Nieuw

Is Cold Weather Racist?

This morning, after walking my dog, I went back outside, popped open the trunk of my car and removed some workout items that were still in there from my trip to LA Fitness Wednesday evening: a sleeveless hoodie, a white T-shirt, a pair of white socks and some gray shorts. I usually don’t like to leave sweaty clothes in my trunk that long, but I’d forgotten they were still in there and was reminded when trying to remember this morning where that hoodie was.

I wasn’t, however, prepared for the clothes to have changed form. You see, it was 2 degrees in Pittsburgh yesterday morning and managed to climb up to 12 degrees today. It was so cold that my clothes were … frozen. The hoodie, which had been balled up in a gym bag, was now basically a head of lettuce. The white T-shirt was a fucking ironing board. My socks were flaccid Popsicles.

VSB >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s