worden. Travestieten moeten uitgeroeid worden.”

 1. Zou het echt een homo zijn of een moslim die zich als homo voordoet?

  Liked by 1 persoon

 2. Ben je weer bezig geweest Fub?

  Liked by 1 persoon

 3. boze bruinwerker….

  Like

 4. trebor2110 // juli 20, 2018 om 19:56 //

  of een moslim die zich als homo voordoet?

  Of gewoon een moslim homo ?? een hoslim

  Like

 5. Scrutinizer // juli 20, 2018 om 20:56 //

  Hmm, het betreft vrij eenvoudige zinnen. Geschreven door iemand voor wie Nederlands niet de moedertaal is?
  Anderzijds ontwaar ik geen spelfouten, zelfs geen geen dt-fouten. Toch een autochtoon?
  Echter wel 3 a 4 grammaticale fouten die een autochtoon m.i. niet zou maken. Vermoedelijk al bij al een allochtoon. Wellicht met een teksverwerker met spellingscorrectie maar zonder printer, waardoor hij al bij al met de hand besluit over te pennen wat de computer op het scherm als correcte spelling van zijn zinnen aangeeft.
  Bovendien is ie ofwel linkshandig, ofwel ietwat achterlijk (gezien de richting waarin het handschrift helt).
  Alleszins grappig dat gewone homo’s problemen hebben met soortgenoten met meer moed die ongegeneerd in vrouwenkleren durven rondlopen. Het is juist aan dat soort voorvechters te danken dat de hele gemeenschap rechten verworven heeft, niet aan de stiekemerds die niet uit de kast dierven komen en dus ook nooit ergens voor vochten.
  Al bij al dus vrij ondankbaar van de schuchtere homo’s dat ze de haantje-de-voorstes, nu hun strijd gestreden is, verwijten met hun verschijning de gehele gemeenschap een slechte naam te bezorgen.
  Voor de goede orde: ik zie het ook allemaal liever niet zo in de openbaarheid maar ik vind het wel laf van de discrete homo’s dat ze hun voorvechters nu laten vallen. Uitgerekend homo’s zouden m.i. tolerant moeten zijn jegens travestieten.

  Like

 6. O, ik snap wel waarom dit zo (langzamerhand) irritatie opwekt die trannies!
  Zat er al op te wachten, Die irritatie zit m natuurlijk in de door links zeer recent bedachte en opgelegde gendercultuur indirect afkomstig uit de koker van ooit destijds de frankfurter-schüle!
  Namelijk: het marxistische idee van opheffen der geslachten zodat mensen nog meer bevreemd raken van hun eigen cultuur en zelfs eigen biologische gender en dat het natuurlijk “leuke” mannen schijnt weg te kapen!?
  Nou die “leuke”mannen – die bv op lelijke opgeschminkte voornamelijk (zwarte) trannies vallen zijn natuurlijk net zo griezelig seksueel verknipt als pedo`s, dus daar is geen brood/ markt kwijt aan en als men nog dieper doordenkt is dit bedoeld om de sfeer zodanig te verpesten en te verdelen dat dit op de korte of lange termijn inhoud dat alle verworven heden zoals gay-tenten, disco`s of anderszins verdwijnen omdat mensen dan eenvoudig wegblijven! Is ook de bedoeling van dit beleid. Bv: gay tenten met marokkaanse hoerenjongens vullen omdat de ouwe blanke PVDA pedo`s dat graag willen. Zie Amsterdam.
  Dit was eveneens al jaren reeds het probleem in gelijke doch andere tred bij de zogenoemde heterotenten. Autochtone ondernemers letterlijk en stipt onderwerpen aan de bestaande regels en neger en moslimtenten niet!
  Simpel zat, ” en groter tuig bij de deur (sowieso verkeerde keuze om zulks vijandigs en juist agressiefs op je klanten los te laten) neer te zetten als wat je buiten moet houden en dan voornamelijk enge racistische negers of fasco-moslims met een Vtje op hun pakkie en een dik vet minderwaardigheidscomplex..Zowel in gay als hetero-tenten. Geef ze een uniform en het worden echt de derdewereld potentaten die ze ook heimelijk zijn. Hoe bedenk je het!?
  Was ook de bedoeling. Dus dit betekent op den duur nogmaals dat ons hele culturele leven vernietigt wordt! Blanken mogen alleen betalen en ongezellig thuis zitten want voor hun zijn er geen cafés meer of andere gelegenheden en alleen een onveilige donkere stad gevuld met Orks!
  Dat heeft de sfeer nou echt verpest!
  Daarbij brutaal ongeïnteresseerd personeel met een hele grote corrupte nepotistiese rot-bek en a-sociale woekerprijzen waardoor mensen lekker bier en wijn halen en dan maar thuis gaan zitten met vrienden. Dus heb er afgezien de nadelen voor de NL-bevolking geen medelijden mee. Gewoon “illegale” zuipschuren gaan openen en dan al die engerds niet binnenlaten en ook geen naar onvriendelijk tering-personeel inhuren. Tja, de homo`s komen er nu langzaam ook achter!

  Like

 7. ReaGluurder // juli 20, 2018 om 21:35 //

  Travo’s en queers zijn zóóóóóo 1973!

  Like

 8. Ik heb altijd begrepen dat travestie niet per definitie iets met het ‘homo-zijn’ te maken hoeft te hebben.
  Een travestiet is iemand die zich graag kleedt als ware hij/zij iemand van het andere geslacht.
  Een homo daarentegen is iemand die (sexuele) gevoelens heeft voor iemand van hetzelfde geslacht.
  Daarnaast kan travestie ook te maken hebben met een extravagante persoonlijkheid en met gevoel voor drama en show hetgeen dus ook door hetero’s kan worden uitgebeeld.

  Me dunkt dat als die briefschrijver zich persé druk wil maken kan ‘ie zich beter ‘opwinden’ over de jaarlijkse ‘gay parade’.
  Wanneer je als homo zijnde de gemiddelde ‘buitenstaander’ een raar idee wil opdringen wbt het homogebeuren dan schiet je absoluut in de roos met deze ‘grachten vertoning’.
  Voorstanders ervan zien zichzelf ws absoluut als ‘voorvechters van de homo emancipatie’.

  Yeah right,
  ……..en ik ben een vliegtuig!

  Like

 9. antiislamnu // juli 20, 2018 om 22:47 //

  Staan twee homo’s in de lift zegt er een het stinkt hier naar sperma zegt die ander ja ik liet net een boertje. Ha ha lacheennn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s