Nieuw

Vaticaan Bisschop: “Hoge katholieke functionarissen worden betaald door George Soros om massale moslimmigratie naar Europa te bevorderen”

Europese politici en hoge katholieke functionarissen worden opgekocht en betaald door de kwaadaardige globalist George Soros, volgens Vaticaan bisschop Athanasius Schneider, die in een Italiaanse krant heeft bekend dat de moslimmigrantencrisis wordt georkestreerd met als doel “de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen”.

Bisschop Schneider, een resident van het Vaticaan, onthulde het explosief materiaal tijdens een interview met het Italiaanse dagblad Il Giornale. Volgens Mgr. Schneider is het Vaticaan geïnfiltreerd door globalistische actoren en wordt er een georganiseerde campagne gevoerd om de Europese cultuur radicaal te veranderen.

Verleden week onthulde Mgr. Schneider in de krant: “De migrantencrisis is een plan dat al lange tijd door de internationale mogendheden wordt georkestreerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen”.

Volgens Mgr. Schneider zijn de globalisten vastbesloten het christendom in Europa en het Westen uit te roeien. Een van hun belangrijkste tactieken is het overspoelen van Europese landen met migranten om de christelijke basis af te zwakken en de nationale cultuur en identiteit radicaal te veranderen.

Paus Francis heeft al lange tijd de wenkbrauwen omhoog doen trekken wegens zijn voortdurende steun aan globalistische standpunten. Vorige maand riep de paus op tot open grenzen in de Verenigde Staten en drong hij er bij de autoriteiten op aan zoveel mogelijk vluchtelingen op te nemen.

“Elk land moet dit doen met beleid van de regering en zoveel mogelijk vluchtelingen opnemen, zoveel mogelijk integreren, opleiden, en werk geven”, vertelde de paus aan verslaggevers aan boord van zijn pauselijk vliegtuig na een reis naar Genève, Zwitserland.

Deze opzwepende verklaringen zijn slechts de laatste in een lange reeks verontrustende aankondigingen van de jezuïetenpaus en hebben de angst doen herleven dat hij de valse profeet is waarvoor gewaarschuwd wordt in de profetie van de Heilige Schrift

In juli vertelde paus Francis in de Italiaanse krant La Repubblica dat de Verenigde Staten van Amerika “een verwrongen visie op de wereld” hebben en dat Amerikanen zo snel mogelijk moeten worden geregeerd door een wereldregering, “voor hun eigen bestwil”.

Er is weinig twijfel over mogelijk dat paus Francis een van de Vaticaanse figuren is die Mgr. Schneider op de loonlijst van George Soros heeft geplaatst.

De kritiek van bisschop Schneider sluit aan bij soortgelijke zorgen van de Hongaarse premier Viktor Orbán, die ook strijdt voor het behoud van de “christelijke” identiteit van Europa en van de nationale soevereiniteit van zijn land.

Orbán heeft de linkse miljardair George Soros beschuldigd van het plannen om Europa te overspoelen met miljoenen migranten in een poging de nationale grenzen te vervagen, en dat de Europese Unie “Soros immigratie-plannen” volgt met haar gedwongen immigratie quota.

De Hongaarse minister-president zei in 2017 dat Soros en de EU een miljoen migranten per jaar willen binnenhalen om een EU-immigratiemacht op te richten die de nationale soevereiniteit van de lidstaten ondermijnt.

In 2016 gebruikte Orbán een andere analogie die door Mgr. Schneider is overgenomen, en drong tijdens een bijeenkomst ter herdenking van de anticommunistische opstand van 1956 er bij de Europeanen op aan zich te verzetten tegen de “sovjetisering” van Europa.

Bron:

https://yournewswire.com/vatican-bishop-catholic-george-soros/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/dietro-i-migranti-c-piano-cambiare-i-popoli-europei-1545835.html

https://yournewswire.com/pope-francis-world-government-rule/

https://www.breitbart.com/london/2018/02/08/hungary-first-orban-vows-fight-change-christian-identity-europe/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Vaticaan Bisschop: “Hoge katholieke functionarissen worden betaald door George Soros om massale moslimmigratie naar Europa te bevorderen”

 1. Kan het Pauselijk vliegtuig niet door de hand van God uit de lucht worden geslagen. De ultieme wraak van de hogere macht.

  Like

 2. Von Puffelen // juli 18, 2018 om 17:54 //

  “Er is weinig twijfel over mogelijk dat paus Francis een van de Vaticaanse figuren is die Mgr. Schneider op de loonlijst van George Soros heeft geplaatst.”
  De Rothschilds zijn de bankiers van het vaticaan/jesuits.
  Soros is slechts hun loopjongen.
  Het vaticaan is sinds de 3e eeuw de rijkste/machtigste entiteit op deze planeet.
  Daarna volgden The City en Washington DC als financiele en militaire centra.
  Dat Soros politici en katholieke functionarissen omkoopt is niet echt shocking.
  Een deel van de Brusselse kliek hangt al lang aan zijn infuus.
  Vergis je niet, het vaticaan IS de omvolking ook al lijken het een paar overbodige oude pedofiele mannetjes in jurken.

  Liked by 2 people

 3. Wat kunnen die ongehuwde oude mannetjes zonder nageslacht met al dat omkopingsgeld doen?
  Buying a stairway out of hell?

  Like

 4. Poen interesseert die ouwe jurkofielen niet, ze willen Macht en als ’t even kan nog meer dan de door hen uitgevonden God. Daarom trekken ze de schaapjes met God en Gebod op het droge want meer schaapjes is meer macht. De afdeling Gristenen hebben ze al laten infiltreren door de huurlingen van de socialisten en de arme moslims worden ook wel ingelijfd. Als nu nog blijkt dat het Vaticaan een bijkantoor is van Jeruzalem of andersom zijn we klaar en weten we wie de touwtjestrekkers zijn.

  Like

 5. Ardman // juli 18, 2018 om 22:38 //

  Bisschop Schneider is geen ‘resident’, inwoner, van het Vaticaan , maar hulpbisschop in de hoofdstad van Kazakstan. Hij is kind van Wolga-Duitsers en heeft zo christenvervolging aan den lijve ondervonden . Met enig zoeken zijn op het net interessante langere interviews met hem te vinden (in de engelse en duitse taal)

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Athanasius_Schneider
  https://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/mgr-schneider-veel-geestelijken-zijn-verraders-van-het-geloof

  Liked by 1 persoon

 6. Ardman // juli 19, 2018 om 02:13 //

  “Is er een risico dat Europa wordt geïslamiseerd?” Schneider: “Er is geen sprake van een r i s i c o , de islamisering is al in v o l l e g a n g.”
  Volgens Schneider bestaat er “een door internationale machten georkestreerd plan om de christelijke en nationale identiteit van de Europese volkeren te veranderen.”

  Vervolgens kunnen we mét hem terugkeren tot het thema van het artikel:
  “Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doel doeltreffender te bereiken.”
  https://www.gloria.tv/article/S1MsTth6QVeu6jhekAEg8iWzF

  Like

 7. Ardman // juli 19, 2018 om 02:26 //

  De zin “Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doel doeltreffender te bereiken.” staat letterlijk in de door fenixx opgegeven bron, het interview met Il giornale* . De alarmerende aanhef van het artikel “hoge katholieke functionarissen worden opgekocht en betaald door de kwaadaardige globalist George Soros” is er volstrekt niet in te vinden .
  “Questi poteri usano l’enorme potenziale morale della Chiesa e le loro strutture per conseguire più efficacemente il loro obiettivo anti-cristiano e anti-europeo.”

  Like

 8. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 9. Von Puffelen // juli 19, 2018 om 13:13 //

  Dat lijkt mij ook vrij duidelijk maar je moet even door je latente mindcontrol kunnen prikken om het te kunnen zien.
  Vergeet niet dat wat wij “onderwijs” noemen ontwikkeld is door (yes daar zijn ze weer) de jesuits.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s