Nieuw

Blanke Zuid-Afrikaanse familie asiel geweigerd in Zweden

Een blanke Zuid-Afrikaanse familie leeft in grote angst nu ze waarschijnlijk gedwongen worden terug te keren naar hun land, waar zwarte mannen verschillende keren hun dochter hebben geprobeerd te kidnappen voor “medische doeleinden”.

De asielaanvraag van de Zuid-Afrikaanse familie is door Zweedse Migratiedienst afgewezen. Nu wachten ze op de uitspraak van het Migratiehof.

Het gezin leefde al lange tijd in grote angst in Zuid-Afrika, waar zwarte mannen herhaaldelijk hebben geprobeerd om hun nu vijf jaar oude dochter te ontvoeren voor gebruik in “medische doeleinden”.

Reeds toen de dochter op tweejarige leeftijd was, kwamen twee zwarte mannen naar haar en haar moeder en verklaarden dat ze het meisje wilden kopen om haar te gebruiken in “de traditionele geneeskunde”.

– Ze denken dat als je seks hebt met een kind dat maagd is, ze genezen van AIDS, en verschillende lichaamsdelen kunnen daarna dan gebruikt worden voor medicijnen, vertelt de vader in een interview met Palaestra Media.

Op een gegeven moment hebben de mannen het meisje geprobeerd te ontvoeren. Zij, de moeder en grootmoeder zaten in een winkelcentrum toen ze voorbij renden en het meisje uit de armen van de grootmoeder trokken.

– Er is ons verteld dat als er een prooi is geselecteerd, ze er alles aan doen om dat kind te krijgen.

De moeder van de familie ging naar de politie en vertelde hen wat ze hadden ondergaan, maar de politie koos ervoor om de melding te negeren op grond van het feit dat “het meisje gezond is en er geen misdaad is gepleegd”.

Het feit dat de Migratiecommissie het gezin niet tot een vervolgde minderheid met beschermingsbehoefte classificeert, is met alle zekerheid het gevolg van hun “verkeerde” etniciteit.

Het hele interview met de twee Zuid-Afrikaanse ouders staat helaas achter een betaalmuur.

Bron:

https://svegot.se/2018/07/14/sydafrikansk-familj-nekas-asyl-i-sverige/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Blanke Zuid-Afrikaanse familie asiel geweigerd in Zweden

 1. Lars024 // juli 19, 2018 om 14:08 //

  @NOS @RTL: Waarover Men Niet Spreekt. 😦

  Immers, slachtoffers blank en daders zwart. Zum kotzen!

  Like

 2. Yvonne // juli 19, 2018 om 15:05 //

  Schandalig, alles wat illegaal binnen komt is welkom, ben je een witte Zuid Afrikaan dan moet je oprotten
  Als dit verhaal echt is heb ik medelijden met deze mensen dit zijn echte vluchtelingen die vluchten voor hun leven

  Like

 3. Scrutinizer // juli 19, 2018 om 15:08 //

  Kan iemand hen vertellen dat ze zonder visum als toerist een jaar lang in Georgie kunnen blijven en daarna (na 1 dagje het land te verlaten) opnieuw.
  Het is geen structurele oplossing immers, zonder er officieel te verblijven kan het kind er niet naar school etc. maar een jaar is heel wat tijd (i.t.t. max 3 maand) en dus kunnen ze op hun gemak andere pistes uitdokteren en voorbereiden.

  Probleem is wel dat waar ze uiteindelijk ook heen willen (bv. HK of Uruguay), ze steeds zullen gevraagd worden om zaken als een geboortecertificaat en een strafblad uitgegeven door … de Zuid-Afrikaanse autoriteiten 😦
  Nou goed, misschien kunnen ze ergens wel terecht zonder dat als ze hun verhaal doen.

  Ik weet niet of ze boeren zijn.
  In Rusland zijn ze mogelijk welkom of in Australie maar vermoedelijk eist de burocratie ook daar wel dat ze de nodige officiele documenten van de Z-A overheid kunnen voorleggen?

  Like

 4. claasje kater // juli 19, 2018 om 16:34 //

  Ik zou niet eens naar dat maffe zweden willen, zweden = aan islam verloren land. De zweden willen niet eens voor hun eigen land opkomen want ze blijven op die linksche salon socialisten stemmen.

  Like

 5. Feniks // juli 19, 2018 om 20:14 //

  Zweden is dus rascistisch.

  Like

 6. Ik heb nog wel een tip voor ze : paspoorten weg gooien , op een boot gaan zitten en doen alsof je gek bent, succes verzekerd

  Like

 7. boorzalf // juli 20, 2018 om 15:13 //

  @ Merel // juli 20, 2018 om 00:28 //
  DIE IS GOED.

  Like

 8. Dèsirèe // juli 21, 2018 om 13:00 //

  Dis nou n jammerte. Ons is hardwerkende mense. Ons hou Suid Afrika aan die gang. Ons betaal meer TAX as enige ander groep in Suid Afrika. Sonder ons gaan die n volgende Zimbabwe wees. Maar nou ja, n broer, n Afrikaanse mesn bedel nie. Ons God is groot.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s