Nieuw

Heel Brussel weet: “In Juncker’s waterglas zit gin”

Terwijl EU-voorzitter Jean-Claude Juncker “respect” opeist voor zijn liefde voor alcohol en voortdurend ontkent een alcoholist te zijn, is het voor zijn omgeving kristalhelder. Gin is de drank van keuze. Niet alleen in Brussel zou iedereen weten dat er van alles in zijn waterglas zit – behalve water.

Nadat de machtigste man van Europa vorige week met “ischias” en “beenkrampen” zijn gênante struikelpartij op de NAVO-top had uitgelegd, onthult een Franse journalist wat er werkelijk gebeurt op het Brusselse podium. Jean Quatremer, die al jaren rapporteert vanuit de hoofdstad van de EU en nu schrijft voor The Spectator, weet dat heel Brussel maar één onderwerp heeft – het volledig uit de hand gelopen alcoholgebruik van Jean-Claude.

EU-politici weten dat Juncker “een beetje te gretig is met de fles”. Hij laat de politieke zaken liever over aan zijn ambitieuze kabinetschef Martin Selmayr, die tot eind februari als zijn sherpa fungeerde en nu is gepromoveerd tot secretaris-generaal van de Europese Commissie. Zijn benoeming op 21 februari leidde tot een pittig schandaal. De journalist Jean Quatremer, voor wie de promotie een staatsgreep was, had hem hier ook onthuld. Volgens Quatremer heeft de 47-jarige Duitse advocaat Selmayr de goedkeuring van de commissarissen voor zijn benoeming gekregen door ermee in te stemmen dat de maandelijkse betalingen aan voormalige commissarissen worden verlengd van twee jaar tot maximaal vijf jaar.

“Veel mensen in Luxemburg, Brussel en de Europese hoofdsteden kunnen talloze voorbeelden van Juncker’s alcoholconsumptie bevestigen”, zegt Jean Quatremer. Een oud-minister vertelde hem zelf dat iedereen weet dat wanneer Juncker een glas water wordt geserveerd, dat volgens de Franse journalist eigenlijk gin is.

De optredes van de 63-jarige EU-president zijn legendarisch. Hij begroette het Hongaarse staatshoofd Viktor Orbán in Riga in 2015 met de woorden “De dictator komt eraan” en sloeg hem “grappend” in het gezicht. Hij kuste de Belgische eerste minister Charles Michel op het hoofd en vorige week lachte en kuste hij – ondanks de hevige “rugpijn en beenkrampen”, nauwelijks in staat om de traptrede’s te raken – zijn verbijsterende “collega’s” op de NAVO-top.

Juncker ontkent schaamteloos dat er alcohol in het spel is. Volgens MailOnline roept de voorkeur van Juncker voor hoge percentages in combinatie met zijn onstuimige persoonlijkheid ernstige vragen op of hij gezien zijn gezondheidstoestand nog wel in staat is om zijn ambt uit te voeren.

De gekozen president van de EU is blijkbaar niet meer in staat om te regeren. Daarom heeft Martin Selmayr, in EU-kringen bijgenaamd “het monster”, omdat hij 24 uur per dag kan werken en bekend staat om zijn brute tactiek, de macht op de achtergrond genomen.

“Junckers verval gekoppeld aan de macht van Selmayr wijst op een ongewoon scenario met een poppenkastpresident. We zien de ware invloed van Martin Selmayr, een ongekozen eurocraat die aan niemand verantwoording aflegt”, besluit Jean Quatremer, een journalist en Brusselse expert die nog steeds bereid is om de juiste vragen te stellen. Zijn Duitse collega’s uit de reguliere pers houden liever vast aan het sprookje “De nieuwe kleren van de keizer” en verkondigen onophoudelijk het nepnieuws: “Juncker is niet dronken, hij heeft last van ‘ischias'”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/20/ganz-bruessel-in/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

32 Comments on Heel Brussel weet: “In Juncker’s waterglas zit gin”

 1. Zweer het je als juncker zegt tegen Rutte pijp me ffe dan deepthroat ie m zo de halve dag kontenlikker niet vergeten te slikken Rutte

  Liked by 2 people

 2. Claudia M. // juli 20, 2018 om 12:53 //

  @Headshot Anonymous, hè gadver… Die visualisatie had ik vandaag nu graag bespaard gebleven.

  On topic, het is niet geloofwaardig meer, het is een blamage! Hij was katlam! Ik mag ook niet bezopen op mijn werk komen en hij al helemaal niet! Tijdens werk, niet zuipen! Hoe moeilijk kan het zijn?

  Like

 3. Juncker´s slogan : “Zonder gin heeft het leven geen zin“.

  Liked by 1 persoon

 4. Er is geen lol zonder alcohol.

  Like

 5. En NIEMAND uit die heke voze EU bende doet z’n bek open of heeft commentaar op dit stuk stront. Allemaal kruipen ze met flikker rutte voorop in z’n vieze reet……
  WEG met die EU BENDE!!

  Like

 6. Claudia M. // juli 20, 2018 om 13:34 //

  @Rommel, absoluut gelijk, ik spuug er ook niet bepaald in, maar niet tijdens werk… Sterker nog, als ik met een alcoholkegel op het werk verschijn, kan ik gaan; op staande voet of zoiets…

  Like

 7. Het was maar een losse opmerking voor de gein. Zelf ben ik compleet gestopt met alcohol consumptie. Roken trouwens ook, sta nu een jaar droog.
  En eerlijk gezegd, het bevalt me prima. Ik mis het niet. Integendeel, ik voel me veel beter dan voorheen.

  Like

 8. Tegenwoordig is het Red Bull en Monster wat ik naar binnen slok. Een mens moet toch wat.

  Like

 9. Claudia M. // juli 20, 2018 om 13:43 //

  @Rommel, dat stoppen met roken, zou voor mij ook een goede optie zijn, gezien mijn gehoest de laatste tijd. Ik denk er tcoh nog even over na…

  Like

 10. Claudia M. // juli 20, 2018 om 13:45 //

  Dat Red Bull heeft ooit een student eens onder mijn neus neergezet, ik heb hem vriendelijk gevraagd het blikje aan de overkant van de gang neer te zetten. Dat stinkt!!! Iew!

  Like

 11. Hier in Zweden hebben ze snus, wat ik dus tegenwoordig gebruik. Tabak in vochtig poedervorm, wat je onder je lipt douwt. Dus ik moet bekennen dat ik niet van de nicotine bevrijd ben. Maar mijn conditie lijdt daar niet onder. Mijn uithoudingsvermogen is veel beter dan eerst. Na de zoveelste longontsteking hier in Zweden, een stuk of vijf nu achter de rug en een dokter die me vertelde dat op de röntgenfoto begin van COPD was waargenomen, besloot ik dat het nu tijd wordt om te stoppen. Ik wil die jongen van mij nog een tijdje zien opgroeien.

  Like

 12. En Adolf Hitler dronk en rookte ook niet. Dat leek me wel een mooi voorbeeld om te volgen.

  Liked by 2 people

 13. Republikein // juli 20, 2018 om 14:08 //

  Natuurlijk, it’s obvious, zolang het maar helder is, daar hoef je geen helderziende voor te zijn.
  Ondertussen boycot Amazon Jouwatch.
  Ik wist niet dat dat mogelijk was, iets tussen providers en aanbieders.

  Like

 14. Kijk naar dat mondje van hem. Dat is een typische mondverschijning van een zuipkever. Die gekrulde zuiplipjes, om maar geen druppeltje te missen. Die had mijn alcoholistische ome Jan ook. Die is aan de delirium gestorven met rosse olifanten in zijn hoofd.

  Like

 15. What’s the use of getting sober when you got to get drunk again – Louis Jordan (YouTube)

  Like

 16. Trieste kerel die Juncker. Om maar constant dronken te zijn. Hij word daar wel erg amicaal met die lui daar.
  Kusjes hier, kusje’s daar. En dan lekker klef hand in hand. Wat een warme wereld daar. Die man moet maar gauw met pensioen.

  Like

 17. skeeter // juli 20, 2018 om 15:56 //

  De foto daarbove liep Donald minachtend met een boog om heen, die had donders goed door dat die kleffe homo’s zijn vrienden niet zijn

  Like

 18. Rommel, hou maar op met die snus. Het stinkt naar de ammoniak en je tandvlees gaat naar de bliksem. Dan had ik maar op surstrømming over gegaan😉

  Like

 19. Ach, er ruiken wel meer dingen naar ammoniak die ik lekker vind en voor een paar honderd euro heb ik nieuwe tanden uit Polen.

  Liked by 1 persoon

 20. 😃😃

  Like

 21. paulzwueste // juli 20, 2018 om 17:24 //

  Kijk naar het gezicht van Juncker.
  De uitermate grove poriën.
  De ongezonde vale rode kleur.
  De hangende oogleden.
  De neus.
  De ongezonde slappe huid huid van iemand die elke dag ’n hoeveelheid PURE alcohol consumeert die schommelt tussen de 35 en 50 cl.
  Mensen die elke dag zoveel alcohol drinken zijn bezig zichzelf dood te drinken doordat hun lever het op den duur zal begeven.
  Bovendien is bewezen dat alcohol hersencellen vernietigd.
  Langdurig alcoholgebruik leidt tot geheugenverlies, waanideeën, depressies, geen besef van de realiteit en het totale verlies van enige motivatie voor het werk.
  Vooral dat laatste is reden genoeg om Juncker vandaag nog op staande voet te ontslaan.
  Het is een bewijs te meer dat die vervloekte EU geleid wordt door iemand die geen realiteitsbesef meer heeft en niet geïnteresseerd is in datgene wat hij doet.
  Zijn optreden gisteren bewijst letterlijk datgene wat ik hierboven schreef.
  Ontkennen van zijn alcoholgebruik, liegen over de reden waardoor hij niet kon lopen, agressie tegenover diegenen die het aandurfden de realiteit te benoemen en de eis voor meer respect.

  Juncker staat dus volledig buiten de realiteit en laat zijn werk over aan iemand die zèlfs bij EU-medewerkers een duistere reputatie heeft!

  Like

 22. quote: En Adolf Hitler dronk en rookte ook niet. Dat leek me wel een mooi voorbeeld om te volgen. quote/ en toch is hij niet oud geworden, als je het verhaal kan geloven, Hij was ziek, parkinson dacht ik.

  Like

 23. Allemaal nonsens. Dat was zijn dubbelganger. Hij leeft nog steeds.

  Like

 24. zeker leeft die nog, heeft onlangs een huis in de Toscane gekocht voor 8 ton

  Like

 25. Research // juli 20, 2018 om 21:31 //

  Hitler is in een onderzeeboot naar Zuid-Amerika gevlucht en heeft daar van zijn oude dag genoten. Er zijn fotos en filmpjes gemaakt. De reis was al lang voorbereid.

  Like

 26. Juncker heeft korsakov, onomkeerbare hersenaandoening, je zou toch ook aan de drank gaan van die NWO shit, dat pleit voor hem

  Like

 27. Rommel , Hitler was geboren in 1889, onmogelijk dat hij nu nog zou leven, hij had geen parkinson maar syfilis, een geslachtsziekte waar mensen kwaardaardig van kunnen worden.

  Like

 28. Kwaardaardig moet zijn kwaadaardig

  Like

 29. PS ik vind wel dat deze Juncker weg moet uit deze functie, maar ik ben helemaal anti EU, allemaal mooie baantjes met een hoog salaris en een hoog rendement aan ellende

  Like

 30. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 31. De kruik gaat zo lang te water tot ze ………..

  Like

 32. dat is een dikke kruik Jac

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s