Nieuw

Obama: De Nobelprijswinnaar van de vrede is in werkelijkheid een oorlogsmisdadiger

Bron/Auteur: Michael Mannheimer

Obama is moslim. Als zoon van een Keniaanse moslimvader is hij volgens de wetten van de islam een moslim van geboorte. Derhalve heeft hij de burgers van de VS acht jaar lang bedrogen. Hij heeft zijn doopakte tot nu toe nog steeds niet voorgelegd. En Amerikaanse politici eisen nu al de doodstraf voor Obama, omdat hij het Amerikaanse volk tijdens zijn voorzitterschap jarenlang brutaal heeft voorgelogen. Voor deze misdaad dreigt de doodstraf in de VS, wanneer daarmee een Amerikaan zich in het presidentschap heeft gemanoeuvreerd.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

Velen herinneren zich nog steeds zijn bedrieglijke toespraak aan de beroemde Azhar Universiteit, waar Obama de islam als de “religie van de vrede” prees (in werkelijkheid staat de islam op de eerste plaats op de lijst van de grootste genociden in de menselijke geschiedenis met 300 miljoen ongelovigen vermoord in naam van Allah) en haar “uitstekende wetenschappelijke prestaties”. De waarheid: moslims hebben niets belangrijks uitgevonden. Hij heeft alle uitvindingen die de islam voor zichzelf claimt, gestolen van de volkeren die ze hebben veroverd en tot zijn verworvenheden verklaard:

Zoals het getal nul. Dit hadden de moslims uit India meegenomen – en durven nog steeds te beweren dat ze zelf het belangrijkste getal van de wiskunde hebben uitgevonden. Ook de overigen “uitvindingen” werden bijna voor 100 procent door onder dwang bekeerde bekeerde Griekse wetenschappers gedaan. (zie hier: “Islamitische ontdekkingen: alle leugens“)

Wat betreft de regering-Bush hebben de Duitse en internationale media solide inlichtingen verstrekt. Maar deze informatie stopte bij het aantreden van Obama.

Het beschikbare degelijk geredigeerde artikel bevat een interview met een hooggeplaatst regeringspoliticus van Obama, Ben Rhodes. Ben Rhodes geeft toe dat de regering-Obama medeverantwoordelijk is voor de opkomst van ISIS en dat men de jihadisten bewust bewapend heeft.

Obama was vermoedelijk de meest misdadige president in de geschiedenis van de V.S. Zijn charme is oppervlakkig – en daarmee kon hij miljoenen Amerikanen en aanhangers over de hele wereld bedriegen. De waarheid is dat geen Amerikaanse president voor hem zo’n lange tijd oorlogen voerde als de “drager van de Nobelprijs voor de Vrede” Obama. Een feit dat in de neo-bolsjewistische pers uiteraard meestal wordt verzwegen.

Als u meer wilt weten over Obama en zijn geheime samenwerking met de IS, kunt u dat doen in de volgende links:

Gevolgen van het criminele beleid van Obama:

 • Het organiseren van een verwoestende burgeroorlog in Syrië
 • Onvoorstelbare slachtpartijen van de IS op tienduizenden christenen en andere niet-moslims
 • Religieuze genocide op christenen in het Midden-Oosten met als gevolg dat nauwelijks nog christenen in de bakermat van het christendom leven
 • Complete volkeren werden volgens de agenda van de NWO op de vlucht gedreven naar Europa door een doelbewust een historisch ongekende vluchtelingengolf naar Europa op gang te brengen met als doel de grootste economische en wetenschappelijke concurrent van de VS, Europa, te vernietigen.

HIER vindt u het hele artikel – helaas alleen in het Engels. Bewaar het hele artikel: De regering-Trump zal ook proberen zo weinig mogelijk van dergelijke feiten te verspreiden. Regeringen worden weggestemd, maar overheidsinstellingen (bv. CIA, NSA etc, enz.) blijven bestaan. (Het artikel heeft nog steeds video-invoegsels, foto’s, enz.)

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/07/15/us-regierung-obama-organisierte-aufstieg-des-isis-und-bewaffnung-von-dschihadisten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Obama: De Nobelprijswinnaar van de vrede is in werkelijkheid een oorlogsmisdadiger

 1. skeeter // juli 17, 2018 om 17:21 //

  Als ze de clitcunt server alsnog op de kop zetten is het zeer waarschijnlijk dat die aap nat gaat.
  Het is ook bijna 100% zeker dat de monkey op de hoogte was, zoniet het bevel gaf, van de FBI acties

  Like

 2. Von Puffelen // juli 18, 2018 om 14:13 //

  De Barry Soetoro body count, draft versie tot 2015.
  https://www.linkedin.com/pulse/obama-body-count-debbie-c

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s