Nieuw

Hongarije is de redding van Europa

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Zonder de strijdlustige en hardnekkige Hongaren had de migratiecrisis vanaf 2015 waarschijnlijk niet zo snel kunnen worden afgeremd. Boedapest is nog steeds bezig baanbrekende veranderingen door te voeren.

Door: Hubert Schneider – Vertaling: ‘Rommel’

Toen miljoenen illegale migranten in 2015 door de Balkan marcheerden om te profiteren van de zogenaamde beloften van Merkel over hun eigen huis, auto en welvaart, waren het de Hongaren (hoewel dit slechts een doorreisland was) die de regels en wetten zeer serieus namen en de buitengrenzen van de EU afschermden. Premier Viktor Orbán is niet alleen een belangrijke vermaner in de Europese politiek geworden, maar ook een icoon van de Europeanen die niet willen dat hun continent ontaardt in een gebied op het niveau van de derde wereld waar islamitische kalifaten als paddenstoelen uit de vochtige warme bosgrond ontspruiten. Dat is precies het effect dat miljoenen immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten zullen hebben.

Maar dit is precies waarvoor Orbán en zijn regering voor worden bekritiseerd – voor hun toewijding aan recht en orde. En dat kwam van de mensen die de openlijke  wetsschending in de zogenaamde “redding van de euro of Griekenland” propageerden, net zo goed als later die persoon die leidde tot de “welkom applauscultuur” en ook de massamigratie in de Balkan en het Middellandse Zeegebied intensiveerde. Een massamigratie (van vooral van jonge mannen) die leidde tot meer door islam gemotiveerde aanvallen, meer steekpartijen, meer verkrachtingen en meer moorden, evenals Taharrush-aanvallen op vrouwen die zich niet “bescheiden genoeg” kleden. Net zoals de Europese welvaartsstaten te maken hebben met een kostenexplosie, omdat de meeste van deze immigranten moeten leven van alimentatie van de staat, omdat ze vaak moeilijk te integreren zijn op de arbeidsmarkt.

Zoals de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjjarto, gisteren aankondigde dat zijn land zich zou terugtrekken uit het wereldwijde migratiepact (dat de VS bijvoorbeeld als enige lid van de VN niet hebben ondertekend) omdat het “tegen alle rede in” was, “volledig in strijd is met de veiligheidsbelangen van het land en de intentie om de Europese veiligheid te herstellen”. Volgens de Hongaarse regering is het document “extremistisch” en “bevooroordeeld” en zou het migratie bevorderen en classificeren als “een goed en onvermijdelijk verschijnsel”. Dit komt niet overeen met het standpunt van de Hongaarse regering. Het pact zou miljoenen mensen ertoe aanzetten te emigreren en is “gevaarlijk voor de wereld en Hongarije”. Nu kunnen we alleen maar hopen dat andere Europese landen (bijvoorbeeld Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen) zich zullen aansluiten bij Hongarije om een voorbeeld te stellen tegen de hervestiging van tientallen miljoenen migranten uit Afrika, West-Azië & Co naar Europa.

Hongarije is een voorvechter van de recht en orde in Europa, als klokkenluider tegen de ongewenste ontwikkelingen die binnenkort onomkeerbaar zullen zijn omdat de bevolkingsuitwisseling te ver zal zijn gevorderd. Orbán waarschuwt niet voor niets, want de beroemde schrijver en journalist Peter Scholl-Latour heeft ooit terecht gezegd dat als je de helft van Calcutta uitnodigt, je zelf Calcutta wordt.

In plaats van tegen Viktor Orbán en de Hongaren te schelden en tegen hen op te hitsen, zou men dankbaar moeten zijn dat er nog steeds iemand is die zich zo sterk tegen de stroming van de heersende links-liberale tijdgeest verzet en die de naïeve blik van de linkse utopisten ook met een fatsoenlijke dosis realisme bestrijdt. Orbán en zijn regering zijn de redders van Europa – als het een Europese tegenstroom creëert die sterk genoeg is om een einde te maken aan de ramp.

Bron:

https://www.contra-magazin.com/2018/07/kommentar-ungarn-ist-europas-rettung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongarije is de redding van Europa

  1. Daniel // juli 23, 2018 om 15:49 //

    Ik vraag het me af. Net als je denkt, nu is er iemand die zijn standpunt inneemt dan zie ik dit: https://www.timesofisrael.com/hungarys-controversial-orban-to-begin-two-day-israel-visit-wednesday/
    I don’t think so…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s