Nieuw

Trump en Poetin: 90 procent in Syrië is veilig – Syrische vluchtelingen moeten terug naar huis

© President of Russia (CC0 Public Domain).

De Russische president Vladimir Poetin en de Amerikaanse president Donald Trump zijn overeengekomen dat de Syrische vluchtelingen naar Syrië moeten terugkeren. De Russische president zegt ook dat hij een nieuwe grote golf van Syrische asielzoekers naar Europa wil tegenhouden.

Tijdens de top in Finland tussen Vladimir Poetin en Donald Trump hebben de twee leiders een aantal gemeenschappelijke standpunten bereikt.

Volgens Poetin zinj de VS en Rusland op het “juiste spoor” naar een gemeenschappelijke politieke verzoening in Syrië.

De twee presidenten zouden het ook eens zijn geworden over verenigde inspanningen voor “Syrische vluchtelingen” om terug te keren naar hun thuisland.

De Russische president wees erop dat de Syrische regering nu gebieden controleert die 90 procent van de Syrische bevolking omvatten. Vluchtelingen zouden daarom aangemaand moeten worden om terug te keren, meent hij.

Volgens Vladimir Poetin bevinden zich op dit moment een groot aantal Syrische vluchtelingen in de buurlanden Turkije en Libanon, deze kunnen volgens hem binnenkort proberen zich verder te begeven naar Europa, de VS en andere landen.

Deze potentiële asielgolf wil Poetin stopen.

– Men moet niet wachten tot ze beginnen te bewegen in de richting van deze bestemmingen, maar voorwaarden voor hun terugkeer creëren, zei de Russische president.

Bron:

https://www.rt.com/news/433416-putin-trump-can-listen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Trump en Poetin: 90 procent in Syrië is veilig – Syrische vluchtelingen moeten terug naar huis

 1. templars2017 // juli 17, 2018 om 16:48 //

  Toch één die zijn verstand erbij houd en de problematiek ziet zoals hij is, dit kan één van de redenen zijn waarom de meeting via Trump in een zo slecht daglicht te plaatsen, doe iedereen geloven dat Trump een losgeslagen kanon is en richt de spotlight op zijn uitspraken zodanig dat de ware bereikte resultaten in de schaduw blijven staan.

  Like

 2. paulzwueste // juli 17, 2018 om 16:52 //

  Kijk.
  Datgene wat ik bij het aantreden van Trump al voorspelde gaat uitkomen.
  Trump en Poetin gaan samenwerken en de EU zal op z’n knieën smeken om erbij te mogen horen.
  Niet natuurlijk, want Trump gaat klein hout maken van die misdadige organisatie.
  Er gaan op korte termijn nog héle leuke dingen gebeuren…

  Like

 3. De globalisten zien hun misdadige plan om Europa te islamiseren gedwarsboomd worden en daarom zijn ze zo fel in hun reacties.
  Democraten en republikeinen zijn voor het grootste deel globalisten.

  Like

 4. Horatius // juli 17, 2018 om 18:46 //

  En dit is nu een schoolvoorbeeld van een realistische politiek bedrijven.

  Een voorbeeld dus voor de flapdrollen in Brussel die nog steeds menen dat het opvangen van Syrische vluchtelingen hoog op de Europese agenda moet staan.

  Zo snel als maar mogelijk is terug naar Syrië in verband met de wederopbouw i.p.v. hier te parasiteren op kosten van de verzorgingsstaat.
  Niet minder dan 90 procent van deze vluchtelingen zit nog steeds zonder werk en is onze taal niet of nauwelijks machtig, dus geen enkele reden om hier nog langer te vertoeven.

  Het gezamenlijke standpunt van Trump en Poetin in deze kwestie is van zeer groot belang voor de toekomst van Europa en in het bijzonder voor de lidstaten van de EU.

  En dan nog Poetin afschilderen als een potentiele vijand van Europa. Kortzichtere en dommere politiek bedrijven is nauwelijks denkbaar en toch is dit de realiteit in Brussel, Berlijn en Parijs.

  De vraag is alleen of de Syriërs op vrijwillige basis te bewegen zijn om naar hun land terug te keren. In de buurlanden zal dit wel mogelijk zijn maar in West-Europa zal dit waarschijnlijk nog heel veel moeite gaan kosten. Want gedwongen repatriëring van getraumatiseerde vluchtelingen die nog steeds wachten op de gezinshereniging zal stuiten op de bezwaren van de Linkse politieke elite.

  Want zullen zij beweren, bij een gedwongen terugkeer wachten hun martelingen, vervolging, discriminatie en zelfs een verplichte tewerkstelling bij het opruimen van de puinhopen en andere zware arbeid.

  Volkomen nonsens, want een wederopbouw vraagt nu eenmaal offers en motivatie. Daar kunnen met name onze ouderen van meepraten toen na de Bezetting de 48-urige werkweek werd ingevoerd in het kader van de wederopbouw van ons land, wat grotendeels in puin lag na een jaar in de frontlinie te hebben gelegen.

  Donald Trump & Vladimir Poetin: een ijzersterke combinatie met een vooruitziende blik.

  Merkel & Macron: een duo wat garant staat voor een blijvende ontwrichting van onze Westerse samenleving.

  Voor de echte Europeaan zal die keuze niet zo heel moeilijk zijn maar wij hebben de pech dat de laatstgenoemde creaturen hier aan de touwtjes trekken.

  Voorlopig althans…

  Like

 5. Ja, ho even. Daar zit eu/Brussel heel niet op te wachten,…. gezond verstand !!!?

  Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Polen, Oostenrijk de landen waar de politiek wel opkomt voor de eigen bevolking behoren al niet tot de dikste vrienden van de ‘eu kliek’. (want zoiets moet je blijkbaar niet willen, da’s bah)
  Nu de VS en Rusland elkaar ook lijken te vinden met eenzelfde agenda mbt tot de islamitische invasie van Europa, krijgen ze ’t allengs benauwder in de Brusselse ‘Führerbunker’.

  Wanneer men de twee agenda’s tegen over elkaar zet, waarbij de ene agenda tw.van de bovengenoemde landen, is geënt op het islam-vrij houden van Europese natiestaten cq bescherming van de eigen bevolking, cultuur, normen en waarden, veiligheid etc., versus de eu agenda die het totaal tegenovergestelde voorstaat,……… deze eu agenda dus afsteekt als letterlijk, pervers !
  Regelmatig wordt de islam als een satans cultus omschreven,…. de eu echter doet daar absoluut niet voor onder. Vergis U niet!

  De houding van de Nederlander mbt de islam problematiek is zoals algemeen bekend, geheel te wijten aan de mate en de manier van berichtgeving van de MSM.
  Echter ontslaat het diezelfde burger niet van haar taak -ook al is zij dan bevangen door totale apathie en lamlendigheid- om via andere dan de geijkte kanalen als de NPO, NOS journaal, Nieuwsuur etc zijn informatie te vergaren.

  Al was het maar uit simpel lijfsbehoud.

  Like

 6. kareljansens // juli 18, 2018 om 11:17 //

  President “TrOmp”??!! Srl? Ik hoop dat Fenixx hier niet probeerde “grappig” te zijn, eeder dan dat ze geen geld hebben voor correctoren.

  Like

 7. Herstelt.
  Merci.

  Like

 8. Teunis van Nes // september 25, 2018 om 21:55 //

  Dus heel simpel Israël tegenhouden Syrie te bombarderen !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s