Nieuw

Tot voor kort VVD-buikspreekpop Stef Blok makes International Headlines – Peaceful multicultural societies don’t exist, Dutch FM says in explosive leaked speech

Peaceful multicultural societies don’t exist and the EU won’t be able to force “equal” migrant distribution on Eastern Europe, where colored people are beaten to a pulp, the Dutch FM said according to a leaked video.

The explosive comments were delivered by Dutch Foreign Minister Stef Blok during a private meeting attended by some 80 people working for the Netherlands’ international organizations. Footage of Blok speaking to the audience via video link was leaked to the current affairs program Zembla on Wednesday, and the inflammatory remarks promptly spread through the Dutch media.

“I have asked my ministry this and I will pose the question here as well,” Blok can be heard saying in the video. “Give me an example of a multi-ethnic or a multi-cultural society, in which the original population still lives, and where there is a peaceful cohabitation. I don’t know one.”

The minister went further and said it might be all fun and games to go to a “Turkish bakery on Sunday” if you live in a well-off part of a city, but a “number of side effects” promptly become tangible if one lives in a migrant-packed neighborhood.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Tot voor kort VVD-buikspreekpop Stef Blok makes International Headlines – Peaceful multicultural societies don’t exist, Dutch FM says in explosive leaked speech

 1. polderboy // juli 20, 2018 om 14:28 //

  Blok mag van Turkije wel weer een ambassadeur sturen naar het hemelse Ottomaanse Rijk.

  De Turken hadden de Nederlandse ambassadeur Turkije eruit geknikkerd, nadat Nederland een aantal ondemocratische acties hadden uitgevoerd, zoals de arme moslima en Turkse familieminister voor uren in de auto opsluiten en daarna deporteren in 2017.
  De Nederlandse regering deed dat om stemmen weg te trekken bij Nederlandse nationalisten tijdens de verkiezingen in 2017.
  https://www.dailysabah.com/diplomacy/2018/07/20/turkey-netherlands-agree-to-normalize-bilateral-relations

  Dhimmie Stef Blok heeft na keihard onderhandelingen wel afgedwongen dat hij zich zorgen mag blijven maken over het dood martelen en opsluiten van de enorme aantallen mensen in de sharia kerkers van de Ottomaanse sultan te Ankara:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2328904/nederland-en-turkije-herstellen-diplomatieke-banden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s