Nieuw

Franse vrouwen betast en geïntimideerd in feestgedruis WK finale

In het feestgedruis na de winst van Frankrijk op het WK voetbal zijn tientallen vrouwen geïntimideerd, aangerand of aangevallen. Dat melden ze op Twitter onder de hashtag #metoofoot.

Sinds zondagavond verschijnen de verhalen online van vrouwen die beweren slachtoffer te zijn geworden van intimidatie of aanranding tijdens de viering van de overwinning van het team van Frankrijk op het WK. De incidenten spelen zich meestal af in Parijs, schrijven Franse media, maar ook in andere steden zoals Rouen of Lyon, in fanzones, bars of openbaar vervoer. De vrouwen beschrijven hoe ze werden beetgepakt bij borsten of billen, of hoe ze een tong in hun mond gedrukt kregen.

‘Vreselijke avond’

Een vrouw onder de naam Kateya deelde als eerst ervaringen. ,,Ik zal jullie de vreselijke avond laten zien die mannen gisteravond bij vrouwen hebben veroorzaakt”, schrijft ze, met screenshots van verhalen van slachtoffers. Na haar berichten, regende het tweets van vrouwen die soortgelijke ervaringen hadden.

AD >>

Zelfs het übercorrecte AD kan het niet langer verzwijgen. Er komt steeds meer naar buiten. Het doet denken aan de verkrachtingsjihad in Keulen slechts een paar jaar geleden. Dit is wat Merkel en Macron bewust organiseren. Er is geen vernederende oorlogsdaad dan het verkrachten van de vrouwen van het aan te vallen volk. Daarmee laat je zien dat je de baas bent, en jij degene bent die zich voortplant. Het gebeurt in elke oorlog als act of war, maar er is maar één ideologie die zó ziek is dat ze het voorschrijft aan haar jihadi’s.

Verhofstadt en Obama riepen dat de multicultuur gewonnen had, omdat een Afrikaanse horde -onder leiding van een blanke- in Rusland de Wereldcup gejat had. Maar de gevolgen in de straten van Frankrijk laten zien waar die multicultuur werkelijk toe leidt.

De twitteraarster waar het AD zich op baseert heeft ook nog iets te zeggen:

In Frankrijk wordt om de 7 minuten een vrouw verkracht, dus niet te “weinig mannen” maar te “veel mannen”.

Want mannen zijn het probleem, toch ?

Niet Afrikanen of islamieten. Blanke mannen zijn slechts in zoverre het probleem dat ze niet ingrijpen in dit soort gevallen. Zolang ‘they don’t get a grip’ zal dit blijven voortduren en alleen maar erger worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s