Nieuw

Moslims bidden voor regen om schade te beperken

Foto ter illustratie -Pixabay

Moslims in Nederland zouden vrijdag massaal moeten bidden voor regen. Die oproep doet de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) aan alle voorzitters en imams van moskeeën in ons land. In Marokko, waar het vaker droog is, wordt wel vaker bij droogte een regengebed gehouden, maar in Nederland zou dit de eerste keer zijn.

Tijdens zo’n regengebed in de moskeeën, het zogeheten salat al-istisqa, richten moslims zich in een gezamenlijk gebed tot Allah om hem om regen te vragen tegen de droogte. Volgens woordvoerder Saïd Bouharrou van de RMMN is dat niet meer dan logisch gezien de weersomstandigheden in Nederland. ,,Er dreigt een uitzonderlijke droogte met veel schade voor de oogst en de boeren in ons land, die het al heel moeilijk hebben. Wij willen daarom Allah vragen om er alsnog voor te zorgen dat er regen valt.’’

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Moslims bidden voor regen om schade te beperken

 1. Frauke // juli 19, 2018 om 18:23 //

  Nou,doe ik die regendans wel !

  Liked by 1 persoon

 2. NederViking // juli 19, 2018 om 19:17 //

  Volgens mij hebben al die islamieten in NL de regen verdrongen, net zoals het midden-oosten een grote gort droge woestijn is geworden.

  Like

 3. De koranallah is een woestijndemon, geen druppel regen dus.
  De profeet Elia bad om regen na 3 jaar droogte, dat gebed werd verhoord door JHWH omdat het gepaard ging met bekering en opruimen van de Baalafgoderij.
  Shalom,
  Ben Kok joods chr pastor

  Liked by 2 people

 4. Mocro’s,….we don’t need anything from you,….just get lost!

  Like

 5. De joden zijn bij zinnen gekomen en bidden niet meer om regen.

  https://www.scientificamerican.com/article/israel-proves-the-desalination-era-is-here/

  Like

 6. antiislamnu // juli 19, 2018 om 23:03 //

  Wat een achterlijke mongolen zijn die moslims ook echt niet te geloven.

  Like

 7. Quercetanus // juli 19, 2018 om 23:28 //

  Een PR stunt, en als het regent volgende week een goddelijk teken van Allah, een bevestiging voor alle “gematigde” moslims dat Europa voor de moslims is…zo simpel van geest is onze vijand, dat hun kinderen mogen sterven in de buiken van de draagsters, dat ze vervloekt mogen zijn, bij Lug !

  Tot stof zal de oogst gaan, de aarde zal barsten van droogte, en als de vruchten aan de boom rijp zijn zal de rot toeslaan, en de wind zal ijs over alles heen storten, en ziekten en waanzin zullen het feest van de straat zijn.
  Daarna zal het vlees van de moslims de monden voeden en de overschotten de zwijnen vet maken. En de akkers zullen vol schedels liggen, de karkassen van de vreemden tot splinters vermalen en als kleine bergjes in een woestijn het landschap versieren, de weg wijzend naar het leven.

  En voor altijd zal de geest van de noordelijke volkeren over het oude Europa heersen.

  Heil Odin !

  Liked by 2 people

 8. Ze hebben eerst het weerbericht gelezen, vrijdag en zaterdag kans op buien, haha, nou daar stink ik niet in ,laat ze maar ophoepelen, minder co2 uitstoot en weg met die stinkende dieselbussen

  Liked by 1 persoon

 9. Jack vanderVeen // juli 20, 2018 om 08:25 //

  In West-Europa bidden voor regen is niet nodig. Straks komt er vanzelf zoveel dat de mensen er geen pap meer van lusten.
  Overigens: BIDDEN DOET MEN VOOR ZICHZELF en niet voor materialisme, dat water nog steeds is.

  Like

 10. trebor2110 // juli 20, 2018 om 08:36 //

  Het zijn niet alleen de moslims die bidden voor regen https://www.rtvoost.nl/nieuws/295811/overijsselse-kerken-bidden-voor-regen
  In veel kerken in Overijssel wordt gebeden voor regen: “Hoe meer naar het oosten, hoe droger, hoe meer er wordt gebeden om regen”, zegt Mink de Vries van het Platform voor Kerken in Overijssel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s