Nieuw

‘Ik wil RESPECT!’ Furieuze Juncker spuugt vuur op suggesties dat hij ‘dronken’ was op de NAVO-top

Jean-Claude Juncker eiste meer respect in een woedende aanklacht tegen suggesties dat hij “dronken” was tijdens de recente NAVO-top in Brussel nadat er video’s waren verschenen waarin hij worstelde om naast een aantal wereldleiders te lopen.

Terwijl hij zijn eerste publieke verschijning in Brussel maakte sinds de video’s zijn verschenen benadrukte de voorzitter van de Europese Commissie dat hij geen tijd heeft voor “kleinzielige nonsens”, en dat hij niet zal toestaan dat geruchten de “veel belangrijkere” agenda van de EU domineren.

Juncker, die lijdt aan ischias, is gefilmd door het persbureau AFP terwijl hij tijdens het galadiner van de NAVO vorige week in Brussel worstelde om zijn evenwicht te bewaren.

Na een “een bijzonder pijnlijke aanval van ischias vergezeld van krampen” werd de wankelende 63-jarige geholpen door de Nederlandse premier Mark Rutte en de Portugese leider Antonio Costa.

Na de aanval vertelde Rutte aan de verslaggevers dat hij om het even van welke “ernstige gezondheidsproblemen” zich onbewust was, maar zich ervan bewust was dat de Heer Juncker “een tijdlang een rugprobleem” heeft gehad.

Nadat hij na deelname aan belangrijke handelsbesprekingen in Japan en China weer in de Belgische hoofdstad was geland, werd Juncker door de Oostenrijkse afgevaardigde Harald Vilimsky ondervraagd over de recente kritiek.

Vilimsky, tevens secretaris-generaal van het Oostenrijkse rechtse FPO, beschuldigde de voorzitter van de Commissie ervan van de EU een “lachertje” te maken.

In een verklaring op de website van de partij zegt Vilimsky: “In de context van een recente top in Brussel heeft de verschijning van een wankelende en beschonken voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, de hele Europese Unie tot een lachertje gemaakt en in een zeer moeilijke algehele situatie voor de EU gebracht”.

Het Oostenrijkse lid van het Europees Parlement beschuldigde Juncker van een aantal duidelijke alcoholproblemen die herhaaldelijk hebben geleid tot een reeks pijnlijke video’s van de EU-baas.

In een toespraak tot verslaggevers in Brussel zei de Commissievoorzitter: “Het is verbazingwekkend hoeveel mensen experts zijn in mijn medische toestand”.

“Ja, ik had kramp in mijn been. Maar er waren veel belangrijker dingen om op te concentreren dan mijn gezondheidstoestand”.

De 63-jarige Luxemburger herbevestigde dat alcohol geen rol had gespeeld in zijn conditie op de NAVO-top.

De woedende eurocraat voegde eraan toe: “Ik ben erg onder de indruk van de belangstelling, zelfs niet gering, die sommige mensen hebben voor deze kwestie en ik vraag om respect”.

In 2016 verwierp de heer Juncker speculaties dat hij een alcoholprobleem had in een interview met de Franse publicatie Liberation, waarbij hij erop aandrong dat “geruchten” werden verspreid door politieke tegenstanders.

Commentator Jean Quatremer schreef: “Tijdens onze recente lunch heeft hij voor één salade vier glazen champagne achterover geslagen”.

Juncker werd geciteerd als zeggende: “Denk je dat ik nog steeds mijn werk zou kunnen doen als ik aan de cognac was tijdens het ontbijt?”

“Men kan een politicus voor alles beschuldigen maar niet  alcoholisme.”

Na in 1989 betrokken te zijn geweest bij een ernstig auto-ongeluk, waardoor hij gedurende drie weken in coma was en gedurende zes maanden in een rolstoel, lijdt hij aan ischias.

Bron:

https://www.express.co.uk/news/world/990732/EU-news-Jean-Claude-Juncker-drunk-alcohol-rumour-European-Union-Nato

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

33 Comments on ‘Ik wil RESPECT!’ Furieuze Juncker spuugt vuur op suggesties dat hij ‘dronken’ was op de NAVO-top

 1. Yvonne // juli 18, 2018 om 21:17 //

  Respect verdien je,dat dwing je niet af zuiplap

  Liked by 3 people

 2. Von Puffelen // juli 18, 2018 om 21:40 //

  Yeltsin en Churchill dronken ook nooit een druppel en Wilhelmina zat nooit aan de speed.

  Like

 3. Ik weet niet van Churchill, maar Yeltsin gedroeg zich en plein public ook regelmatig als een nar, en daar ligt het probleem.

  Liked by 1 persoon

 4. Klopt wat heer Juncker zegt….hij was inderdaad niet dronken maar straal bezopen.

  Liked by 1 persoon

 5. Zal ik hem dan toch moeten geloven? Maar laat ik er dan eerst zelf eentje nemen…….misschien dat dit helpt om in te zien dat alcoholisme altijd ontkent zal worden door de gebruiker zelf.
  Brrr……wat moeten we toch allemaal doorstaan eer dit figuur op een dag niet meer zal opstaan uit zijn bed.

  Like

 6. Als het echt ishias zou zijn aan de oorsprong van zijn gedrag dan zou hij waarschijnlijk niet veel moeten lachen hebben, hij kan zeggen wat hij wil er is al veel langer de theorie van alcoholisme dan vandaag, maar het toegeven zal nooit gebeuren, juist het tegenovergestelde is aan het gebeuren ,hij EIST respect en er is de nog veel te belangrijke eu agenda die af te werken valt.
  Ten eerste ,respect is iets dat wordt verdiend , ten tweede welke belangrijke eu agenda?
  met wat gaat die kluns respect verdienen? met onze levens om zeep te helpen door de omvolkingsagenda van de eu uit te voeren?

  Door het uitvoeren van die agenda gaat hij zeker geen respect verdienen of hij nu eist of niet!!!

  Liked by 1 persoon

 7. Churchill had een drank en drugs probleem. Slikte constant pillen in combinatie met alcohol. Vandaar de vele verkeerde beslissingen die tienduizenden het leven hebben gekost. Ik denk dat zo een beetje elke wereldleider, leiders van grote concerns dit probleem hebben. Maar dat hij snel mogelijk tot zijn middel mag afbreken. Leider van een geld verslindende organisatie die de burgers echt geen welvaart geeft. Alleen de andere zakkenvullers met hem.

  Like

 8. Crista // juli 18, 2018 om 23:11 //

  Groote zuiplap de juncker en die rutte maar slijmen juncker de drukker dat moet in de eu zijn haha hij aan het werk zuipen ja dat doet die de wachelman onder tussen geloof die rutte zijn eigen leugens de verrader van nl we love 🇮🇱🇮🇱

  Like

 9. Feniks // juli 18, 2018 om 23:18 //

  ONTKENNING …..Typische reactie van een alcoholist .
  De man moet voor onze en zijn eigen veiligheid aftreden, evenals meer van deze marxistische “politici” die voor eigenbelang in de politiek zitten.

  Like

 10. Porcohontas // juli 18, 2018 om 23:24 //

  Daar drinken we op…..

  Like

 11. @ 23/11 Crista

  Juncker the drunker zul je bedoelen. 😉

  Slave to demon alcihol

  Like

 12. antiislamnu // juli 18, 2018 om 23:36 //

  Ik zie hier iemand die echt volkomen maar dan ook volkomen scheit heeft aan het Europese volk dit is gewoon totale minachting van het volk.

  Liked by 1 persoon

 13. Misschien is J.C. Juncker ook wel een “nazaat” van Adolfje…die had ook van die “woede-aanvallen” …whoehahahaha….

  Like

 14. Ik heb 30 jaar een horecabedrijf gehad en ik zie na die vele jaren precies of iemand bezopen is of niet. Volgens mij heeft hij het beginnende Korsakov-syndroom gezien zijn manier van lopen en gedrag.
  Één stapje verder en dan ga je het ook aan zijn loopgedrag in nuchtere toestand zien, zoals voeten te hoog optillen tijdens het lopen. Deze patiënten gebruiken allerlei smoezen om hun gedrag zoals lopen en geheugenverlies te vergoelijken. Grote kans op blindheid.
  Is in een later stadium volstrekt niet meer mee te leven, moeten dan 24/7 verpleegd worden. Is ongeneeslijk.
  Ik heb er enkele goede vrienden aan verloren, vandaar dat ik dit gedrag zo herken. Krijgen ook last van comorbiditeit en het sterftecijfer ligt 3 x hoger.
  Het gedrag is walgelijk o.a. incontinentie.24/7 onder invloed zijn, stiekem drinken, liegen, agressief etc.
  Ik zie dit gedrag ook bij Juncker, want met een been dat niet goed functioneert, trek je alleen met dit been, ik heb er zelf last van nadat mijn dijbeen zenuwen 2 jaar geleden zijn afgescheurd.
  Juncker liegt dat het gedrukt staat.

  Liked by 4 people

 15. Jack vanderVeen // juli 19, 2018 om 02:54 //

  Juncker met zijn VSOP Ischias, dat met een kleine ingreep 30jaar geleden reeds verholpen had kunnen worden indien echt aanwezig.
  (VSOP)Ischias heeft als bijwerkingen: lachen, handtastelijkheid, zwalken, door je knieën gaan zelfs. Maak dat alles de COGNAC wijs maar zeker niet de burger anno 2018.

  Liked by 1 persoon

 16. ik herken ook dronkenschap, heb het jaren van dichtbij meegemaakt, niet zo erg als deze persoon, maar toch zichtbaar.

  Like

 17. Claasje Kater // juli 19, 2018 om 09:00 //

  De grootste dronkaards ontkennen altijd dat ze dronken zijn.

  Like

 18. Juncker was “betrokken” bij een ernstig auto-ongeluk.
  Bijna dood.
  Erg jammer.
  Je zou haast denken dat Juncker in dronken toestand dit ongeluk heeft veroorzaakt.
  We weten zoveel niet, misschien zijn er wel onschuldige mensen bij omgekomen.

  Juncker is een bijzonder gevaarlijk individu die zo snel mogelijk moet verdwijnen.

  Liked by 1 persoon

 19. Juncker, is niets meer of minder dan de perfecte belichamimg van een ineenstortende eu.
  Strompelend, krakend en zuchtend richting de afgrond.

  Daarbij,.iemand die nooit ‘nuchter’ is beschouwd het ‘in kennelijke toestand zijn’ als ‘normaal’.
  Conclusie; Juncker is nóóit ‘dronken’.

  Waarschijnlijk is ‘ie aanhanger van de quote;
  “Hij die van zichzelf vindt dat ‘ie geen alcoholist is,…kan zoveel drinken als ‘ie wil.”

  Liked by 1 persoon

 20. ieznogoedh // juli 19, 2018 om 12:53 //

  Na een “een bijzonder pijnlijke aanval van ischias vergezeld van krampen”

  Gelukkig kon hij lachen om zijn pijn.
  En die glazen die hij dronk? Pijnmedicatie!

  Like

 21. Claudia M. // juli 19, 2018 om 14:11 //

  Respect? Was dat niet iets wat je moet verdienen? Die verdienste heb ik nog niet kunnen ontdekken. Een schop onder z’n bezopen kont kan ie van me krijgen.

  Like

 22. Piet Karbiet // juli 19, 2018 om 14:33 //

  iK ben ooknie droknen .

  Like

 23. Jolanda // juli 19, 2018 om 16:23 //

  Die zuipschuit verdient geen respect!, hij was niet dronken hoor, hij was gewoon straalbezopen. Iedereen heeft aan zijn lopen kunnen zien dat druncker veeeeeeeel te diep in het glaasje heeft gekeken.
  Als hij werkelijk zo,n kramp had gehad, dan had zijn gezicht er niet zo vrolijk uitgezien en piep je wel anders.
  Dit is de slechtse smoes/leugen van deze eeuw.

  Liked by 1 persoon

 24. Jack vanderVeen // juli 19, 2018 om 21:26 //

  Waarom gelooft NIEMAND, inclusief mijzelf, in zijn catastrofale ischias?
  Och arme lul dat ie is.
  Voor 1milhoen euro help ik hem definitief van zijn ischias af.

  Like

 25. süchtig , ich verlange respekt und mein Glas Wein

  Like

 26. Ivan, ik als verpleegkundige wilde hier niet over beginnen. Maar jouw beschrijving is precies wat ik al die tijd ook heb gedacht. Juist het typische hoog en kort optillen alsof er een trap opgelopen moet worden, het wankele bij elke stap en het typisch neerzetten. Het zijn allemaal kenmerken van het syndroom Korsakov en daarbij het ontkennen is een typische verberg-mentaliteit als professionele drinker. Het is eigenlijk lopen als een spastisch groot kind.

  Like

 27. Inderdaad, nu jullie het zeggen. Hij loopt op een zeer vreemde manier. Dat was mij ook al opgevallen. Precies zoals hierboven beschreven wordt.

  Like

 28. Republikein // juli 20, 2018 om 03:16 //

  Ernstig zieke man.

  Like

 29. Republikein // juli 20, 2018 om 03:22 //

  More and more young adults are dying of alcohol-related liver diseases, and some health officials believe they know why. The upward trend of death for younger people is a sobering reality about the world in which we live.

  The increase in deaths among younger Americans is particularly troubling because it kills people in the prime of their life. “Each young patient that dies is a tragedy,” says Dr. Neehar Parikh a liver specialist at the University of Michigan Medical School. “It’s years of life lost,” said the doctor who co-authored a study published Wednesday in BMJ.

  The authors of the study say that the increase in alcoholism which leads to cirrhosis of the liver, and subsequently, death can be attributed to one factor, in theory. “It correlates with the global financial crisis,” Parikh says. “We hypothesize that there may be a loss of opportunity, and the psychological burden that comes with that may have driven some of those patients to abusive drinking.”
  http://www.thedailysheeple.com/alcohol-related-liver-disease-deaths-are-on-the-rise-a-guess-as-to-why_072018

  Like

 30. paulzwueste // juli 20, 2018 om 18:10 //

  Als alcohollist vind ik dat ik matig drink.
  (Rempo Campers.)

  Like

 31. Republikein // juli 20, 2018 om 18:32 //

  Geld maakt niet gelukkig maar gelukkig is er geld, zo iets.

  Like

 32. Republikein // juli 20, 2018 om 18:34 //

  Steekpartij in bus, motief ontbreekt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s