Nieuw

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van moslimimmigranten uit het Midden-Oosten gewoonweg onhoudbaar is. De spoedeisende hulp kan niet omgaan met noodgevallen, wordt overweldigd door de enorme aantallen ernstige gezondheid noodgevallen, ze sturen alles naar de ziekenhuizen.

Veel moslims weigeren hier in Duitsland een behandeling door vrouwelijk personeel. De moslimmannen maken ziekelijke, grove opmerkingen en ouvertures naar de vrouwelijke stafmedewerkers, want voor hen is elke niet-moslimvrouw een hoer of een toekomstige slavin. Na een korte blootstelling aan deze wrede, sadistische, vrouwelijke haatende beats, weigeren wij, vrouwen, deze beesten te helpen, vooral de moslimmannen uit Afrika.

De relatie tussen vrouwelijk ziekenhuispersoneel en moslim-immigranten verslechtert van kwaad tot erger. Sindsdien de mishandeling en ongemelde verkrachtingen van Duitse vrouwen afgelopen weekend moeten migranten naar het ziekenhuis vergezeld worden door politieagenten met K-9 eenheden.

Zeer grote aantallen migranten hebben aids, syfilis, open tuberculose en veel exotische ziekten waarvan we in Europa niet weten hoe ze behandeld moeten worden.

Als ze een recept krijgen in de apotheek, worden ze gewelddadig als ze leren dat ze contant moeten betalen. In het Midden-Oosten werd hun verteld dat alles in Duitsland gratis zou zijn. Alles zou hun op een presenteerblaadje worden overhandigd.

Erachter komen dat ze voor bepaalde dingen MOETEN betalen, leidt tot luide, gewelddadige uitbarstingen, vooral als het gaat om medicijnen voor de kinderen. Veel van deze moslim-immigranten ontvoerden kinderen, zodat hun sociale uitkering hoger zou zijn als ze in Duitsland aankwamen.

Toen ze erachter kwamen dat ze de kindergeneesmiddelen zouden moeten betalen, gaven ze de list op en lieten ze de kinderen achter bij het apotheekpersoneel met de woorden: “Hier, genees ze zelf maar !”

Nu bewaakt de politie niet alleen de klinieken en ziekenhuizen, maar ook de grote apotheken.

Echt, we zeiden het openlijk: Waar zijn degenen die voor televisiecamera’s dit gajes hadden verwelkomd, met borden op treinstations? Ja, op dit moment is de grens gesloten, maar een miljoen van hen is hier al en we zullen ze zeker niet kwijt kunnen.

Tot nu toe bedroeg het aantal werklozen in Duitsland 2,2 miljoen. Nu zal het minstens 3,5 miljoen of meer zijn. De meeste van deze mensen zijn volledig werkloos. Een oneindig klein minimum van hen heeft een opleiding. Bovendien werken hun vrouwen meestal helemaal niet. Ik schat dat één op de tien zwanger is van veel kinderen op sleeptouw.

Honderdduizenden van hen hebben baby’s en kleine kinderen jonger dan zes jaar meegenomen, velen vermagerd en verwaarloosd. Als dit zo doorgaat en Duitsland zijn grenzen heropent, ga ik terug naar Tsjechië. Niemand kan mij hier in deze situatie houden, zelfs niet het dubbele van het salaris dan thuis. Ik ben naar Duitsland gegaan, niet naar Afrika of het Midden-Oosten.

Zelfs de professor die onze afdeling leidt vertelde ons hoe verdrietig het hem maakt om de schoonmaakster te zien, die voor 800 euro per maand elke dag jarenlang schoonmaakt. Ze moet het afval ophalen dat de moslimmannen overal weggooien. Ze moet de jonge moslimmannen in de gangen dienen, die daar met hun uitgestrekte hand staan en alles gratis opeisen, en als ze het niet krijgen, maken ze amok.

Ze weten dat Duitsland en haar burgers zeer beschaafd zijn. Tel daarbij op dat de wereld toekijkt, zodat deze wrede, luie, moslimjongeren weten of ze schreeuwen en dreigen met geweld, het Duitse volk zal zwijgen.

Ik vertel u dat niemand die niet met hen in contact is gekomen enig idee heeft wat voor soort dieren het zijn, vooral de beesten uit Afrika, en hoe de moslimmannen en -vrouwen zich superieur gedragen ten opzichte van ons christelijk personeel. Ze kijken naar ons neer, beledigen mondeling onze christelijke waarden en eisen vervolgens dat hun iedere wens onmiddellijk wordt ingewilligd.

Als Duitsers met hun genereuze aard dit niet aankunnen, dan zal de rest van Europa een totale chaos zijn.

Tot nu toe heeft het lokale ziekenhuispersoneel niet de ziektes opgelopen die ze hier brachten, maar met zoveel honderden patiënten per dag is dit slechts een kwestie van tijd.

In een ziekenhuis in de buurt van de Rijn vielen migranten het personeel aan met messen nadat ze een acht maanden oud kind op de rand van de dood hadden overhandigd, die ze gedurende drie maanden door de half van Europa hadden gesleept alvorens medische hulp in te roepen. Het kind stierf in twee dagen, ondanks dat het topzorg had gekregen in een van de beste kindercentra in Duitsland. De arts moest een operatie ondergaan en twee verpleegkundigen zijn op de ICU. Niemand is geweest, en niemand zal gestraft worden.

Het is de plaatselijke pers verboden er over te schrijven!

Bron:

http://www.dotinfo24.com/2018/07/18/a-female-doctor-working-in-germany-warns-the-world/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

 1. @syberspees
  Iedereen moet doen wat ie niet laten kan. Ik bedoelde een stukje nuance aan te brengen in de heldenverhalen die de fakenieuwsindustrie en propagandisten in dienst van de heersers opdienen. En een waarschuwend woord voor de mensen die held willen worden of zo heel graag op het schild van hun vereerders willen worden gehesen en toespraken willen houden.

  Like

 2. Fransdo // juli 24, 2018 om 22:20 //

  De mexicanen doen hetzelfde, die nemen kinderen mee die niet van hen zelf zijn. Of ze die ook onvoeren laat ik nu even in het midden. En oh, oh, oh wat hebben ze een commentaar op Tump als die kinderen voorlopig uit veiligheidsmaatregelen van hun ‘nepouders’ worden gescheiden.

  En inderdaad, die vrouwen die eerst met spandoeken bij het station stonden met borden: ‘Fluchtlingen wilkommen’ die zie je nu nergens meer. Zou het niet een goed idee zijn om die alsnog op te sporen en hen dan te confronteren met de door hen zelf veroorzaakte ellende, als een soort taakstraf? Nou weet ik wel dat functionele domheid niet strafbaar is maar …………… wel een leuk idee toch. Misschien leren ze hun waanzinnige ideeën dan een keer af om je landgenoten te confronteren met de door jou veroorzaakte ellende.

  Liked by 1 persoon

 3. syberspees // juli 24, 2018 om 23:14 //

  @breinbrouwsels

  OK duidelijk. Ik hoef niet zonodig de held uit te hangen. Ik zie mijzelf niet zogauw de barricades op gaan. Ik zou het al erg prettig vinden om gelijkgestemden te ontmoeten. Gewoon converseren kan al zo bevrijdend werken.

  Liked by 2 people

 4. Wat erg dit verhaal en de vele anderen in Duitsland. Helaas geldt dit ook voor andere Westerse Europese landen met hun zwakke, laffe, hypocriete, achterlijke linkse politici c.s. Ik herken wat de arts schrijft ook voor Nederlandse Ziekenhuizen.Ik werkte als uitzendkracht op een spoedeisende hulp afdeling van een groot Amsterdams ziekenhuis. Nu zo’n 10 jr geleden. Toen ook al. Overgrote meerderheid was al van allochtone oorsprong. Moslims dus. Moslims die vrouwelijk personeel uitscholden tijdens- voor- of nabehandeling voor hoer enz. Maar het personeel kon je, terecht, niet mee sollen. Als ze werd uitgescholden dan werd de behandeling gestaakt tot er “gewoon” gesproken of excuus kon worden gegeven. Eens was er een moslim man die op het gepantserde glas bij de aanmeldbalie/receptie aan het spugen was en de schoen(is een teken van minachting) op het raam bonkte. De beveiliger werd opgeroepen, wat een grote vrouwelijke neger was, die de man de deur uitzette. Het wordt alleen maar erger omdat ze met meer zijn. Daarom stop het islamkwaad/-fascsisme en islamisering. Geen moslims meer toelaten in je land. Want anders daar krijg je oorlog en je land stort in. Die arts begrijp ik goed en wens haar c.s. sterkte en wijsheden.

  Like

 5. kan hier niets negatievers aan toevoegen. Het verhaal van de Duitse arts weerspiegeld hoe wij ons laten ringneloren door dit gajes. Men spreekt nu nog van incidenten , maar dit gedrag zal alleen maar toenemen als daar geen maatregelen tegen gertroffen worden.

  Like

 6. Dit soort mensen zou ik weigeren te behandelen en wegsturen. Mensen die echt ziek zijn, gaan géén stampij maken; die zijn dankbaar en blij dat ze geholpen worden…

  Like

 7. Wij begraven dit week een vrou die selfdood gepleegt heeft. 2 jaar gelede door barbaren met een besemstok verkraght. 4 operaties later om beseringe te herstel, haar siel was onherstelbaar.#farmattack

  Like

 8. Jeanette K // februari 25, 2019 om 13:47 //

  Link naar dotinfo werkt niet.

  Like

 9. In 40-45 was er eens….
  ..
  Nu een sprookje te mooi om waar te zijn.

  Like

 10. DUIVELINNETJE // mei 5, 2019 om 14:29 //

  Hallo Ja dom ik zeg legervliegtuig vullen met dat volk en terug na afrika of waar ze ook weg komen weg ermee oprotte. Uitvretters niks nutten. Viespeuken zijn het. Geen respect hebben ze. 3 wereld oorlog komt er aan. dit gebeurt veel meer ook in zweden ect. word alleen niet aan de grote klok gehamngen want dan gaan de mensen een beetje in protest komen en dan mag niet !!! De asielzoekers zijn zo genaamd zielig nou echt niet. Ziek zijn ze van lijf en verstand. Beste i spuitje geven en dood laten gaan en verbranden net als in de oorlog. Raar gezegd maar zo kom je dr wel van af. Dit zijn beesten geen mensen hebben fatsoen en niks geleerd. denken alleen aan gratis en geld en profiteren. Vrouwen zijn gelijk aan mannen, zint het je niet blijf weg ga na moslim land.

  GOD IS BOOS ONTHOU DAT ALLEMAAL. ALLES IS BEKENT DAT DE MOSLIMS DE PLEURIS LATEN UIT BREKEN IN EUROPA. kIJK NA DE OUDE ZEEROLLEN OUDE TESTAMENT EN SOMMIGE STUKKEN UIT D EBIJBEL.
  EN AANGENAAM DE DUIVEL ZOEKT NOG WAT ZIELTJES DIE GOD EN DE ANDERE GODEN WAAR SOMMIGE INGELOVEN NIET WILLEN.

  iK BEN NIET GEK.. iK ZEG GEWOON DE WAARHEID EN ALS IK LIEG MOET JE HET ZEGGEN. DE WAARHEID IS HARD. jA EN LAAT DE WIJVEN ER MAAR WEER MET EEN BORD GAAN STAAN . hIE RMOET BETAALD WORDEN IS DE ZORG NIET GRATIS EN HET IS VOL WEG BLIJVEN HIER.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s