Nieuw

Instagram Censors Planned Parenthood Meme: “We Kill More Black Lives In 2 Weeks Than The KKK Lynched In A Century”

House conservatives took some social media companies to task for political bias earlier today — and not a moment too soon, based on what’s happening to people like Ryan Bomberger. The head of the Radiance Foundation is just the latest victim of the censorship taking place on platforms like YouTube, Facebook, Twitter, and Instagram. If these tech giants are offended by the truth of abortion, then they’re taking their anger out on the wrong people.

If you know Ryan or you’ve heard him speak, then you understand that he has very creative ways of getting his message out. Through thought-provoking pictures, posts, or videos, he has his own unique way of summing up the injustice of an issue like abortion.

LifeNews >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s