Nieuw

Zweedse parlementskandidate wil alle Joden uit Israël naar Amerika deporteren

Zweedse parlementskandidate Oldoz Javidi aan boord van een zeilschip dat de blokkade van Gaza probeert te doorbreken. Screenshot YouTube.

Een kandidate voor het Zweedse parlement heeft voorgesteld om Israëlische joden over te brengen naar de Verenigde Staten om vrede te bereiken.

Oldoz Javid maakte de opmerking in een interview en vroeg vervolgens of deze passage kon worden geschrapt omdat het “verkeerd geïnterpreteerd” zou kunnen worden.

Javidi, een acteur met Iraanse wortels die kandidaat is voor de Zweedse politieke partij Feministisch Initiatief, zei dinsdag dat zij de verwijdering van het citaat uit een een interview had gevraagd dat op vrijdag door de website van Feministiskt Perspektiv gepubliceerd wordt .

“Mijn onofficiële mening als individu is meer gebaseerd op fantasie,” zei ze in het interview, dat ze gaf tijdens het zeilen richting Gaza met andere pro-Palestijnse activisten. Ze beschuldigde Israël ervan “land te stelen” en van de middelen van bestaan van de Palestijnen, en beschuldigde de Verenigde Staten hetzelfde te doen, vermoedelijk van de inheemse Amerikanen.

“Dus waarom niet hun vrienden uitnodigen naar hun land en voor hen plaats maken op de boerderij?”, scheef ze over Israëlische Joden en Amerikanen. “Ze lijken te genieten van elkaars gezelschap. En de Palestijnen kunnen in vrede leven en het land dat ooit het hunne was weer opbouwen. Ik kan mezelf op zijn minst een droom over een dergelijke oplossing permitteren, toch?”

Maar op dinsdag schreef Javidi op Facebook: “Ik heb FemPers gevraagd het laatste citaat uit het huidige artikel te schrappen, omdat het geenszins het beleid van het Feministisch Initiatief uitdrukt, noch een voorstel voor een politieke oplossing was, maar een fantasie waarvan ik nu begrijp dat ze verkeerd geïnterpreteerd of verkeerd begrepen zou kunnen worden.

Verschillende Zweedse joden bekritiseerden haar woorden als antisemitisch.

“Joden tegen hun wil verplaatsen om een probleem op te lossen? Klinkt als een definitieve oplossing voor mij. Solide Feministische politiek”, schreef Annika Hernroth-Rothstein, een Zweedse pro-Israël activiste op Facebook.

Het schip dat Javidi naar Gaza vaart is een poging om de Israëlische blokkade van de Gazastrook, die wordt geleid door de Hamas-terreurgroep, te doorbreken. Tientallen activisten nemen deel aan de zeilreis, dat naar verwachting de komende weken door de Israëlische marine onderschept en omgeleid zal worden als het het geblokkeerde gebied nadert.

Israël handhaaft een veiligheidsblokkade tegen Gaza om te voorkomen dat Hamas, de islamitische terreurgroep die de Strook regeert en Israël probeert te vernietigen, wapens importeert.

Bron:

https://www.timesofisrael.com/swedish-parliamentary-candidate-suggests-deporting-all-jews-from-israel/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse parlementskandidate wil alle Joden uit Israël naar Amerika deporteren

 1. Claasje Kater // juli 19, 2018 om 08:56 //

  Ik kan de mevrouw toch aanraden eens de geschiedenisboeken mbt de chaos in het middenoosten tot zich te nemen. De chaos onstond toen na afloop van WW1 de turken, die zich bij de centralen (duitsland, oostenrijk ed) hadden aangesloten en die laatsten de oorlog verloren. Onder toezicht van de vn (toen nog volkenbond) kregen frankrijk en engeland zeggenschap over dat voormalig deel van het ottomaanse rijk. Dat werd “verdeeld” onder de twee europese grootmachten met hulp van de arabieren. Op de kaart kun je de lineaalstrepen bijna terugzien. De chaos duurt tot op vandaag. De joden “opnieuw” deporteren gaat echt niet helpen en is denk ik zelfs contraproductief. Het onderliggende probleem is de vete tussen islamieten (soenieten en sjieten) die elkaar al 1400 jaar naar het leven staan. Israel is een “welkome” bliksemafleider.

  Like

 2. Republikein // juli 19, 2018 om 09:51 //

  Het wordt niet gekker want deze leipo spreekt met haar hart i.p.v. het verstand, en waar het hart van vol zit, 3000 jaar geleden waren er Israëlieten “gesignaleerd” alsmede zwervende uitheemse zigeuners, ze werden bedouien genoemd en elders zigeuners zonder vaste woonplaats en handelden of zeggen we liever moordden, wat is in een naam en Mo nam voor korte tijd het voortouw en wat lekkere wijven en toen kwam er een olifant en het vervolg is bekend maar nog niet de einddatum want niet eeuwig houdbaar in de koelkast.

  Like

 3. Republikein // juli 19, 2018 om 10:15 //

  Chinezen wonen in China, wat is er mis mee.
  Binnenkort ligt deze witte neger op het strand met een nieuwe vriendin.

  Like

 4. ReaGluurder // juli 19, 2018 om 11:16 //

  Nog voor heel lang is Israël het enige groene stukje in het Midden-Oosten, de rest is verschroeid of rood van het bloedvergieten! Gaza en Fakestinian, het wordt nooit wat, of de Joden moeten te hulp schieten. (mss kan die Nep-Zweed er op een bezem heenvliegen om de ergste zooi aan te pakken)

  Like

 5. Stupid femi k.t israël had nooit die Gaza strook moeten weggeven, alles wat in handen komt van de nuttelozen, moslims uiteraaard, gaat naar de kloten.
  Als Israël zou vallen, is het hier ook gedaan……

  Like

 6. Misschien zou mevrouw blij zijn als de fakestinians met z’n allen naar Zweden te halen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s