Nieuw

Tsjechië: Accepteren van meer immigranten is “EEN WEG NAAR DE HEL” voor Europa

Tsjechië testte de Arabische immigratie in 2017, maar stopte het project na de opvang van twaalf (12) immigranten. Pixabay

Tsjechië gaat niet in op het verzoek van Italië om deel te nemen aan de verdeling  van de 450 asielzoekers die door de Italiaanse marine in het Middellandse Zeegebied zijn opgevist. De verklaring is dat de illegale immigratie van asielzoekers voor Europa “een weg naar de hel is”, zegt Andrej Babiš, de premier van het land, op de Tsjechische radio.

Het besluit van Italië om asielzoekers toe te laten ging geheel tegen het akkoord in dat op de laatste EU-top werd bereikt, waarbij werd benadrukt dat Europa een “duidelijk signaal” naar de derde wereld moet sturen dat de deuren nu gesloten zijn voor verdere immigratie van asielzoekers.

In plaats daarvan accepteerde Italië de immigranten maar voerde ondertussen aan dat zij in andere EU-landen zouden moeten worden “hervestigd”, tenzij Italië hen zou terugsturen naar Libië. Eerder heeft Italië een overeenkomst met Libië opgesteld die de terugkeer mogelijk maakt van Arabieren en Afrikanen die in Italië asiel zoeken.

De Tsjechische regering heeft nu het hervestigingsverzoek van Italië afgewezen en is van mening dat een dergelijke oplossing zou leiden tot meer illegalen die over de Middellandse zee hun geluk zoeken.

Premier Babiš is van mening dat de Tsjechische Republiek geen verantwoordelijkheid heeft voor de immigranten die al in de EU zijn en dat verdere immigratie voor Europa “een weg naar de hel is”. Het zou smokkelaars aanmoedigen en hun winsten verhogen. Europa moet nu laten zien dat het ernstig is dat de grens gesloten is en dat de Tsjechische Republiek niet zal helpen om immigranten uit de derde wereld de kans te geven zich illegaal in Europa te vestigen.

Bron:

http://www.radio.cz/en/section/curraffrs/czech-pm-says-accepting-more-migrants-is-road-to-hell-for-europe

http://www.friatider.se/tjeckien-invandring-f-r-europa-g-spikrakt-t-helvete

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Tsjechië: Accepteren van meer immigranten is “EEN WEG NAAR DE HEL” voor Europa

 1. Gezond verstand daar in Tsjechië.

  Like

 2. Porcohontas // juli 18, 2018 om 23:14 //

  https://www.rt.com/news/433645-dutch-fm-multicultural-societies/ “I have asked my ministry this and I will pose the question here as well,” Blok can be heard saying in the video. “Give me an example of a multi-ethnic or a multi-cultural society, in which the original population still lives, and where there is a peaceful cohabitation. I don’t know one.”

  Ze weten het verdomme wel degelijk, en toch importeren ze bewust onze moordenaars. Para bellum !

  Like

 3. antiislamnu // juli 19, 2018 om 00:57 //

  Islam is kanker en dat wil je niet hebben in je huis

  Like

 4. tim pietersen // juli 19, 2018 om 01:21 //

  massaimmigratie is demografische oorlosgvoering van de ‘global elite’ jegens de bevolking

  https://christophercantwell.com/2018/07/18/radical-agenda-s03e089-dr-david-duke/

  Like

 5. Jack vanderVeen // juli 19, 2018 om 02:39 //

  De wijzen wonen nog steeds in het oosten.
  Maar daarachter in het Verre Oosten woont dan weer veel shit dat men kan afspiegeling aan Afrikanen en Zuid-Amerikanen.

  Like

 6. Daniel // juli 19, 2018 om 13:14 //

  @Jack vanderVeen // juli 19, 2018 om 02:39 //

  Wat betreft Zuid-Amerika: dat is vnl Midden-Amerika en het noorden van Zuid-Amerika waar de toestand instabiel is (Venezuela, Colombia). Veilige landen zijn Chili, Argentinië, Uruguay. Dat zal straks ook blijken wanneer Europa omvalt. Ik ga vast.

  Like

 7. Scarlatti Bombatti // juli 20, 2018 om 00:03 //

  Scarlatti Bombatti/GAB.ai Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba 12 seconden geleden
  EINDELIJK DUIDELIJKE TAAL maar WAT BEZIELT ITALIE @matteosalvinimi ?Tsjechië: Accepteren van meer immigranten is “EEN WEG NAAR DE HEL” voor Europa https://fenixx.org/2018/07/18/tsjechie-accepteren-van-meer-immigranten-is-een-weg-naar-de-hel-voor-europa/ … via @Fub_Fub

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s