Nieuw

The Don is back: Media is op zoek naar oorlog met Rusland

De mainstream media is op zoek naar oorlog met Rusland. Dit zegt de Amerikaanse president Donald Trump deze donderdag. De verklaring komt na de kritiekstorm die tegen hem is geuit in verband met de top met de Russische president Vladimir Poetin.

Tijdens de top van maandag in Finland tussen Vladimir Poetin en Donald Trump waren beide presidenten het er samen over eens dat Rusland geen invloed had op de verkiezingen in de VS in 2016.

– We hebben fouten gemaakt en het Russische onderzoek is een ramp. Rusland is nooit bij de verkiezingscampagne betrokken geweest. Ik versloeg Hillary Clinton en het is een schande dat er een donkere wolk overheen is, zei de Amerikaanse president.

Maar sindsdien regenen er beschuldigingen en roddels in de media van andere machthebbers in de Verenigde Staten. Hij werd onder andere door voormalig CIA-hoofd John Brennan “verrader” genoemd. Acteurs als Arnold Schwarzenegger richtten op Instagram harde kritiek op Trump.

Een dag later veranderde Trump zijn mening en “aanvaarde” de CIA-informatie dat Rusland de verkiezingen zou hebben beïnvloed.

Hij voegde daar nog aan toe dat een van zijn uitspraken over de invloed van Rusland bij de verkiezingen een misvatting was en dat hij eigenlijk wilde zeggen was dat er geen reden is waarom het niet Rusland zou zijn.

Maar vandaag is de ouwe Donald Trump weer terug en gaat vol ten aanval tegen de oude media, waarvan hij denkt dat ze een confrontatie met Rusland proberen door te drukken.

– De nepnieuws-media willen een grote confrontatie met Rusland, een confrontatie die tot oorlog kan leiden. Ze pushen meedogenloos hard en hebben een hekel aan het feit dat ik een goede relatie heb met Poetin. We doen het veel beter dan welk ander land dan ook!, schrijft hij op Twitter.

– Nep Nieuws-media is gek! Ze verzinnen verhalen zonder ondergrond, zonder bronnen en zonder bewijs. Veel van de verhalen die over mij geschreven zijn, en de goede mensen om mij heen, zijn pure fictie, vervolgt Donald Trump.

Bron:

http://www.friatider.se/trump-media-r-ute-efter-krig-med-ryssland

https://www.expressen.se/nyheter/donald-trump-vanding-accepterar-underrattelsetjanstens-slutsats-/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on The Don is back: Media is op zoek naar oorlog met Rusland

 1. Het bashen van Trump en Poetin komt uit dezelfde linkse goedmensch hoek en de mainstream media doen lustig mee. Go Donald en laat ze een poepje ruiken!

  Like

 2. Lieden (politici) die op macht danwel op machtsbehoud uit zijn hebben allen 1 ding gemeen, zij benodigen een ‘vijandsbeeld’. Dit om de steun te verkrijgen van de eigen bevolking aldanniet met represaillemaatregelen.(zie Turkije, zie N-Korea)
  Ieder dictatoriaal regime -bestaand of in opkomst- werkt grotendeels langs dezelfde lijnen.
  Exact dezelfde tactiek past de eu toe. (als je ‘dit’ niet doet, gebeurt er ‘dat’)
  Niets nieuws onder de zon dus.
  En de ‘onafhankelijke’ media waarvan het grootste gedeelte op schoot zit van diezelfde politici cq als roeptoeter dienen, spelen het spel gewillig mee.

  En Trump….tja, The Don is letterlijk ‘a pain in the ass’ van de gevestigde orde.

  ’t Is dat ‘ie president is van het machtigste land ter wereld,…anders had d666-er Alexander Penthouse himself, er een ‘cordon sanitaire’ omheen gelegd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s