Nieuw

200 People Posing ‘Security Threat’ Enter Sweden Amid Migration Crisis

The recent wave of asylum immigration from Muslim countries to Sweden has coincided with a tenfold increase in Islamist extremists identified by the country’s security forces.

Sweden’s Security Police SÄPO have so far identified 200 people among “new arrivals” who can pose a threat to the Scandinavian country. This discovery is based on automatic data obtained from the Swedish Migration Board, Swedish Radio reported.

Since July 2017, the Swedish Migration Board has been automatically forwarding certain data, including names, citizenship and date of birth, on all immigrants seeking residence permits in Sweden to SÄPO. The idea of this automatic procedure is to find individuals who could pose a threat to the country. By the end of May 2018, SÄPO had received data on 190,000 individuals.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s