Nieuw

Brusselaars mogen voortaan gaan lopen dankzij het multiculturalisme – Busbedrijf geeft er de brui aan

Busmaatschappij verlaat buitenwijk Brussel na talrijke gewelddadige incidenten

Buschauffeurs van het bedrijf FlixBus luidden de noodklok over de verschillende ernstige incidenten die zich wekelijks voordeden in het noordelijke deel van Brussel. Incidenten zoals roofovervallen en messenbedreigingen in Brussel-Noord, bericht de Belgische krant HLN.

“Een buschauffeur zegt: “Meerdere keren per week ervaar ik dreigende situaties. Meestal hangen bendes bij de busstations te wachten op de komst van bussen met plannen om bagage te stelen en passagiers te beroven.

Volgens de chauffeur gaat het onder meer om intimidatie, geweld, mesaanvallen, diefstallen en gevechten.

“We krijgen nauwelijks antwoord als we het noodnummer op de bus gebruiken. We zijn het zat en eisen veiligheid”, zegt de buschauffeur.

Hoewel FlixBus zegt dat er al verschillende maatregelen zijn genomen om de veiligheid te verhogen, kiezen de buschauffeurs ervoor om het parkeren op het station Brussel-Noord te vermijden als dat hun laatste halte is.

In Frankrijk gaat het ook lekker:

Het bedrijf heeft nu de beslissing genomen om op zoek te gaan naar een ander station om te stoppen in de Belgische hoofdstad, “omdat het veilig moet zijn” zegt een woordvoerder.

De politie in het gebied geeft toe dat er een probleem is met het gebied: “Brussel-Noord is niet het veiligste gebied, het ligt vlakbij het ‘Maximiliaanpark’, een plek waar veel migranten samenkomen. s Nachts hangen ze in de buurt van het station”, aldus officier Audrey Dereymaeker.

Dereymaeker zegt de politie probeert te helpen door het gebied te patrouilleren wanneer de bussen aankomen of vertrekken. Hij adviseert busmaatschappijen om beveiligingspersoneel in te zetten in het gebied.

VoE >>

Je moet er wat voor over hebben om de economie te redden en de vergrijzing tegen te gaan. Bovendien wordt het oorlog als we diversiteit niet omarmen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Brusselaars mogen voortaan gaan lopen dankzij het multiculturalisme – Busbedrijf geeft er de brui aan

 1. templars2017 // juli 18, 2018 om 22:37 //

  Als je het bekijkt is Brussel al lang verloren,wat er ook gezegd wordt.
  de politiediensten zitten op hun tandvlees , een niet nader te vernoemen bron binnen ons korps heeft toegegeven dat het aan materiaal en motivatie ontbreekt om ,als de pleuris uitbreekt, het werk te doen wat van politie diensten verwacht wordt te doen.
  Er is een chronisch gebrek aan munitie ,deftige oefeningen,degelijk materiaal enz.

  De agenten zelf weten dat bij het breken van de maatschappij zijn voor zichzelf gaan zorgen en het verwachte dienst verlenen niet of nauwelijks aanwezig zijn , de burger zal er dus alleen voor staan, het is heel confronterend als je dit hoort ,het laatste greintje hoop wordt daarmee gewoon weggeveegd.

  Like

 2. trebor2110 // juli 18, 2018 om 22:54 //

  Brusselaars mogen voortaan gaan lopen dankzij het multiculturalisme – Busbedrijf geeft er de brui aan

  Deze kop klopt toch niet ??
  Flexbus is geen brusselse busdienst maar een internationale busdienst ,
  https://nl.wikipedia.org/wiki/FlixBus

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 19, 2018 om 02:45 //

  Strak zitten de bussen vol politiebeambten om de meerijden de burgers, waar dan geen plaats meer voor is, te beschermen.
  Daarnaast wordt de oorzaak talrijker en niet aangepakt.

  Uiteindelijk krijgt men dat huisjacking zelfs gaat plaatsvinden. En bij het bellen van het noodnummer krijgt men dan als antwoord:”het busje komt zo!”

  Like

 4. polderboy // juli 19, 2018 om 09:35 //

  Wat betreft gezagshandhaving: “de politie probeert te helpen.”
  Dat is geen gezagshandhaving.

  Terwijl de ambtenaren en wetgevende bestuurders dus geen gezag handhaven, willen ze wel ervoor betaald worden, en het geweldsmonopolie houden, en ook nog eens geen aangescherpte preventieve wetten maken.

  Ondertussen moeten burgers wel dubbel gaan dokken, want ze moeten zelf maar “beveiligingspersoneel inzetten.”,
  Dat particuliere personeel kan overigen nauwelijks gezag uitoefenen, omdat die falende ambtenaren en bestuurders het geweldsmonopolie vasthouden, wat immers de reden is dat deze uitvreters betaald krijgen.

  Ambtenaren en bestuurders weigeren dus hun werk te doen, maar eisen maandelijks wel hun “beschermgeld” op?
  Typische maffia penoze wat er nu regeert.

  Like

 5. Brussel is de hoofdstad van de mafia met de dronken voorzitter van de EU aan de top.

  Like

 6. Vergeet niet de linkse mensen vinden dit geweldig zo diversiteit ze smullen er van het aanpakken heeft geen zin meer u ben te laat pak de schuldige van dit .dat is de linkse beweging en linkse mensen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s