Nieuw

Hongarije trekt zich terug uit de VN-migratieovereenkomst

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Hongarije heeft aangekondigd zich terug te trekken uit een VN-regeling inzake immigratie. De reden hiervoor is dat de overeenkomst, die wordt omschreven als “gevaarlijk voor de wereld”, volgens de Hongaarse regering, immigratie aanmoedigt.

De definitieve tekst van de overeenkomst is vorige week door de VN-lidstaten goedgekeurd. Er wordt onder andere meer mondiale samenwerking aangemoedigd om het hoofd te kunnen bieden aan de toenemende migratiestromen in de wereld.

Tijdens het onderhandelingsproces heeft Hongarije – dat weigert asielzoekers toe te laten die de EU wil herverdelen – zijn bezorgdheid geuit over het feit dat de overeenkomst regeringen zou kunnen dwingen hun grenzen open te stellen voor migranten.

De Verenigde Staten hebben zich in december uit de onderhandelingen teruggetrokken en verwezen naar het feit dat de overeenkomst onverenigbaar is met het migratiebeleid van het land.

Het document, dat niet bindend is, zal in werking treden tijdens een vergadering in Marokko in december.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ungern-drar-sig-ur-fn-s-migrationsavtal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s