Nieuw

Bedek de stront!

In Jakarta, de hoofdstad van ’s werelds dichtstbevolkte moslimland, wordt vanaf 18/8 een atletisch evenement, “Aziatische Spelen”, gehouden.

Toen de Indonesische president, Joko Widodo en de gouverneur van Jakarta, in februari in het gebied waren en daar inspecteerden waar de deelnemers moesten worden ondergebracht, reageerden ze op de stank van een kleine rivier die door het gebied gaat.

Er werd besloten dat men een manier zou vinden om het minder stinkend te maken. Men heeft verschillende technieken geprobeerd, maar met weinig succes. Daarom is men begonnen de stront met zwarte netten te bedekken, die moeten voorkomen dat de internationale deelnemers de stront te zien, en men hoopt ook dat de stank iets zal afnemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Bedek de stront!

 1. Republikein // juli 20, 2018 om 10:57 //

  Zalig zijn de onnozelen van geest, gezegend zijn zij die het doorhebben, maar enorme last van strontvliegen hebben.
  Hoop stront aan een stok, je zou daar maar een houten been hebben.
  Ik liep eens langs de kali en hoor sjeblok sjeblok, ik denk dat is een oedong maar iemand die sjebok.

  Like

 2. Claudia M. // juli 20, 2018 om 11:34 //

  Shithole country was dus letterlijk niet teveel gezegd…

  Like

 3. Rijk met grondstoffen, maar Shell en andere multinationals gaan er met de rijkdom vandoor. De Familie van presidenten hebben ook zichzelf goed onderhouden want roven mag van de koran…….verder komt het eigen volk er telkens bekaaid van af omdat de bevolking snel dankbaar is voor wat de goden hen gegund zijn………behalve gebrek aan goede riolering kan het zijn dat naast het hotel 25 meter verderop een grote mestvaalt ligt…..de strontvliegen vliegen heen en weer van uw bordje naar de vaalt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s