Nieuw

Rechter oordeelt: België moet kinderen van IS-strijders niet repatriëren uit Syrië

Ons land is niet verplicht om zes kinderen van twee Belgische IS-vrouwen te repatriëren. Dat heeft een rechter in kortgeding beslist, nadat de vrouwen een klacht indienden in een poging om de Belgische staat daartoe te dwingen.

De vrouwen zitten met hun jonge kinderen vast in een Koerdisch vluchtelingenkamp in Syrië. Via een rechtszaak wilden ze de regering dwingen hun kinderen te repatriëren. Hun vordering werd nu dus afgewezen, maar de vrouwen kunnen wel nog in beroep gaan.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Rechter oordeelt: België moet kinderen van IS-strijders niet repatriëren uit Syrië

  1. Die ISIS-vrouwen zijn levensgevaarlijk. Ze mogen onder geen beding naar Nederland of andere landen in West-Europa gebracht worden. Net zomin als hun kinderen. Laat ze maar lekker wegrotten in de zandbak van hun beloofde kalifaat.
    Mochten ze onverhoopt toch hier opduiken, dan dienen ze onmiddellijk ter dood veroordeeld te worden en de volgende dag geëxecuteerd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s