Nieuw

“Nazi-flyers” bij ICA-supermarkt – Zweedse minister van Defensie rukt uit

Minister van Defensie Peter Hultqvist (Sociaal-Democraten) rukte donderdag uit naar een ICA-supermarkt in Trosa. Dit om het hoofd te bieden aan een situatie met zogeheten nazistische pamfletten die daar ter plaatse werden uitgedeeld, meldt het dagblad Expressen.

In de sociale media wordt vaak geklaagd over het feit dat de rood-groene regering in tijden van crisis te slecht of te langzaam reageert.

Maar vandaag rukte de rooie regering in haastige spoed uit naar Trosa in Södermanland om daar een “crisis” aan te pakken.

Verschillende personen van de Scandinavische Nationaal Socialistische verzetsbeweging, NMR, hadden in het gehucht bij een ICA-supermarkt flyers uitgedeeld. De politie ondernam echter geen actie omdat de uitdeling niet illegaal was.

Minister van Defensie Peter Hultqvist (S) daarentegen hoorde van de vreselijke ramp en haastte zich meteen naar de winkel. Hij kwam donderdagmiddag om 14:00 uur bij winkeleigenares Jenni Steiner aan, die op Facebook over het evenement had geschreven.

Steiner is homoseksueel en vindt dat de overheid harder moet optreden tegen nazistische groeperingen.

– Hij belde me op en wat ik begrepen heb, wilde hij bespreken wat er gebeurd is en wat het effect op ons is. Het is in september verkiezingen en ik begrijp dat politici zich willen profileren, zegt ze tegen Expressen.

Hoe in de toekomst met de nazi-flyers zal worden omgegaan is onduidelijk.

Op de sociale media drijven mensen nu de spot met de minister van Defensie.

– Bezoekt Hultqvist nu ook winkels waar mensen werden vermoord of voor de deur groepsverkrachtingen werden gepleegd? De idioot.

– Je moet me helpen, de nazi’s proberen me te vermoorden!
Wat hebben ze gedaan? Bedreigd, mishandeld je achtervolgd?
Ze delen flyers uit voor mijn ICA. TWEE KEER.

– Peter Hultqvist nuked ICA, als preventie – Je moet democratie en mensenrechten beschermen.

– Misschien wel de belangrijkste verkiezingsvraag in de 2018 electie, zo belangrijk dat Hultqvist zijn vakantie onderbreekt om de ICA-winkel te bezoeken… waar ze folders uitdelen.

Bron:

http://www.friatider.se/nazistiska-flygblad-vid-ica-butik-d-kte-f-rsvarsministern-dit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s