Nieuw

Merkel: multiculturele samenleving mislukt

De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat de multiculturele samenleving in Duitsland is mislukt. Dat zei ze op een bijeenkomst van de jongerenafdeling van haar CDU in Potsdam.

Merkel benadrukte dat immigranten meer moeten doen om goed te integreren. “Iedereen die niet meteen Duits spreekt, is niet welkom”, aldus Merkel.

Wel sloot ze zich aan bij bondspresident Christian Wullf, die begin deze maand zei dat de islam bij Duitsland hoort, net als het christendom en het jodendom.

Realiteit
Volgens Merkel werd er in de jaren zestig onterecht vanuit gegaan dat gastarbeiders weer zouden vertrekken. “Dat is niet de realiteit”, zei ze. “Het idee om een multiculturele samenleving te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt.”

Merkel sloot zich daarmee aan bij eerdere uitspraken van politici. Afgelopen week zei Horst Seehofer, leider van regeringspartij CSU, al dat de multiculturele samenleving mislukt was. “Multiculti is dood”, aldus Seehofer. Ook pleitte hij ervoor geen nieuwe immigranten meer toe te laten.

Uit een peiling onder de Duitsers blijkt dat eenderde denkt dat het land wordt overspoeld door buitenlanders en dat zij alleen naar Duitsland komen om een uitkering te ontvangen.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/191835-merkel-multiculturele-samenleving-mislukt.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Merkel: multiculturele samenleving mislukt

 1. Alphons Mantel // juli 19, 2018 om 10:33 //

  Maar waarom heeft dit dan veroorzaakt met haar bizarre open grenzen gedoe?

  Like

 2. Republikein // juli 19, 2018 om 10:54 //

  Dat zei ze een tijdje geleden ook,toch?
  Zou ze dement worden?

  Like

 3. Christian Wulf is de huidige Bondspresident????…..nee nou breekt m’n klomp.
  Heb altijd gedacht dat Steinmeier de president was

  Like

 4. ………“Het idee om een multiculturele samenleving te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt.”………..

  Wel lieve Mutti, niet om vervelend te doen……maar dat ‘naast elkaar leven’ is nu juist het enige aspect van die hele multiculti-ramp wat wél geslaagd is.

  En, ‘Een derde van de Duitsers denkt dat het land wordt overspoeld door buitenlanders en dat zij alleen naar Duitsland komen om een uitkering te ontvangen’.
  Oke,…en de rest van de Duitsers (?)….. die leven genoeglijk verder onder hun ‘steen’ ofzo…….?!

  Like

 5. Scrutinizer // juli 19, 2018 om 12:52 //

  @Axel,
  De situatie is iets gunstiger immers 1/3 e van de ondervraagden is niet hetzelfde als 1/3 van de (minstens 3 generaties minstens 80%) autochtonen. Dus 33 van 80 (i.p.v. 100) is dik 40%.
  Nou goed, het is nog steeds een minderheid maar … ze is groter dan op het eerste gezicht lijkt. En ik neem aan dat ze gestaag groeit. Er is dus nog hoop.

  Like

 6. Richard // juli 19, 2018 om 13:28 //

  artikel op NOS is uit 2010!

  Like

 7. Dus die bitch wist het toen al!
  Dat maakt het nog erger.

  Like

 8. “Het idee om een multiculturele samenleving te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt.”

  In die bewoordingen drukte Stef Blok zich ongeveer ook uit. En daarmee heeft hij de hele, door Soros gesubsidieerde, meute over zich heen gekregen.

  Maar nu frau Merkel dit zegt, is het oorverdovend stil . . .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s