Nieuw

De pogingen van de Britse regering om Wilders het zwijgen op te leggen zijn mislukt

De #FreeTommy mars op 14 juli op Whitehall had een geweldige opkomst. Dit ondanks het feit dat de politie de mensen vertelde dat ze er niet in mochten en sommige mensen werden ronduit voorgelogen dat het evenement was afgelast.

Andere patriotten werden ervan weerhouden om spotballonnen van Sadiq Khan ‘Free Speech’ mee te nemen. Wat ironisch is, was dat hij het gevoel had dat vrijheid van meningsuiting belangrijker was dan ‘gekwetste gevoelens’ toen het ging om de ‘luchtballon’ van Trump. Zijn de politie nu de grondtroepen van Sadiq Khan geworden? Zijn zij bereid de politieke agenda van de burgemeester te handhaven?

Raheem Kassam was de voorloper van het evenement met sprekers als Gerard Batten, Lord Pearson en, hoewel de Britse regering hem probeerde tegen te houden, Geert Wilders! Geert’s toespraak werd vooraf opgenomen en getoond op het grote scherm.

Gerard Batten, lid van het Europees Parlement en leider van de UKIP, zei tegen de duizenden demonstranten: “Naar mijn mening is Tommy Robinson veel meer gevangengezet voor wie hij is en wat hij zegt, dan voor wat hij heeft gedaan.

En hij zei verder: “Hij heeft inderdaad de wet overtreden, maar een echte misdadiger is iemand die op de zwakkeren en weerlozen aast. Tommy Robinson is iemand die ervoor heeft gekozen om de zwakkeren en de hulpeloze te verdedigen.

– Sommige mensen die de wet hebben overtreden zijn helden en heldinnen geworden.

– De suffragettes braken de wet en zijn nu nationale heldinnen.
– Mahatma Ghandi brak de wet, hij werd tussen 1908 en 1942 13 keer gearresteerd en veroordeeld. Hij wordt nu beschouwd als een nationale held van de Indiase onafhankelijkheid.
– Nelson Mandella heeft 28 jaar in de gevangenis gezeten voor terroristische misdrijven, hij was zelf van plan om mensen te vermoorden, maar wordt nu beschouwd als een internationale held.

– Deze mensen waren veroordeelde criminelen, maar de geschiedenis heeft geoordeeld dat ze aan de goede kant stonden voor een groot doel.

De menigte juichte toen Geert’s vooraf opgenomen toespraak werd afgespeeld, het was alsof hij er echt was. De pogingen van de regering om hem het zwijgen op te leggen mislukten op spectaculaire wijze.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/07/amazing-turnout-for-free-tommy-robinson-rally-in-london/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on De pogingen van de Britse regering om Wilders het zwijgen op te leggen zijn mislukt

  1. Ja alles mislukt bij mislukkelingen zoals bij die burgermeester,Brussel en Merkel.
    Nu nog bij Rutte.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s