Nieuw

UK Government Office Knew About Mass Rape Gangs Decade Before Investigating

Britain’s Home Office had received information about Pakistani grooming gangs raping vulnerable white girls more than a decade before it finally commissioned an investigation, a review has found.

review had found that documents relating to an unpublished report which detailed “men who are believed to be responsible for pimping and grooming young people into prostitution” in Rotherham, north east England, was sent to the Home Office in 2002, but the department failed to act on it.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on UK Government Office Knew About Mass Rape Gangs Decade Before Investigating

 1. templars2017 // juli 19, 2018 om 22:44 //

  Ze hebben niet gereageerd ,logisch toch ,uit angst voor het moslim zijn niet te kwetsen.
  Dat de wet het moet bestraffen wordt gewoon genegeerd ,maar iemand die het aan de kaak stelt ,die wordt binnen het uur na zijn arrestatie opgesloten…..
  Groot Britanië is verloren , wie volgt??

  Like

 2. polderboy // juli 20, 2018 om 11:00 //

  De bijlagen zitten niet bij het rapport. Lijkt voornamelijk over Rotherham tegaan rond het jaar 2002.

  Een stukje verduidelijkt alles wel onderaan pagina 30 (bovenste pagina nummering).
  Dat beschrijft hoe een moeder haar 14 jarige dochter als vermist wil opgeven, wat velemalen geweigerd wordt, waarop de politie namelijk zegt dat ze het kind zelf maar uit het huis (de neukschuur van de moslim pooiers) moet halen.
  Als ze zelf dan maar een poging doet en dan wegens weigeren door de Mekkaanse pooier wordt weggestuurd, en ze de politie om assistentie vraagt, dreigt de politie haar ook nog op te pakken wegens ordeverstoring.

  Op pagina 32 onderaan blijkt dat Rotherham council niet veel voelt voor actie, en dat er onenigheid is t.a.v. beleid bij de vele overheidsinstanties, die ook niet willen samenwerken,

  Op pagina 33 bovenaan lees je waarom de vreselijke moslimverkrachters jaren lang duizenden jonge Britse meisjes gruwelijk hebben kunnen mishandelen, misbruiken en uitbuiten::
  1) geen enkele motivatie bij Britse ambtenaren;
  2) de Britse overheid wordt bevolkt door totaal wereldvreemde ambtenaren die in hun eigen ideologische wereldje leven en niet in de werkelijkheid geloven;
  3) de jonge door moslims pooiers massaal verkrachtte ongelovige jonge meisjes, zijn “toch maar immorele kutburgetjes” volgens de ambtenaren
  4) geen geld, wat logisch is omdat Britse ambtenaren en bestuurders onbetaalbaar zijn als ze voor 99% incompetent en maar voor 1% effectief zijn. Elke van de straat getrokken criminele zwerver presteert immer nog meer voor het Britse volk als bestuurder dan dat zootje tuig.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s