Nieuw

‘Verdachten van gifgasaanslag Skripal bekend’

Pixabay

Britse onderzoekers denken te weten wie de zenuwgasaanval op oud-spion Sergej Skripal hebben uitgevoerd, meldt het Britse persbureau Press Association. Het gaat om Russen die met beelden van bewakingscamera’s zijn achterhaald, heeft een bron bij het onderzoek aan PA laten weten. De personen op die beelden zijn gekoppeld aan douanegegevens over reizigers die rond die tijd het Verenigd Koninkrijk binnenkwamen.

De voormalige Russische dubbelspion werd samen met zijn dochter in maart van dit jaar slachtoffer van een aanval met novitsjok. Ze werden bewusteloos aangetroffen in Skripals woonplaats Salisbury. De verdenking ging direct uit naar Rusland, maar het Kremlin zegt niets met de aanslag te maken te hebben.

De aanslag leidde tot een grootscheepse diplomatieke rel, waarbij Londen en veel andere landen Russische diplomaten uitwezen, en ook Rusland tientallen buitenlandse diplomaten de wacht aanzegde.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2242201-verdachten-van-gifgasaanslag-skripal-bekend.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on ‘Verdachten van gifgasaanslag Skripal bekend’

 1. “denken te weten”
  “Russen die met beelden van bewakingscamera’s zijn achterhaald”
  “gekoppeld aan douanegegevens over reizigers die rond die tijd het Verenigd Koninkrijk binnenkwamen”
  Ook dit verdwijnt weer in een rookwolk. Er zijn zoveel die denken te weten.

  Liked by 1 persoon

 2. Tja denken te weten, vermoedelijke daders zou men in de kringen van de veiligheidsdiensten moeten zoeken, maar men snijdt nu eenmaal niet in eigen vlees, en de NOS verhaaltjes zijn totaal ongeloofwaardig, bijna op een Pravda mannier gebracht.

  Like

 3. Denken te weten is niet goed genoeg ,je moet het zeker zijn , gekoppeld aan douanegegevens .
  Denken ze nu echt dat ,als ze een dergelijke aanslag zouden willen plegen,een spoor voor herkenning zouden achterlaten??

  Dergelijke gasten zouden via diplomatieke valies binnenkomen ,dat wil zeggen dat ze onaantastbaar zouden zijn en meer ,niemand zou weten wie ze zijn.

  Denken te weten is dus niet goed genoeg, maar om de Russen te demoniseren is alles toegelaten….

  Like

 4. Feniks // juli 19, 2018 om 20:06 //

  Als NOS dit nieuws brengt , denk ik ” met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, zeker te weten dat ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aan deze berichtgeving moet twijfelen”.

  NOS heeft een bewezen trackrecord omtrent valse/verdraaide berichtgeving.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s