Nieuw

Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

© Pixabay

Een vooraanstaand lid van de Belgische rechtse partij, Vlaams Belang, zei dat we dicht bij een burgeroorlog in Europa zouden kunnen zijn. “Lynchpartijen, geweld en vandalisme: etnische stadsguerrilla is slechts voorbode van raciale burgeroorlog in Europa.”, schrijft Filip Dewinter op Twitter.

De leider van het Vlaams Belang reageerde op Twitter op de rellen na het Franse wereldkampioenschap voetbal, waarbij winkels werden geplunderd, de politie werd aangevallen en honderden gewond raakten.

In zijn tweet voegde hij beelden toe van een blanke die door verschillende migranten wordt overvallen.

– Ik denk dat de spanningen alsmaar oplopen. De stadsguerrilla die we nu meemaken – of het nu na de winst van een WK is, of na incidenten met de politie – maakt duidelijk dat alle aanleidingen goed zijn om te rellen, aldus Dewinter in een reactie aan SCEPTR.

– We zien een soort van etnische onderkant van de samenleving, die voor galg en rad opgroeit en bijna niets anders meer kent dan rellen, geweld en vandalisme. We zijn terecht gekomen in een prerevolutionaire toestand waarbij men zich via bendevorming en isolatie, aangewakkerd door een radicale islam, organiseert.

Volgens Dewinter is de bedoeling van de aanvallen als volgt. Aanvallen op de politie zijn aanvallen op het gezag van de staat en aanvallen op winkels zijn aanvallen op de blanke cultuur.

– De politie wordt geviseerd als symbool van de autoriteit van de staat. De handelszaken die worden geplunderd en gevandaliseerd, zijn symbolen van burgerlijkheid en blanken. Dit etnisch geweld […] kan – en zal – leiden tot een echte burgeroorlog als de overheid de zaken niet meer onder controle heeft, en mensen – aan blanke zijde – gaan rechtstaan. Ik zag afgelopen weekend nog tien-twaalfduizend jonge blanke, jonge voetbalfans zich organiseren.

– Complete buurten zijn al buiten de controle van de overheid en de politie omdat islamitische culturele structuren hen hebben ingehaald.

– Er zal een moment zijn waarop dit etnische geweld grootschalig zal zijn, dan is er niet veel nodig om de situatie te laten ontploffen, zegt Dewinter.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/07/belgian-political-leader-predicts-european-civil-war-is-near-as-governments-are-losing-control/

https://sceptr.net/2018/07/filip-dewinter-voorspelt-raciale-burgeroorlog/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

 1. De plannen van de Elite die al na de tweede wereldoorlog begonnen zijn om stap voor stap te werken naar een EU die gebaseerd was op goedkopere arbeidskrachten voor Multinationals en met een grotere winst voor banken en aandeelhouders.
  Na rond gegaan te zijn in Europa door vele firma,s bleek deze bron uitgedroogd en bedachten dat het Afrikaanse Continent nog vol zat met goedkopere krachten en bedachten dat deze naar het te dure Europa verplaatst moesten worden en onder het mom van vermenging van volkeren met in hun achterhoofd het idee dat blanken(te dure en te wijze) dan van zelf uitgemoord zouden worden door deze inboorlingen.
  Democratie bestond dan niet meer en begonnen leger en politie zwaar te ontmantelen zodat van enige bescherming geen sprake meer was en zou zijn en de slavencultuur weer zou ontstaan.
  Gelukkig voor ons beginnen steeds meer volkeren en regeringen worden wakker te worden behalve SOROS regeringen en Brussel die dit plan voor de Multinationals uitvoeren waaronder NEDERLAND.

  Liked by 2 people

 2. In het artikel staat:
  “Complete buurten zijn al buiten de controle van de overheid en de politie omdat islamitische culturele structuren hen hebben ingehaald.”
  Dit is een fout begrip van de islam.
  Ter vergelijk, Stalinisme was geen cultuur-uiting, maar een systeem van repressie.
  Evenzo was het Nazi-isme geen cultuur-uiting, maar een reactie op repressie door de winnaars van de 2e wereld-oorlog.
  De islam is ook geen cultuur-uiting, maar een system voor onderdrukking en verovering.

  Liked by 2 people

 3. Ik merk dat hier in Europa de rassen tegen elkaar vechten. Trouwens, moslims tegen kannibalen vind ik uitstekend.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik merk dat hier in Europa de rassen tegen elkaar vechten. Trouwens, moslims tegen kannibalen vind ik uitstekend.

  Like

 5. De Elite zullen moeten vluchten voor hun leven als ze dan nog niet gelyncht zijn!

  Like

 6. Scrutinizer // juli 20, 2018 om 20:35 //

  Ofschoon de meeste lezers hier de analyse wel zullen delen, mag FdW beter oppassen hoe ie een en ander formuleert. Voor je het weet wil een verwrongen geest er een oproep in zien en wordt ie aangeklaagd voor aanzetten tot geweld. Zijn partij is in het verleden al eens slachtoffer geweest van een politiek proces. De volgende stap is dat men hem persoonlijk aanpakt en een Tommy Robinson-straf oplegt.

  Like

 7. En het leger in zetten gaat niet want dat zit ver weg mooi weer te spelen van ons geld.

  Like

 8. Scrutinizer // juli 20, 2018 om 23:41 //

  @Stef
  Vraag is bovendien tegen wie het establishment het leger dan wel zou inzetten…
  (hint: hetzelfde establishment dat de afgelopen 40 jaar de migratie organiseerde…)

  Like

 9. Achter het Trump-theater: Wie ‘stuurt’ echt economie en wereld?

  Er zijn van die dagen dat een mens liever geen ‘nieuws’ zou willen lezen, zien of horen. Van die ‘Trump Overal’-dagen. Het begon al de ochtend na zijn presidentsverkiezing. Het zou, het kon, het mocht toch niet waar zijn. Het was waar. En sindsdien blijft het maar doorgaan. Klimaatakkoord: vuilbak in. ‘Deal’ met Iran: prullenmand in. Palestijnen: woestijn in. Om maar dat te vermelden. Want als je alles moet opsommen waarmee de Onpresident de Onmedia haalde, moet je een encyclopedie schrijven.

  (Door Jan-Pieter Everaerts (verscheen al op 16 juni 2018 bij Uitpers.be)

  De voorbije week was het weer prijs. Trump op de G7, waar hij wegliep. Trump op een ‘historisch’ gewaande fotoklets met Merkel. Trump die Trudeau blameerde. Trump met Kim Jong-un …

  Kent u ze? De machtigste broers van de V.S.? Lees verder >>>> https://jdreport.com/achter-het-trump-theater-wie-stuurt-echt-economie-en-wereld/

  Like

 10. Paul Laevers // augustus 2, 2018 om 17:11 //

  Het is de hoogste tijd dat iedereen wakker wordt,en goed nadenkt voor wie men een stem heeft in het stemhokje,en dat is zéker niet voor justitie.Kies voor de persoon die daar het nodige lef voor heeft en dat ook al bewezen heeft.Van deze soort hebben we er nog véél te weinig,geen woorden maar daden,tegenover de algemene,tamme,luie laksheid en gedoogbeleid!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s