Nieuw

500 “vluchtelingen” vestigen zich in Frans park – risico op epidemieën

Ongeveer 500 asielzoekers hebben zich gevestigd in een openbaar park in Nantes, Frankrijk. Daar wonen ze in een groot aantal tenten omdat ze zijn verwijderd uit een verlaten huis in de buurt. Nu wordt gewaarschuwd dat in de groep epidemieën kunnen uitbreken.

De 500 asielzoekers hebben zich gevestigd in een van de parken van Nantes in het westen van Frankrijk.

De meesten komen uit Soedan en Eritrea. Ze wonen in tenten in het park, waar ze ook hun behoeften doen en wachtrijen vormen bij de uitdeling van voedsel. Dit nadat de Franse autoriteiten hen dwongen een gebouw in de buurt te verlaten.

– We zijn verloren, het is hopeloos. Het is moeilijk om voedsel te vinden en ergens te wonen. We slapen slecht en het is vermoeiend, zegt een man die zichzelf Mohammed noemt tegen verslaggever Charlotte Dubenskij van RT.

Aangezien er slechts één toilet en één watertank is voor 500 personen is de sanitaire situatie een groot probleem .

In de video-clip die door RT gepubliceerd is, zijn er ook grote hopen met afval op de grond en aan waslijnen opgehangen kleding te zien.

Een dokter waarschuwt voor “epidemieën” en de lokale bevolking maakt zich steeds meer zorgen over de aanwezigheid van asielzoekers in het gebied.

– Het is erg negatief voor Nantes, net als voor elke stad waar ze zich vestigen. Het is een zeer slecht teken voor de lokale bevolking en toeristen, zegt een lokale vrouw aan RT.

Nu eisen de autoriteiten dat de Afrikanen het park verlaten. Maar waar ze naar toe zouden moeten gaan is onduidelijk. Volgens RT is het echter waarschijnlijk dat zij als groep bijeen zullen blijven. Met andere woorden, wordt het probleem alleen maar naar elders verschoven.

Bron:

https://www.rt.com/news/433677-nantes-refugees-camp-crisis/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on 500 “vluchtelingen” vestigen zich in Frans park – risico op epidemieën

 1. Frauke // juli 19, 2018 om 18:54 //

  Ziektes breken er gegarandeerd uit en niet alleen maar daar. https://www.viruskenner.nl/hoofd_vraag/hoe-verspreiden-virussen-zich-via-de-lucht/

  Like

 2. Horatius // juli 19, 2018 om 19:44 //

  Een mooi project voor de Artsen zonder Grenzen om hier wat goede werken te verrichten.
  Ze hierheen halen is al erg genoeg maar op het punt van nazorg van deze kennismigranten schiet men hopeloos te kort.

  En waar blijven de Linkse activisten voor de bewassing, het verstrekken van vitaminerijk voedsel, sterke drank, harddrugs en andere geestverruimende middelen ter ontspanning en meditatie?

  Op deze manier komen deze idealisten nooit aan de slag op de arbeidsmarkt en loopt men zelfs het niet geringe risico dat ze uiteindelijk in de criminaliteit terecht zullen komen.
  Om over radicalisering maar te zwijgen.

  Een groot gevaar voor de volksgezondheid dus. Maar dat nemen we maar op de koop toe want de voordelen van deze volksverhuizingen komen over enige decennia aan het licht als we Juncker & Soros mogen geloven.

  Een oplossing zou kunnen zijn deze 500 asielzoekers voorlopig te huisvesten in een interneringskamp in afwachting van repatriëring naar Afrika met als uitzwaaipremie een zakje gevuld met kralen, spiegeltjes, bananen en wat drinkwater.

  De kosten van deze charitas worden gefinancierd uit de pot Ontwikkelingssamenwerking. Dan wordt dit geld eindelijk eens goed gebruikt ter ontwikkeling en verheffing van de behoeftige medemens.

  Like

 3. ‘…..Maar waar ze naar toe zouden moeten gaan is onduidelijk….’
  Wat dacht u van ‘return to sender’.

  In de tussentijd kunnen ze terecht op;
  55 Rue du Faubourg, Saint-Honoré, 75008 Paris. (8e arrondissement)
  oftewel de residentie van Macron.

  De achtertuin is ruim genoeg, heeft koninklijke alure, waarbij de sanitaire voorzieningen in de vorm van een grote vijver, ronduit goed zijn te noemen.

  Like

 4. templars2017 // juli 19, 2018 om 22:54 //

  Allemaal goed en wel ,maar waar komen al die tenten vandaan? en nog een klein detail ,de woordvoerder heeft een gouden ketting rond zijn nek hangen die de meeste mensen zich niet kunnen veroorloven ,en dan maar de passie preken voor de invasietroepen, we worden bedrogen waar we bij staan…..

  Like

 5. De gutmenschen die zich zo geweldig goed voelen ze binnen te laten moete zich eens afvragen of dit is wat ze willen

  Like

 6. polderboy // juli 20, 2018 om 07:59 //

  Natuurlijk zijn die Fransen op die video bang voor het verspreiden van die islam sharia oorlogsepidemie.
  Die jonge kerels in die tenten komen allemaal uit Soedan: islamitisch sharia gebied, waar het een kanker bende is.

  Die kerels in die tenten zijn zelf allemaal jihadcriminelen, die door een andere moordlustige heilige roversbende zijn verjaagd. Snel wegjagen, anders verspreid die islam epidemie zich

  Like

 7. Waarom zijn er bijna tot totaal geen gutmenschen die deze zogenaamde vluchtelingen opnemen????
  Altijd maar zeuren over hoe zielig ze zijn,maar iets doen voor deze “zielige” ho maar!
  Ik ken zat gutmenschen,maar niet één heeft er zo’n geval in huis genomen.

  Like

 8. Razzia’s beginnen en dat moslimtuig opbergen in werkkampen.
  Dat is de enige mogelijkheid die nog over is om deze situatie onder controle te krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s