Nieuw

Trump: Merkel is zeer zwaar beschadigd door immigratie – zeer, zeer zwaar

Op dinsdagavond vertelde president Trump aan Tucker Carlson op Fox-nieuws dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel “zeer zwaar beschadigd” was door haar immigratiebeleid in haar land.

Carlson reageerde door aan Trump te vragen: “na haar ontmoet te hebben, mee gesproken, goed naar Angela Merkel in Duitsland gekeken, Vladimir Poetin in Rusland, wie denk je dat vanuit het perspectief van hun landen een betere klus doet die de belangen van hun land dient?”

Trump vermeed de discussie over Poetin en ging verder met mevrouw Merkel. “Dus, Angela was een superster totdat ze miljoenen mensen toeliet om Duitsland binnen te komen, dat heeft haar echt zwaar beschadigd, zoals je weet. Zij was onverslaanbaar in om het even welke verkiezing”, zei Trump.

“Ze liet miljoenen mensen binnenkomen en toen ze Duitsland binnenkwamen, kwamen ze overal langs en gingen ze naar veel andere landen, hoewel Hongarije niet veel mensen toeliet, maar wat er gebeurd is, is de grote migratie en natuurlijk, heeft het Angela zwaar beschadigd”.

“Ik wil niet zeggen wie beter is en wie niet, maar ik zal dit zeggen, ze is heel erg beschadigd door immigratie – heel erg, heel erg.”

Tijdens zijn verblijf in het Verenigd Koninkrijk en Brussel heeft Trump gezegd dat hij de Europese leiders had verteld dat hun immigratiebeleid “de cultuur van Europa vernietigde”.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/07/trump-merkel-has-been-very-badly-hurt-by-immigration-very-very-badly/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Trump: Merkel is zeer zwaar beschadigd door immigratie – zeer, zeer zwaar

 1. Yvonne // juli 19, 2018 om 13:24 //

  Ze is zwaar zwaar gestoord,wat 1 mens nou ja mens niet kan aanrichten

  Like

 2. Als het plaatje nog eens realiteit wordt maakt dat vele mensen gelukkig.

  Like

 3. Von Puffelen // juli 19, 2018 om 14:35 //

  Volgens mij zijn de gewone duitsers inmiddels toch al iets meer beschadigd dan hare hoogheid zelve.
  Het enige wat beschadigd kan zijn is een fucking ego, who gives a shit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s