Nieuw

Blok betreurt dat hij aanstoot gaf

DEN HAAG – Minister Blok (Buitenlandse Zaken) ’betreurt’ dat hij aanstoot heeft gegeven met zijn opmerkingen over Suriname als ’failed state’ en over de onmogelijkheid van multiculturele samenleving. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.

Tijdens een besloten bijeenkomst met diplomaten en medewerkers van internationale organisaties vroeg Blok zijn toehoorders een voorbeeld te noemen van vreedzame multi-etnische of multiculturele samenleving waar de oorspronkelijke bevolking niet is uitgeroeid. „Ik ken hem niet.”

Waarschijnlijk is dat een genetische kwestie, zei Blok. „Waarschijnlijk zit ergens diep in onze genen dat we een overzichtelijke groep willen hebben om mee te jagen of om een dorpje te onderhouden. En dat we niet goed in staat zijn om een binding aan te gaan met ons onbekende mensen.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2320643/blok-betreurt-dat-hij-aanstoot-gaf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Blok betreurt dat hij aanstoot gaf

 1. Feniks // juli 19, 2018 om 00:34 //

  Uiteindelijk is Blok een laffe zak.
  Ineens dachten we anders, maar uiteindelijk is Blok een ruggegraatloze laffe politicus waar Nederland geen ene fuck aan heeft.
  Shame on that man.

  Like

 2. Like

 3. Jack vanderVeen // juli 19, 2018 om 02:33 //

  Zo zie je maar weer.
  Wanneer het grote publiek niet toehoort dan durft men de waarheid te spreken, doch Blik heeft niet gerekend op al die kutkameraaTjes. En doet derhalve, als een super laffe hond, jankie jankie met zijn “oprechte oprechte verontschuldiging” aan alle gestoorden.

  Like

 4. In alle sprookjes tref je tussen de wrede heersers wel een lieve prins aan die ogenschijnlijk de kant van het uitgewrongen volk kiest zodat die rustig worden waarna dezelfde prins de dochter van de melkboer met jong schopt om vervolgens het geheel in de grond te graven en samen met 72 geile heksen te stenigen terwijl de A73 vol wordt gehangen met burgers die er in waren getrapt en dus de hooivorken en het hieperke al uit het schuurtje haalden en zongen voor de goede en lieve nieuwe heerser. Eerder geloof ik die jongens van DENK, trap er niet in.

  Like

 5. Claasje Kater // juli 19, 2018 om 08:58 //

  Achter je woorden staan is er ook bij de vvd niet bij. Nummer zoveel in de rij van mislukte ministers.

  Like

 6. Addendum:
  Die prins ligt dan die heksen tijdens het stenigen aan te douwen natuurlijk anders begrijpt niemend het. Is verplicht in een sprookje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s