Nieuw

De Joodse multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

In de regeringen van sommige landen begint een kleine weerstand te ontstaan tegen de ongebreidelde invasie van niet-blanken in Europa, sommige leiders in Europa en ook de president van de VS zeggen dat ze de instroom van economische gelukzoekers willen afremmen. Zelfs in Zweden zijn een aantal politie partijen op een manier begonnen te praten over begrenzing van immigratie die een paar jaar geleden nog zou worden aangemerkt als pure “xenofobie”, “racisme” en “nazisme”.

Het feit dat deze derde wereld invasie wordt georkestreerd door vreemde krachten is een omstandigheid die veel lezers van Fenixx al lang begrepen hebben. Door heel Europa groeien nieuwe partijen als paddenstoelen uit de grond, waarvan de aanhangers één groot en primair belang hebben: het stoppen of verminderen van immigratie.

Het kapitaal wordt geregeerd door de banken, banken beginnen oorlogen en dirigeren in toenemende mate politici van individuele staten en verenigde staten zoals Amerika en de Europese Unie. Een van de meest beruchte economische spelers op het wereldtoneel is de Joodse financier en “filantroop” George Soros (echte naam: György Schwartz). Hij blijkt van alles te doen, van het financieren van mobiel-apps die illegale immigranten, hun activistenvrienden en advocaten waarschuwen wanneer de douane en immigratie-autoriteiten in de Verenigde Staten proberen ze op te sporen, het publiceren van websites en gidsen die Afrikanen en Arabieren naar Europa moeten leiden, tot het saboteren van valuta om zijn enorme vermogen te vergroten.

– Er hebben zich in Afrika en het Midden Oosten oorlogen voorgedaan zolang daar culturen waren, maar nu beleven we voor de eerste keer een georganiseerde instroom van niet-blanke immigranten die in enorme aantallen door niet-statelijke actoren hierheen gestuurd worden, zegt de Russisch-orthodoxe priester en historicus Dr. Raphael Matthew Johnson.

De Hongaarse premier Viktor Orbán wordt door andere staten en buitenlandse pers bekritiseerd omdat hij George Soros verbiedt de maatschappelijke orde in Hongarije te ondermijnen.

– We moeten niet vergeten dat de eerste wet tegen “filantropische” niet-statelijke organisaties een Russische wet was. Vladimir Poetin werd daarvoor fel aangevallen in de westerse pers. Als zo’n organisatie in Rusland ten minste 20 procent van haar financiering uit het buitenland ontvangt, wordt ze gestraft, zegt Johnson.

Het doel van die wet is dat het kapitaal van globalisten van buitenaf het beleid van het land niet te veel controleert.

– Hongarije is van mening dat het een misdaad is om in een criminele samenzwering te ageren. Nu verhogen zij slechts de dwangsom en verzekeren zich ervan dat het begaan van deze misdaad een sociaal stigma creëert, zegt Johnson over het restrictieve beleid van Viktor Orbán voor het bestrijden van kapitaal sterke niet-statelijke actoren.

– Het Warschaupact werd gekoloniseerd door de Sovjet-Unie. De Balkan werd gekoloniseerd door het Ottomaanse Rijk, door niet-blanken en niet-christenen. Sinds de kruistochten hebben de kerk en de blanken gevochten tegen vreemde religies. Dit vormde en verscherpte de Europese identiteit. Maar de huidige katholieke paus veroordeelt dit en eist dat een onbeperkt aantal mensen en meer buitenlandse religies Europa moeten binnenvallen. Dit laat zien waar het om gaat. Het is geen toeval dat de hoofdbank van het Vaticaan eigendom is van een Joodse Rothschildbank, The Bank of England, zegt Johnson.

– Dit alles wordt geleid door de particuliere sector. Het is machtiger dan regeringen. Hoe méér de regeringen het beleid van de banken en hun huidige spreekbuizen volgen, des te geliefder zijn deze regeringen bij de banken en de mondiale particuliere sector, verklaart Johnson.

Ook de wereldwijde particuliere sector wil massale invasie van raciale vreemdelingen. Vandaag de dag erkent Soros dat hij het niet alleen om “humanitaire redenen” doet, maar dat hij er ook geld mee verdient.

Reeds in november 2015 schreef Soros, na de onder andere door hem georkestreerde tsunami van vluchtelingen naar de VS en EU, een open brief aan de Hongaarse premier Viktor Orbán, nadat hij Soros ervan had beschuldigd Europa te willen vernietigen. Orbán had Soros met de volgende woorden bekritiseerd:

– Deze invasie wordt aangestuurd door enerzijds mensenhandelaars en anderzijds mensenrechtenactivisten die alles ondersteunen dat de natiestaat verzwakt. Deze westerse houding en dit netwerk van mensenrechtenactivisten wordt misschien wel het best gerepresenteerd door George Soros.

Soros’s antwoordde in zijn open brief aan Orbán in de Joodse publicatie Bloomberg Business dat zijn stichtingen “de Europese waarden helpen behouden”, terwijl Orbán’s beleid om de Hongaarse grens te versterken en het verhinderen van een grote migrantenstroom, “de waarden ondermijnen”.

“Zijn plan beheert de bescherming van nationale grenzen als doel en vluchtelingen als een obstakel. Ons plan beheert de bescherming van vluchtelingen als doel en de nationale grenzen als een obstakel”, vervolgde Soros.

Van filantropie tot winstuitdrukking

Voorheen heette Soros’s privépolitiek ‘filantropie’, omdat hij beweerde dat hij ook de armen rijkdom wilde geven. Maar nu erkent hij dat hij geld verdient aan de zogeheten vluchtelingenstromen. Ongeveer twee jaar geleden werd bekend dat Soros probeert te profiteren van de illegale migratie crisis in de Verenigde Staten en in de EU, waar hij voor het creëren zelf direct verantwoordelijk voor was , schrijft Matthew Vadim van Capital Research Center. Deze organisatie onderzoekt hoe niet-statelijk actoren hun geld gebruiken en het politieke toneel beheren om verslag uit te brengen aan donoren als het geld op een andere manier wordt gebruikt dan is bepaald.

De Joodse zogenaamde filantroop George Soros is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de genocide op blanke Europeanen door middel van massale immigratie te bevorderen.

Soros verdient de eerste prijs voor revoluties en menselijke ellende, schrijft Vadim. Hij heeft het economische systeem van het Verenigd Koninkrijk en Maleisië ernstig geschaad. In de jaren negentig maakte Zweden ook kennis met zijn valutaspeculaties, met ernstige gevolgen voor de Zweedse economie. In 1989 financierde hij de “zachte revolutie” in Tsjecho-Slowakije en organiseerde hij staatsgrepen in Kroatië, Georgië, Slowakije en het hele voormalige Joegoslavië. Hij financierde ook de protestbeweging “Occupy Wall Street” om de Amerikaanse economie te destabiliseren en financiert Black Lives Matter om onrust te creëren tussen de rassen in de Verenigde Staten.

Soros beschuldigt de Verenigde Staten ervan dat zij een groot obstakel vormen voor de totstandkoming van een rechtvaardige wereldorde. Hij prijst op uitbundige manier het onderdrukkende en communistische China, omdat volgens hem deze totalitaire staat een beter functionerende staat zou zijn dan de Verenigde Staten.

MasterCard Foundation

De afgelopen jaren is Soros een samenwerking aangegaan met de creditcardgigant MasterCard, die al lange tijd de Master Card Foundation ontwikkelt. Ze hebben een gemeenschappelijk platform opgericht, genaamd Humanity Ventures.

Via zijn Open Society Foundations heeft Soros verschillende politieke projecten gefinancierd, maar in een gezamenlijk persbericht schreven MasterCard en George Soros dat “Humanity Ventures beoogd is om geld te verdienen om andere financiers te stimuleren om te investeren. Het uitdrukkelijke doel is om de levensomstandigheden van ‘vluchtelingen’ te verbeteren door middel van onderwijs, gezondheidszorg en economische ontwikkeling”.

“Vluchtelingen worden in hun gastland vaak in wanhoop gedreven omdat ze geen toegang hebben tot openbare diensten die financiële steun bieden”, schreven Soros en MasterCard in zijn persbericht, waarin ze volledig voorbijgaan aan het feit dat belastingbetalers in ontvangende landen enorme bedragen betalen om huisvesting, geld, voedsel en gezondheidszorg te doneren in een mate die ervoor zorgt dat de algemene instellingen en delen van de economie van het land op de knieën gaan. “Onze investering in deze sociale activiteit, gekoppeld aan MasterCard’s vermogen om diensten te creëren voor kwetsbare samenlevingen, kan laten zien hoe privékapitaal een constructieve rol kan spelen in het oplossen van sociale problemen”, vervolgt Soros en MasterCard in het persbericht.

Alle winsten verdiend door Soros en zijn miljardairvrienden op deze financiële diensten kunnen worden gebruikt om meer politieke evenementen te financieren. De winsten van Soros uit Humanity Ventures projecten kunnen heel goed gebruikt worden om meer vluchtelingen naar het westen te financieren, wat Soros ook expliciet wil bereiken, becommentarieert Vadim het Human Capital Platform van Soros en MasterCard.

Privé vluchtelingenpolitiek

Dus, hoewel sommige nationale staten zijn begonnen achter hun hoofd te krabben betreffende de massale invasie uit de derde wereld in een onbegrensde schaal voort te zetten, is het aannemelijk dat het beleid binnenkort in toenemende mate door particuliere belanghebbenden zal worden opgepakt. Hoe zwakker de regeringen van de staten zijn ten opzichte van de banksector, hoe meer het beleid door de banken zelf wordt bepaald. Wanneer banken om economische en politieke redenen massale invasies van raciale vreemdelingen willen, hebben zij de macht om ervoor te zorgen dat dit beleid wordt gehandhaafd.

– Het zou me niet verbazen als George Soros en andere bankiers migratiemilities gaan bewapenen. Zoveel van deze jongens zijn in strijdvaardige leeftijd. Ik voorspel hier niets over, maar het zou me niet verbazen, zegt Dr. Matthew Raphael Johns.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2015/11/02/soros-admits-involvement-in-migrant-crisis-national-borders-are-the-obstacle/

https://capitalresearch.org/article/soros-mastercard-from-immigration/

http://www.rusjournal.org/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on De Joodse multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

 1. Dit is toch wel iets om je ernstige zorgen over te maken, lijkt mij.
  Waarom wordt dit gepikt?

  Like

 2. Republikein // juli 18, 2018 om 11:10 //

  Er was onlangs een bericht op het net dat ome Donald hiertegen iets ging ondernemen maar de berichtgeving is gestuit.
  Cookie-beleid?

  Like

 3. Scrutinizer // juli 18, 2018 om 11:21 //

  Het fenomeen Soros heeft meerdere aspecten.

  Eerst was er de speculant (ja, dáárvoor nog de matennaaier ten tijde van het Nazisme maar dat was kleinschalig dus daar ga ik niet eens op in) en later de zg. filantroop.

  Laat ik beginnen met het eerste.
  Als iemand van mening is dat iets gaat stigen, kan hij erop anticiperen door erin te belegen en later een meerwaarde op te strijken. Als iemand meent dat iets gaat dalen, kan hij hier eveneens op inspelen door het te shorten en dan de minwaarde “uit te sparen”.
  Doet men dit kleinschalig, dan geldt voor beide, dat men zelf de markt niet beinvloedt, men is dan slechts “price taker”.
  Doet men het grootschalig, dan beinvloedt men zelf weliswaar de markt maar besef dat je in wezen je eigen prijs opdrijft tijdens het (terug)kopen en je eigen prijs laat dalen tijdens je (short) verkopen m.a.w. je creert je eigen nadeel door zowel teveel te betalen als te weinig te vangen.
  De enige manier om geld te verdienen is dus om zelf de beweging niet te veel ter veroorzaken doch mee te surfen op iets wat sowieso, door krachten vele mate groter dan jezelf, stond te gebeuren maar dit als slimme analist als eerste in de mot te hebben waardoor je maximaal van de beweging profiteert en mits die maar groot genoeg is (bv. een 20% daling van een valuta), is het niet zo erg dat je de 3% te weinig ontving voor je (short) verkopen en 3% teveel betaalde voor je (covering) aankopen. Je houdt dan nog steeds 14% over en als dat geraliseerd wordt in bv. 3 maand tijd, is dit geweldig. Zeker als dit de return is op je totale ingezete middelen maar dat je t.g.v. leverage een veelvoud verdiende t.o.v. de veel kleinere ingezette EIGEN middelen.

  Maar het punt is: Soros veroorzaakte de val van het pond helemaal niet. Dat is de mythe (negatief in populistische kring en juist grond voor bewondering onder beleggers) maar ze klopt gewoonweg niet. Punt is dat de fundamentals onder het pond niet deugden t.g.v. jarenlang monetair wanbeleid van de BoE en het pond dus sowieso moest dalen t.o.v. zijn artificiele overwaardering. Soros heeft dat dus helemaal niet veroorzaakt, zelfs al is ie er nog zo fier op. Ik moet hem teleurstellen: het is gewoon een broodje aapverhaal ook al passen ze wel in zijn zelfbeeld vol almachtsfantasien. Wel heeft hij er mooi aan verdiend. Ik wou dat ik toen zelf short was en eraan verdiend had. Helaas…

  Maar overigens is zelfs de intellectuele verdienste kleiner dan verondersteld immers: de situatie rond het pond was dan weliswaar stuctureel onhoudbaar maar … de manipulatie door de centrale bank(en) had nog wel een tijdje verder kunnen doorgaan. Als je weet om wat voor astronomische bedragen het gaat wanneer je tegenstander de centrale bank is van een grote economie (zoals het VK en langs de andere kant de bundesbank!), dan weet je dat zelfs het grootste hedgefund hiertegen niet opgewassen is. Neen, hij kon dit helemaal niet afdwingen op het moment dat hem het beste uitkwam. Forget it.
  Maar … misschien beschikte Soros, die ik slechts zie als zetbaas en bliksemafleider van de Rothsacks (ook in de huidige migratiecrisis) wel over goede contacten die hem insiderinfo wisten te verschaffen over wanneer de BoE zou besluiten het ondersteunen van de overgewaardeerde munt los te laten? Wie is ook alweer achter de schermen de eigenaars familie achter (ook) die centrale bank? Juist ja… M.a.w. Soros moet gewoon getipt zijn: “Volgende maand houden we ermee op. Dit is de kans van je leven om zowel superveel geld te verdienen als meteen superstatus te verwerven als iconisch belegger en dus als autoriteit naar wiens woorden in de toekomst geluisterd zal worden waardoor je daarmee markten zal kunnen bewegen en zelfs politici beinvloeden”.

  Kortom: al bij al toch onethisch door te handelen met voorkennis, maar … dat ie de val van het pond eigenhandig zou hebben veroorzaakt, vergeet dat nou na 25 jaar eindelijk maar eens.
  Verblind door zijn “succes” en misschien zelf gelovend in zijn superieure talenten als beleggingsgenie, probeerde ie het later nog eens door te speculeren tegen de Yen maar kennelijk zat de BoJ niet in het complot en i.p.v. 1 mrd te winnen op 1 dag (op zich een incorrecte mythe aangezien het opbouwen van posities door zijn linkerhand Stanley Druckenmiller 2 maand had geduurd), verloor ie deze keer 600mln “op 1 dag”, waardoor je maar ziet: het uitlokken van een val door een grote shorter is niet evident indien je target niet een aandeel is maar een valuta en dan wel van 1 van de grootste centrale banken ter wereld.

  Nu deel twee, de dankzij de mythe omtrent het pond legendarisch geworden financier is vervolgens iemand naar wie geluisterd wordt door zowel vrienden als vijanden en die dus veel invloed heeft, zeker als ie door het verkeerd soort (door de Rothsacks gekochte) politici ook officieel als adviseur wordt aangesteld.
  Ja, hij is rijk en heeft een aantal miljarden maar de kost van zijn ngo operaties is dermate hoog dat een “gewone” miljardair als Soros dit echt niet zelf gaat betalen, zelfs niet als er op termijn een pay off is. Een financiele pay off bedoel ik dan. Hedgefund managers zijn erg korte termijn georienteerd. Verder dan 1 kwartaal denken ze vaak niet, of hooguit 2 a 3 jaar maar dat is voor die gasten écht wel lange termijn. Dus a) voor de “gewone” milardair Soros zijn de miljarden kosten van zijn ngo’s te hoog en b) de pay off over een 10 a 20 jaar, daar heeft ie het geduld niet voor. Dat is de indicatie dat hij slechts het gezicht is voor de echte puppetmasters achter hem: die over een veel langere tijdshorizon beschikken (bv. omdat ze als familie al dik 200 jaar wereldwijd de touwtjes in handen hebben en menen dat nog honderden jaren te kunnen voortzetten) en die over veel meer geld beschikken (niet tientallen doch honderden of duizenden miljarden) waardoor de kosten van “Soros’ nog’s” al bij al peanuts zijn. Wie o wie zouden dat zijn? Rara, wie o wie zou de familie zijn die achter Soros staat en hem slechts als uithangbord/bliksemafleider gebruikt om zelf qua kritiek uiit de wind te staan?

  Dus ja: wat “zijn” foundations tegenwoordig allemaal doen is zwaar fout (i.t.t. louter het shorten van een valuta) maar besef dat Soros niet meer is dan de bliksemafleider voor de foute famile achter hem, aan wie hij zijn fortuin te danken heeft. Bovendien nadert ie zijn vervaldatum. Van hemzelf zijn we binnenkort heus wel verlost, maar … van de famile achter hem helaas niet. Die gaat gewoon door en zal wel een andere zetbaas naar voren schuiven om zelf uit de schijnwerpers te blijven.

  Liked by 1 persoon

 4. Kijk. Dat zijn de reactie waar we wat aan hebben.
  Bedankt voor de info Scrut.

  Like

 5. Republikein // juli 18, 2018 om 11:44 //

  Zekers, de werking van de hefboom.

  Like

 6. Ooit van Rothschild Global Advisory gehoord? Nee? Maar wel van die 6 miljoen joden. Hitler zou in deze tijd de schrik niet overleven.

  Like

 7. Ja hoor, we zijn d’r weer. Het woord ‘jood’ valt nergens in de bron waaruit dit stukje put, maar Fenixx pakt d’r weer lekker mee uit.

  Like

 8. Tja, hij is geen Eskimo. Of moslim.

  Like

 9. De Zweedse ziekte, etniciteit of afkomst niet vermelden.
  Is kwetsend.

  Like

 10. @rommel

  Niks Zweedse ziekte. De bronnen die je geeft zijn divers en geen van, de drie zijn Zweeds.

  Like

 11. Nee, ik bedoel jou met de Zweedse ziekte. Het willen censureren van etniciteit van boeven.
  En dat het een Jood is hoef ik niet de bronnen op na te slaan. Zullen we voortaan de moslimbeestjes ook niet meer bij naam noemen?

  Like

 12. Welke weerwaarde geeft het ophitsen van anti joods sentiment in de strijd tegen het moslimgespuis?

  Like

 13. Welke meerwaarde heeft het verzwijgen van Joodse etniciteit in de strijd tegen het moslimgespuis?

  Like

 14. Op de afdeling ‘Stormfront’ van Fenixx is het antwoord wel duidelijk.

  Like

 15. Ja, pas maar op, stuur ik Mengele op ja af.

  Liked by 1 persoon

 16. @Karel … hij IS gewoon jood, en in het licht van overig overwegend joods NWO gespuis, wel degelijk ter zake doende.

  Bravo overigens wederom voor een zeer verhelderend artikel, en de waardevolle toevoegingen van Scrutinizer.

  Like

 17. Evert Jan Poorterman // september 8, 2018 om 17:50 //

  Het is echter wel raadzaam onderscheid te maken tussen Joden, die afstammen van Juda en ‘joden’ die strikt genomen Khazaren zijn! Die hebben zich de afgelopen 1000 jaren ingedraaid bij de echte Joden en hun geschiedenis overgenomen, met als doel de geschiedenis te vervalsen en de erfenis (uitverkoring door God) op te eisen. Zij noemen zich wereldwijd Jews en iedereen heeft dat geaccepteerd… maar het zijn geen Joden, het zijn nepjoden, ook bekend als de Asjkenazi, als de jooddietsen en als de jiddische joden. Zij zijn verwant aan de Turken en aan de Perzen; hebben donker haar, donkere ogen, meer beharing dan de rossige en blonde Joden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De Joodse multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen. | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s