Nieuw

Düsseldorf: 7-jarige vermoord door eigen vader

© Pixabay.

Düsseldorf – De 32-jarige Egyptische Ahmed F. werd volgens Focus in Rath gearresteerd door een speciale taskforce. De familievader zou zijn dochtertje Sarah hebben gedood (7). De politie was gewaarschuwd door zijn vrouw Katharina (44), die tijdens een videochat met Ahmed F. moest toekijken hoe haar man hun dochter bedreigde met een voorwerp. Ahmed F. liet zich zonder verzet arresteren.

Toen de speciale interventieploeg het gezinsappartement op de begane grond van een kleiner appartementengebouw binnenkwam, vonden ze het kleine meisje levenloos. Een ambulance bracht Sarah naar de kliniek, waar ze kort daarna overleed.

De videochat van de ouders was een argument dat rond 10:15 uur escaleerde. Buren omschrijven het gezin als vriendelijk, aardig en onopvallend. Ze hadden ongeveer 8 jaar in het appartementengebouw gewoond. Ahmed F. werkte als vuilnisman, zijn vrouw Katharina als klerk bij het stadsbestuur van Düsseldorf. Des te groter is de schok. De 7-jarige Sarah was de vorige dag nog gezien toen ze met haar fiets door het woonblok reed.

Ahmed F. zou zijn dochter hebben gewurgd. De exacte doodsoorzaak wordt bepaald door een autopsie. De moeder van het meisje is psychologisch verzorgd. Het is nog onduidelijk of ze tijdens de videochat ook de moord op haar dochter moest aanzien. Er is een politieploeg opgericht. Verdere details worden verwacht tijdens een persconferentie.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/19/duesseldorf-jaehrige-vater/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Düsseldorf: 7-jarige vermoord door eigen vader

 1. Zo los je de vergrijzing ook wel op.

  Like

 2. Die linkse wijven leren het ook nooit.
  ga maar een relatie aan met een moslim-barbaar en dan krijg je dit.

  Like

 3. Het feit dat ‘linksche gutmenschen’ de onbedwingbare drang hebben naar de buitenwereld toe hun eigen gelijk te bewijzen wbt multiculti / islam etc.maakt hen mede doordat zij onophoudelijk in die kringen vertoeven, slachtoffer van hun eigen waandenkbeelden. En wel ‘slachtoffer’ in de meest letterlijke zin!

  Zij moeten en zullen iets bewijzen.
  En wanneer de dood daar onderdeel van is (?),… het zij zo!

  Like

 4. Dusss….. Opsluiten daarna het landuitzetten (paspoort innemen) en I.v.m. de gezinshereniging gaat zij meer naar Egypte! Wegwezen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s