Nieuw

We Are Here-woordvoerder krijgt na 16 jaar verblijfsvergunning

De 34-jarige Soedanees Khalid Abdou Jone, beter bekend als de woordvoerder van We Are Here, heeft na 16 jaar een verblijfsvergunning gekregen. ‘Dit laat aan de anderen zien dat er hoop is.’

Toen hij dinsdag zijn email opende en las dat hem een verblijfsvergunning zou zijn toegekend, geloofde hij het niet. Het kwam totaal onverwachts. “Ik dacht eerst dat ik voor de gek gehouden werd,” zegt Jone.

Maar het was geen grap. 16 jaar nadat hij in 2002 vanwege de oorlog in Soedan naar Nederland kwam, is hij nu dan toch erkend als vluchteling. Na de jaren dolen door de stad, panden kraken, problemen met de politie, de pers te woord staan over de omstreden groep We Are Here, is voor hem nu een eind gekomen aan de onzekerheid.

AT5 >>

Geniet van je uitkering en de blonde vrouwen, wij lappen wel.

Als je niet tevreden bent met je huidige onderkomen, vinden we vast ook wel wat blanke metselaars, loodgieters, dakdekkers en andere slaven om je gratis ter wille te zijn, Oh slachtoffer. Dat Afrika ondertussen in een hellhole verandert is zeker niet jouw zaak ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on We Are Here-woordvoerder krijgt na 16 jaar verblijfsvergunning

  1. Claudia M. // juli 19, 2018 om 16:14 //

    Let maar op, de rest van de groep krijgt straks ook gewoon een verblijfsvergunning. Ze mogen allemaal blijven en dan komt gewoon de volgende club en daarna de volgende, enz. enz. enz. enz.

    Like

  2. Feniks // juli 19, 2018 om 20:17 //

    Verblijfsvergunning op basis waarvan??

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s