Nieuw

Brute woningoverval: ‘Ze hebben opa de kelder ingegooid’

Foto ter illustratie.

Door: Marcel Penders

Het echtpaar Gerard (82) en Zischa (77) Vergooszen, dat zondagnacht in Susteren werd overvallen, is door de daders aan hun lot overgelaten. Beiden werden opgesloten in de kelder.

De vrouw wist de houten kelderdeur te openen door urenlang met een klein mesje in de deur te hakken, terwijl haar man zwaargewond op de grond lag.

Beroerte
Gerard liep onder meer diverse bloedingen en een gebroken oogkas, kaak en ribben op. Daarnaast heeft hij sinds het incident geen gevoel meer in zijn linkerarm en been, mogelijk als gevolg van een beroerte die hij opliep bij de worsteling. Hij zal nog zeker een week in het ziekenhuis moeten blijven.

Overlevingsdrang
“Als mijn oma niet zo’n overlevingsdrang had gehad, had dit heel anders kunnen aflopen. Dan hadden ze wellicht dagenlang in de kelder opgesloten gezeten en is het maar de vraag of ze dat zouden hebben overleefd”, vertelt kleinzoon Gerard.

Lees verder:

https://www.1limburg.nl/brute-woningoverval-ze-hebben-opa-de-kelder-ingegooid

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Brute woningoverval: ‘Ze hebben opa de kelder ingegooid’

 1. Porcohontas // juli 18, 2018 om 12:05 //

  Daderbeschrijving? Knap trouwens van de politie dat men het forensisch onderzoek na een woningoverval met zwaar geweld op zondagavond zo snel heeft kunnen doen dat op dinsdagavond de famillie al twee dagen heeft mogen lopen poetsen om het bloed en de chaos op te ruimen….

  Like

 2. Deze mentaliteitloze figuren om zulke oude mensen dit aan te doen moeten Levenslang krijgen en voor mij mogen ze de DOODSTRAF weer invoeren en dezelfde dag uitvoeren.
  Fusilleren die schoften.🔫

  Like

 3. templars2017 // juli 18, 2018 om 16:17 //

  Altijd de zwakken,altijd zeker zijn dat er weinig of geen weerstand gaat geboden worden, iedereen is potentieel slachtoffer…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s