Nieuw

Merkels krankzinnige uitzettingscircus brengt Duitse burgers in gevaar

De voormalige lijfwacht van Bin Laden, Sami A., is deze week eindelijk door de Duitse regering gedeporteerd. Toen echter het vliegtuig naar Tunesië vertrok, vaardigde een rechtbank een bevel uit om zijn deportatie te staken op grond van “de mogelijke martelingen die hij thuis zou kunnen ondergaan”.

Omdat Sami A. al aan de Tunesische regering was uitgeleverd, oordeelde de rechtbank dat hij naar Duitsland moest worden teruggestuurd en niet mag worden uitgezet. Dit alles gebeurde binnen 24 uur na zijn deportatie.

De Tunesische regering heeft in een communiqué verklaard dat het niet mogelijk is de man gewoon terug te geven. De aanklachten tegen hem, waaronder zijn vermeende betrokkenheid bij de aanslagen van 11 september, zijn gewoonweg te zwaar. Eerst zouden zij een onafhankelijk onderzoek moeten instellen. Ondertussen heeft Duitsland zijn vraag niet ingetrokken.

De Tunesische regering doet meer voor de veiligheid van de Duitsers dan haar eigen vertegenwoordigers en de rechterlijke macht, omdat ze Sami A. ‘met liefde’ terugneemt. Dit is echter niet de enige schokkende ontwikkeling in Duitsland deze week.

Duitse persbureaus geven mensen nu advies over hoe ze seksueel geweld op begraafplaatsen kunnen voorkomen. Dit komt na meervoudige seksuele mishandelingen door migranten die op begraafplaatsen rondstruinen. Het Duitse volk kan zelfs niet meer zonder angst hun verloren dierbaren bezoeken en betreuren.

Vorige maand nog is in Keulen een andere Tunesische moslim, Allah H., gearresteerd vanwege zijn plannen om de grootste terreuraanslag van Europa te plegen. Hij was bezig met de bouw van een biologische Ricinebom en had plannen om duizenden mensen te doden. Ricine is de op twee na giftigste stof ter wereld. De politie vond de Ricine en 11.000 contacten in zijn telefoon met inbegrip van andere Islamisten.

Na de rechterlijke uitspraak in de zaak Sami A. is het onwaarschijnlijk dat Allah H. op dezelfde gronden zal worden uitgezet. Het Vluchtelingenministerie Nordrhein-Westfalen en het Vreemdelingenbureau in Bochum hebben het plan aangekondigd om gezamenlijk een klacht in te dienen tegen de uitspraak van de rechtbank.

Duitsland is echt een circus geworden waarin uitzettingen worden teruggedraaid zodra ze worden uitgevoerd; de rechtbanken handelen in volledige minachting voor de veiligheid van hun eigen burgers.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/07/merkels-insane-deportation-circus-endangers-german-citizens/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Merkels krankzinnige uitzettingscircus brengt Duitse burgers in gevaar

 1. Scrutinizer // juli 18, 2018 om 09:22 //

  Als je de ontwikkelingen op detailniveau (zoals eerst iemand uitwijzen en hem daarna terugvorderen etc.) enkele jaren geleden (ja zelfs nog in 2016) beschreven had voor het scenario van een film, dan zouden mensen het vergezocht vinden: op sensatie belust pulp van het niveau Venezolaanse soapserie (doch zonder Ms. Universes in de casting, slechts lelijkerds als Merkel). Maar men zou je beschouwd hebben als onnozele derderangsauteur die alleen maar wil choqueren met zijn vergezochte belachelijke last minute plotwendingen ingegeven door de nood aan een clifhanger elke 50 minuten opdat de mensen de volgende dag opnieuw op je flutreeks zouden afstemmen.
  Maar helaas “la realite depassa la fiction”, ofte: de werkelijkheid overtreft de fictie. De meest waanzinnige hersenspinsels die zelfs de schrijver van een Venezolaanse soap niet eens zou kunnen bedenken of durven neer te pennen (wegens: er is toch wel ERGENS een grens aan wat het domme kijkerspubliek nog slikt), die zijn nu gewoon dagelijkse kost. Wat zielig dat we in tijden leven waarin dit soort achterlijkheden gewoon werkelijkheid zijn.

  Like

 2. Leeft Lee Harvey Oswald nog?En anders sturen we Volkert v/d G.

  Like

 3. Zelfs dat kan zij niet regelen.
  Unsere leaderin💩

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s