Nieuw

Duitsland Lubeck bus aanval: Messentrekker verwond 14 mensen “na het laten vallen van een rokende rugzak”

In de wijk Lübeck in Kücknitz, Duitsland, zijn tijdens een gewelddadige aanslag 12 lichtgewonden en 2 zwaargewonden gevallen. De politie is ter plaatse en de dader is blijkbaar al gearresteerd.

Volgens de lokale media zou een passagier een rugzak hebben laten vallen die naar verluidt begon te smeulen, terwijl andere andere passagiers in de volle bus begonnen te schreeuwden en de bus uitsprongen.

De buschauffeur stopte onmiddellijk en werd ook aangevallen. Hij opende snel de deuren, zodat de passagiers konden ontsnappen.

De aanvaller zou met een mes bewapend zijn geweest – hoewel er in de media, te midden van verwarrende vroege berichten, melding wordt gemaakt van het bestaan van een pistool, wat nog bevestigd moet worden.

Terwijl eerdere berichten beweren dat één man was gedood zijn er recente rapporten die erop wijzen dat er geen doden zijn gevallen.

Een ooggetuige uit de bus: “Een van de slachtoffers had net zijn plaats aangeboden aan een oudere vrouw, toen de dader hem in de borst stak. Het was een slachting”! De ooggetuige wordt momenteel verzorgd door de politie.

Ooggetuige Lothar H. (87) woont ter plaatse: “De passagiers sprongen uit de bus en schreeuwden. Het was verschrikkelijk. Vervolgens werden de gewonden weggevoerd. De dader had een keukenmes.”

De dader zou volgens het Lübeckse nieuws uit Iran komen. Hij zou ongeveer 35 jaar oud zijn.

Bron:

http://www.ln-online.de/Lokales/Luebeck/Verletzte-nach-Gewalttat-in-Kuecknitz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Duitsland Lubeck bus aanval: Messentrekker verwond 14 mensen “na het laten vallen van een rokende rugzak”

 1. skeeter // juli 20, 2018 om 16:18 //

  Apartheid invoeren, alleen blanken op de bus. In Zuid Afrika wisten ze het vroeger allang

  Like

 2. Ja maar volgens VVD Jozias van Aartsen moeten moslims beschermd worden dus .

  Like

 3. Dat stuk ongedierte, dat in Duitsland 14 mensen in een bus verwondde met een mes, moet meteen ter dood veroordeeld worden middels snelrecht. Het handigste is echter als de politie hem op de vlucht doodschiet. Dan is de maatschappij er tenminste vanaf.
  Nu kun je dus al zelfs niet meer veilig met de bus reizen.
  Ook moet er een onmiddellijke stop komen op het binnenhalen van nog meer ‘vluchtelingen’, moslims en asielzoekers. Het is nu mooi geweest. Genoeg is genoeg.
  Tevens is dit (helaas) het beste bewijs ervoor, dat de woorden van minister Blok volkomen correct waren. Hij zei namelijk dat de multiculturele samenleving een fiasco is, waarna de halve linkse deugwereld over hem heen viel.

  Like

 4. vierendelen.

  Like

 5. polderboy // juli 20, 2018 om 18:44 //

  Wat een schoften zeg.
  Stonden ze die vrome kerel zeker met een hele bus vol ongelovige honden en islamofobe populisten op te wachten?

  Krijgt het arme slachtoffer al alle hulp van Van Aartsen?

  Like

 6. En er wordt door de media met geen woord gerept over die rugzak waar rook uit kwam
  Normaal komt er geen rook uit een rugzak behalve bij moslims
  Waarschijnlijk een zelfgemaakt explosief dat niet ontplofte.
  Men houdt dit natuurlijk stil om onrust onder de bevolking tegen te gaan wnt stel je voor dat dat ding wel was ontploft.
  Het mes had dat moslimschuim bij zich om alsnog toe te slaan als de bom niet af zou gaan.
  Vierendelen op de markt dat schuim.

  Like

 7. Horatius // juli 21, 2018 om 10:25 //

  Men doet er weer van alles aan om het begrip ‘terroristische aanslag’ te vermijden.

  De volgende officiële verklaring zal als volgt luiden: ‘bij nader onderzoek is gebleken dat de vermoedelijke dader in een verwarde toestand verkeerde. Zijn medicatie had hij niet op tijd ingenomen en daarom ging hij over tot agressieve handelingen waarbij helaas wat slachtoffers vielen.
  Gelukkig zijn er geen doden gevallen en de vermoedelijke dader zal nader worden verhoord i.v.m. zijn persoonlijke problemen.

  Over de rook die uit de rugzak schijnt te zijn gekomen wordt ook nog nader onderzoek verricht.
  Het schijnt dat de vermoedelijke dader een verstokt roker was van zware shag en zijn smeulende peuk tijdens de busrit daarin had opgeborgen. Dit zal nader worden onderzocht om alle onzekerheid op dit punt weg te nemen.
  Vooralsnog zijn er geen duidelijke aanwijzingen dat het hier om een terroristische aanslag zou gaan.
  Wij kunnen wel vermelden dat de vermoedelijke dader problemen had met het verkrijgen van een verblijfsvergunning. Zijn advocaat heeft ons vermeldt dat hij bij een gedwongen terugkeer het risico zou lopen te worden gemarteld.’

  Het is intussen allemaal zo voorspelbaar en vooraf ingestudeerd dat het bijna lachwekkend genoemd kan worden.

  Het gekke van de zaak is dat het nog wordt geloofd ook door in ieder geval de Linkse Goedmensen.

  Like

 8. Quercetanus // juli 21, 2018 om 11:02 //

  Volgens de BBC zijn een paar mensen iets gewond en zijn er wat snijwonden en is er geen link met extreem rechts of terrorisme en is de dader een Duitse staatsburger….een mooi voorbeeld van media misleiding en het “downplayen” van zaken die net niet meer in de doofpot kunnen….kun je dit bedrog noemen?

  https://www.bbc.com/news/world-europe-44904183

  Like

 9. Quercetanus // juli 21, 2018 om 11:27 //

  P.s. enig idee of je ziekten oploopt als iemand jou en 14 anderen met hetzelfde mes steekt?
  Enig idee wat je te wachten staat als iemand jou steekt met een kes waar hondstront aanzit?
  De snij of steekwond is vaak niet het grootste probleem, maar de bijkomende zaken zijn vaak de echte bedreiging.
  Idem met verkrachting, een HIV besmetting of een aandoening die word overgedragen kan je leven lang de boel ook nog verzieken.
  Mijns inziens, maar dat vind ik, moet het allachtone volk worden gescheiden van de autochtoon omdat op alle vlakken zowel moreel, sociaal als persoonlijke verzorging en wederzijds respect het een totaal onhoudbare situatie word.
  Een somalier met schurft kan door zijn haar te schudden jou besmetten. Zelf zullen ze weinig interesse hebben om er iets aan te doen, het was er immers altijd al.

  Het hypocriete van het minidterie van volkgezondheid is dat ze wel jonge meisjes willen inenten tegen het Papilo/HPV virus maar tegelijkertijd de kans om verkracht te worden door een dobbernegert of een kleedjeskruiper met Aids met een veelvoud vergroten. Dat is geen beleid maar een vorm van terreur, van het opzettelijk mensen hun leven in gevaar brengen en het aantal slachtoffers willens en wetens vergroten. Ik vind dat misdadig en zeer bedreigend voor zowel mijn voortbestaan als dat van anderen. Wat zijn mijn rechten in deze?

  Like

 10. Door ziekten over te brengen gaat de omvolking nog iets sneller wat dan ook de bedoeling is.
  Een dier Van buiten de EU wordt wekenlang in quarantaine gehouden om na te gaan of het wel gezond is maar Afrikanen en Arabieren, met weet ik welke ziekte onder de leden, worden zo maar naar binnen gehaald.
  De helpers hebben niet voor niks allemaal mondkapjes voor terwijl de gehele bevolking het zonder moet doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s